Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 891
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Jutro wyślę komus fotki Lukasa..troche to takie wyproszone,bo ludzie szukaja wilczura ..hmmmmm marne nadzieje moim zdaniem , ale ale nie zaszkodzi wysłać.
Najgorsze jest to ,że taki psiak miał iść do najlepszego dla siebie domu a nie żeby go gdzieś lokować tylko po to ,żeby ciężar spadł.

Posted

adibmama napisał(a):
dziewczynki jest zapotrzebowanie na psa:
rodzina 4 osoby (15 16 lat)
mieszkają blisko Wieliczki
mieszkanie małe pokój z kuchnią
POSZYKIWANY pies łagodny nad kolano , MAŁE odpadają
Pan miał kiedyś owczarka niem., sympatyczny ,wygadany , oboje pracują , żona w domu tylko 2 godz.jej nie ma.
Propozycje piesków - łagodnych ,rodzinnych ale aby obcy się bali ..

napisałam adibmamie, żeby poleciła Lukasa! państwo mieszkają niedaleko, jejku bardzo bym chciała żeby pojechali go zobaczyć i się zakochali! :)

Posted

ania >;18821063 napisał(a):
napisałam adibmamie, żeby poleciła Lukasa! państwo mieszkają niedaleko, jejku bardzo bym chciała żeby pojechali go zobaczyć i się zakochali! :)

Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy!:Rose:
Oby Lukas w końcu dostał szansę, bo dotąd szczęścia nie miał. :bigcry:

Posted

No mogę potwierdzić, że nie da się nie zakochać w Lukasku podczas osobistego spotkania :) ale do tak małego mieszkania koniecznie dużo ruchu, bo chłopak lubi sobie poszaleć.

Posted

Na wątku Adibu pokazał się dom dla Lukasa i mnóstwo pytań (ale na wątku zabrzańskim)

[quote name='adibmama']HEJ PSITULAKI do kogo należy LUKASEK??????

Pan zamiast Adibka - którego raczej mu odradzałam wybrał Lukasa.Chcieli Neskę , ale z racji ,że jest w Zabrzu daleko od nich,a nie mają auta zdecydowali się na Lukaska.Przesyłam Ani dane Pana i wysyłajcie ankietę.Prosił o rezerwację pieska(mój boże , jakby wszyscy się bili o te biedne psiaczki-ehhh smutek) i aby już go nie dawać nikomu.
W niedzielę jadą go zobaczyć.Pan chciałby po 10 dopiero go zabrać bo jak to mówi:mam dopiero wypłatę , a zabrać psa to nie tak hop siup..muszę legowisko kupic , miski , smycz..muszę się przygotować na zabranie pieska";-)

Dziewczyny do kogo mam wysłać dane Pana , aby odesłać ankietę..
I podstawowe pytanie ,,: czy Lukas będzie umiał zostać sam w domu?bo pan pracuje , żona jest na rencie ale gdzieś tam dorabia i około 2-3 godz, bylby sam w domu..jak u niego z brykaniem w domu itp?
do kogo mam napisac o Lukaska? wyslijcie mi smsa 514 879 482 z mailem dokogo mam wysłać dane Pana.

Pan pojedzie w niedzielę zobaczyc Lukaska...trzeba ich umówić, Agnieszkę uprzedzić..itp..wizytę przeprowadzić w domku..

Posted (edited)

adibmama napisał(a):
Hop hop sa ssa a kto może domek będzie miał????

czy ktoś zna odpowiedź??
hihihihihi!!!!

Kochana! Dziękuję z całego serca, że poleciłaś Luksa!:Rose::Rose:

Odpowiedź będzie dopiero po ankiecie, po spotkaniu Państwa z Lukasem oraz naszej wizycie przedadopcyjnej.:)
Państwo wybierają się na "Ranczo Maszera" zobaczyć Lukasa w następną niedzielę.
Oczywiście ankietę przedadopcyjną do wypełnienia już wysłałam.

O wszystkim będziemy Wam pisać na bieżąco na tym wątku.
Mocno trzymajcie kciuki kochani Fani Lukaska!:loveu::loveu:

Edited by Monika z Katowic
Posted

[quote name='Monika z Katowic']Kochana! Dziękuję z całego serca, że poleciłaś Luksa!:Rose::Rose:

Odpowiedź będzie dopiero po ankiecie, po spotkaniu Państwa z Lukasem oraz naszej wizycie przedadopcyjnej.:)
Państwo wybierają się na "Ranczo Maszera" zobaczyć Lukasa w następną niedzielę.
Oczywiście ankietę przedadopcyjną do wypełnienia już wysłałam.

O wszystkim będziemy Wam pisać na bieżąco na tym wątku.
Mocno trzymajcie kciuki kochani Fani Lukaska!:loveu::loveu:

ja Wam powiem tak:
Pan od 3-4 dni dzwoni do mnie po 5 razy na dzień,sympatyczna rodzina się wydaje, prosta robotnicza rodzina ale wydaje się ,że z sercem do zwierząt..żebyście słyszeli jak tata kłóci się z córką oto ,że pies będzie spał z nią(córką) ,tata zdominowany hehe..będzie miał tam dobrze..mówię Wam..przebiera nogami ,że hoho..a jak wysłałam im filmik to zgłupiał ze szczęścia bo on tak pięknie szczeka i po filmiku już nie chcieli słyszeć o innym psiaku,,,"ale tylko zarezerwujcie go nam,nikomu nie oddawajcie..ale nie oddacie go już nikomu?" hihiiih...

Monika przyzwyczaj się , że Pan będzie dzwonił teraz do Ciebie po kilka razy hihihi..

Mówię Wam będzie miał jak w raju,,i nawet nie wiem ,czy nie zdominuje ich ...mam tylko nadzieję, że nie będzie rozwalał domu,,,trzymam kciuki aby tak nie było,,bo tego się boją..
Moniko trzeba ich poinstruować w kwestii ,ze pies musi być zmęczony fizycznie-wybiegany i trzeba im natłuc do głowy że tak musi być.,,,

trzymam mocno kciuki aby choć jemu się udało ,,bo chcieli mojego Adibka..

zapraszam także do rozsyłania mojego skarba:

http://www.facebook.com/events/220228771380216/

dzięki z góry...