Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='hebanowa']:lol:Cyga -fryga ,jak fajny Twój Misiu jest;).
Oczy mu się świecą ,żeby Ci jakiegoś drobnego psikusa zrobić:evil_lol:.

A Lukas z fotek kojarzy się z "burkiem"do pilnowania jak zauważyłam, a on nie ma
cech psa stróżującego:roll:.

to jest wlasnie Misiu cygi :)

http://www.dogomania.pl/threads/204423-stracił-miejsce-w-którym-żył...-i-pojechał-w-inne-)-PanMisio-znów-szczęśliwy!

• Replies 891
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='azalia']Tajga6,piesek ze Świeradowa pojechałby do schroniska w Jeleniej Górze,bo innego w pobliżu nie ma.Mogłabym go odwiedzać.[/QUOTE]

Jelenia nie ma podpisanej umowy ze świeradowem, ale i tak tam zwożą. Bardzo możliwe że będziemy właśnie w tym kierunku iść. Trudno nam, bo ja z wawy, druga dziewczyna z wiednia i jeszcze jedna skądś. Napisałąm do Ciebie wiadomość priv i jeśli możesz podaj mi swoj telefono namiar... Jeśli psiak trafi do Jeleniej, musimy mieć na miejscu osobę, która go dojrzy.

Posted

[quote name='azalia']Tajga6,piesek ze Świeradowa pojechałby do schroniska w Jeleniej Górze,bo innego w pobliżu nie ma.Mogłabym go odwiedzać.[/QUOTE]
Azalia wysyłam do Ciebie priva

Posted

masz zapchaną skrzynkę:(((

Posted

Uwaga!!
Poszukuję osób które mogłyby pomóc w dystrybucji ulotek psiaków w okolicy Krakowa w domkach jednorodzinnych .
Psiaki z ulotek są z hoteliku pod Krakowem ,więc by było łatwiej podjechać i zapoznać się z psiaczkiem.

Posted

[quote name='hebanowa']Uwaga!!
Poszukuję osób które mogłyby pomóc w dystrybucji ulotek psiaków w okolicy Krakowa w domkach jednorodzinnych .
Psiaki z ulotek są z hoteliku pod Krakowem ,więc by było łatwiej podjechać i zapoznać się z psiaczkiem.

Przyłączam się do prośby!:iloveyou:
Ulotki są piękne!

Posted

Ja bym zabrała sporo ulotek do Krakowa, ale nie dam rady wydrukować z mojej drukarki, musiałabym je dostać, jadę co najmniej dwa razy w tym tygodniu z Katowic,
nie wiem jak może nie znależć domku takie cudo, to taki powiększony Kuba , ten jamnik co jest u mnie, jadę też sprawdzić domek w okolicach Krakowa może się nada dla jednego z większych, naszych???

Posted

No to ja Pani podrzucę Pani Tereso ulotki do Katowic...tylko kiedy ???/
Ja sądzę ,że Lukas się nadaje raczej do domu gdzie będzie miał kontakt z ludźmi a nie jak to bywa zamkną go do kojca i będzie tam tkwił ,to jest raczej pies towarzyski.

Posted

Nie mam jeszcze w nowym mieszkaniu światła, obok jest dzielnica willowa, i takie niewielkie developerskie niby bloki po cztery mieszkania, zamiast siedzieć po ciemku pochodzę tam osobiście do tych ludzi, a część powrzucam do skrzynek, dam tez do zoo sklepów w Tesco czy innych domach handlowych, sama tak znalazłam miłość życia jamniola Lilu, bardzo mi zależy na naszych dwóch psikach! Zadzwonię jak tylko będę juz umówiona z Klaudus co do godziny przejęcia przy hotelu katowice jamnika Pierniczka którego zabieram do Krakowa do ds!!

Ja tez uważam ze to nie jest pies kojcowy ale przytulak na zimowe wieczory domowy!

Posted

jeśli macie plakacik/ulotki to będę we wtorek w dużym zoologu koło galerii Kazimierz, oni są otwarci na takie akcje.
U siebie na ulotek nie mam co nosić, jedynymi sensownymi domami sa już te co psy mają, najczęściej duże, a z nimi Lukas chyba średnio.
Cudny miś przytulak z niego i już,inne domy chyba w gre nie wchodzą

Posted

Byłam dzisiaj (przed pracą) na poczcie, ale nie udzielili mi żadnej konkretnej informacji.
W zeszłym tygodniu wysłałam lukasowe anonse priorytetem do Majowej, Nikusa.
Dzisiaj poszło do Pianki, Czerdy, do pani Agnieszki z hoteliku Lukasa.

I jeszcze moja koleżanka z Pszczyny wzięła 25 i kolega z Cieszyna też 25 sztuk ulotek do rozdania sąsiadom (mieszkają w domkach jednorodzinnych). :)

Posted

Obawiam się Monika, że musisz złożyć reklamację, awizo nadania na pewno masz i określić wartość przesyłki. Wiele razy wysyłałam priorytetem i nigdy tak długo nie szło, zazwyczaj na drugi dzień, max 3 dni bez weekendu...
Nawet jak na pocztę to już za długo..

Czy znajomi p. Tomasza z warszawy jakoś się określili już??? Czy masz kontakt z tym panem?