BUDRYSEK Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='hebanowa']:lol:Cyga -fryga ,jak fajny Twój Misiu jest;). Oczy mu się świecą ,żeby Ci jakiegoś drobnego psikusa zrobić:evil_lol:. A Lukas z fotek kojarzy się z "burkiem"do pilnowania jak zauważyłam, a on nie ma cech psa stróżującego:roll:. to jest wlasnie Misiu cygi :) http://www.dogomania.pl/threads/204423-stracił-miejsce-w-którym-żył...-i-pojechał-w-inne-)-PanMisio-znów-szczęśliwy! Quote
tajga6 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='azalia']Tajga6,piesek ze Świeradowa pojechałby do schroniska w Jeleniej Górze,bo innego w pobliżu nie ma.Mogłabym go odwiedzać.[/QUOTE] Jelenia nie ma podpisanej umowy ze świeradowem, ale i tak tam zwożą. Bardzo możliwe że będziemy właśnie w tym kierunku iść. Trudno nam, bo ja z wawy, druga dziewczyna z wiednia i jeszcze jedna skądś. Napisałąm do Ciebie wiadomość priv i jeśli możesz podaj mi swoj telefono namiar... Jeśli psiak trafi do Jeleniej, musimy mieć na miejscu osobę, która go dojrzy. Quote
hebanowa Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Mamy już wydrukowane ulotki !!! :multi: Może jak ludzie dostaną do skrzynki to może coś się ruszy w sprawie Lukasa:roll: Quote
tajga6 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='azalia']Tajga6,piesek ze Świeradowa pojechałby do schroniska w Jeleniej Górze,bo innego w pobliżu nie ma.Mogłabym go odwiedzać.[/QUOTE] Azalia wysyłam do Ciebie priva Quote
tajga6 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='azalia']Tajga6,piesek ze Świeradowa pojechałby do schroniska w Jeleniej Górze,bo innego w pobliżu nie ma.Mogłabym go odwiedzać.[/QUOTE] masz zapchaną skrzynkę:((( Quote
Monika z Katowic Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='hebanowa']Mamy już wydrukowane ulotki !!! :multi: Może jak ludzie dostaną do skrzynki to może coś się ruszy w sprawie Lukasa:roll: Wspaniale!!! Przystąpmy więc do dystrybucji ulotek. :) Quote
hebanowa Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Uwaga!! Poszukuję osób które mogłyby pomóc w dystrybucji ulotek psiaków w okolicy Krakowa w domkach jednorodzinnych . Psiaki z ulotek są z hoteliku pod Krakowem ,więc by było łatwiej podjechać i zapoznać się z psiaczkiem. Quote
Monika z Katowic Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='hebanowa']Uwaga!! Poszukuję osób które mogłyby pomóc w dystrybucji ulotek psiaków w okolicy Krakowa w domkach jednorodzinnych . Psiaki z ulotek są z hoteliku pod Krakowem ,więc by było łatwiej podjechać i zapoznać się z psiaczkiem. Przyłączam się do prośby!:iloveyou: Ulotki są piękne! Quote
TERESA BORCZ Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ja bym zabrała sporo ulotek do Krakowa, ale nie dam rady wydrukować z mojej drukarki, musiałabym je dostać, jadę co najmniej dwa razy w tym tygodniu z Katowic, nie wiem jak może nie znależć domku takie cudo, to taki powiększony Kuba , ten jamnik co jest u mnie, jadę też sprawdzić domek w okolicach Krakowa może się nada dla jednego z większych, naszych??? Quote
hebanowa Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 No to ja Pani podrzucę Pani Tereso ulotki do Katowic...tylko kiedy ???/ Ja sądzę ,że Lukas się nadaje raczej do domu gdzie będzie miał kontakt z ludźmi a nie jak to bywa zamkną go do kojca i będzie tam tkwił ,to jest raczej pies towarzyski. Quote
TERESA BORCZ Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Nie mam jeszcze w nowym mieszkaniu światła, obok jest dzielnica willowa, i takie niewielkie developerskie niby bloki po cztery mieszkania, zamiast siedzieć po ciemku pochodzę tam osobiście do tych ludzi, a część powrzucam do skrzynek, dam tez do zoo sklepów w Tesco czy innych domach handlowych, sama tak znalazłam miłość życia jamniola Lilu, bardzo mi zależy na naszych dwóch psikach! Zadzwonię jak tylko będę juz umówiona z Klaudus co do godziny przejęcia przy hotelu katowice jamnika Pierniczka którego zabieram do Krakowa do ds!! Ja tez uważam ze to nie jest pies kojcowy ale przytulak na zimowe wieczory domowy! Quote
majowa Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 jeśli macie plakacik/ulotki to będę we wtorek w dużym zoologu koło galerii Kazimierz, oni są otwarci na takie akcje. U siebie na ulotek nie mam co nosić, jedynymi sensownymi domami sa już te co psy mają, najczęściej duże, a z nimi Lukas chyba średnio. Cudny miś przytulak z niego i już,inne domy chyba w gre nie wchodzą Quote
hebanowa Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 :lol:Majowa,lecą do Ciebie ulotki ,ale czy na jutro dolecą ....:roll: A jak nie to przy okazji ,dzieki wielkie Majowa. Quote
majowa Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Nic sie nie stanie jak dotra później będę pewnie jeszcze w okolicach weekendu w centrum Krakowa Quote
azalia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Tajgo6,skrzynkę już wyczyściłam,wysłałam do Ciebie PW,dostałaś?Moj telefon 695461632. Quote
hebanowa Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Hop hop Lukasku!!! Czemu spadasz?????? Quote
BUDRYSEK Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 pilnie potrzebny dt...domowy....jutro musze zabrac Go z lecznicy...Mikus z wyrwana lapeczka http://www.dogomania.pl/threads/2164...ację!URATUJMY! Quote
hebanowa Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Czy zna ktoś osobę z Krakowa która mogłaby wrzucić ulotki adopcyjne do dzielnicy domków jednorodzinnych???? Quote
majowa Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 hej, jak tylko ulotki dotrą, bo ich nadal wygladam :(, to dam połowe koleżance która mieszka w takiej dzielnicy :) Quote
hebanowa Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Ojej...to niemożliwe ,żeby tak długo szły:mad:. Własnie martwiłam się ,że nikt nie daje odpowiedzi a do kilku osób zostały wysłane. Quote
Monika z Katowic Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Ulotki wyszły z poczty głównej w Katowicach... Te do majowej poszły najszybciej. Quote
majowa Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 nadal nic nie ma :( a listonosz był dzis z innym listem, więc sie z nim nie minęłam Quote
Monika z Katowic Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Byłam dzisiaj (przed pracą) na poczcie, ale nie udzielili mi żadnej konkretnej informacji. W zeszłym tygodniu wysłałam lukasowe anonse priorytetem do Majowej, Nikusa. Dzisiaj poszło do Pianki, Czerdy, do pani Agnieszki z hoteliku Lukasa. I jeszcze moja koleżanka z Pszczyny wzięła 25 i kolega z Cieszyna też 25 sztuk ulotek do rozdania sąsiadom (mieszkają w domkach jednorodzinnych). :) Quote
tajga6 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Obawiam się Monika, że musisz złożyć reklamację, awizo nadania na pewno masz i określić wartość przesyłki. Wiele razy wysyłałam priorytetem i nigdy tak długo nie szło, zazwyczaj na drugi dzień, max 3 dni bez weekendu... Nawet jak na pocztę to już za długo.. Czy znajomi p. Tomasza z warszawy jakoś się określili już??? Czy masz kontakt z tym panem? Quote
hebanowa Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 [FONT=Arial Black]Wydałam kolejne 360 zł na hotelik (9.10 - 8.11.2011 ) i pozostało 1594,82 [/FONT]. Quote
Recommended Posts