Klaudus__ Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Jaki On piękny! :loveu: Niestety chyba wszędzie taki przeklęty zastój w adopcjach... U mnie też telefon milczy i milczy... :roll: Quote
Monika z Katowic Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Tak - masz rację - zastój... a chyba nasz biedny Lukasek dodatkowo nie ma szczęścia. :( Quote
Klaudus__ Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Może wraz z wiosną przyjdzie szansa na wspaniały dom?? Mam nadzieję,że właśnie tak będzie... On już za długo czeka... Quote
hebanowa Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Stan konta Lukaska stopniał już do 694.82:roll: Po zapłaceniu hoteliku za luty. Miałaś jakieś telefony Monika w sprawie Lukasa? Quote
Monika z Katowic Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Niestety... Nie miałam żadnych zapytań o Lukasa. On chyba nie ma szczęścia!!! I niedługo nie będzie też miał pieniędzy. :( Quote
KasiaKia Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Szkoda, to taki sympatyczny psiak. Ciekawy świata, bardzo wesoły. Jakby ktoś zobaczył go na żywo to z pewnością zakochałby się od razu. Quote
hebanowa Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Czy to jakis pechowy psiak czy coooo? Quote
ania > Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 czy ktoś z Was ma pod ręką plakaty Lukasa? porozwieszałabym trochę, tylko nie pamiętam na której stronie wątku był link do ich pobrania? Quote
Monika z Katowic Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Kochana! Tu są pliki ogłoszeniowe do pobrania, wydruku i rozwieszania: http://www.facebook.com/ photo.php?fbid=132568236840 009&set=o.226276374069516&type=1&theater Quote
hebanowa Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Jutro wyślę komus fotki Lukasa..troche to takie wyproszone,bo ludzie szukaja wilczura ..hmmmmm marne nadzieje moim zdaniem , ale ale nie zaszkodzi wysłać. Najgorsze jest to ,że taki psiak miał iść do najlepszego dla siebie domu a nie żeby go gdzieś lokować tylko po to ,żeby ciężar spadł. Quote
Monika z Katowic Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 ania >;18808919 napisał(a):i jak tam, jest jakiś odzew od tych ludzi? Niestety nie ma żadnego odzewu. :( Quote
ania > Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 adibmama napisał(a):dziewczynki jest zapotrzebowanie na psa: rodzina 4 osoby (15 16 lat) mieszkają blisko Wieliczki mieszkanie małe pokój z kuchnią POSZYKIWANY pies łagodny nad kolano , MAŁE odpadają Pan miał kiedyś owczarka niem., sympatyczny ,wygadany , oboje pracują , żona w domu tylko 2 godz.jej nie ma. Propozycje piesków - łagodnych ,rodzinnych ale aby obcy się bali .. napisałam adibmamie, żeby poleciła Lukasa! państwo mieszkają niedaleko, jejku bardzo bym chciała żeby pojechali go zobaczyć i się zakochali! :) Quote
Monika z Katowic Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 ania >;18821063 napisał(a):napisałam adibmamie, żeby poleciła Lukasa! państwo mieszkają niedaleko, jejku bardzo bym chciała żeby pojechali go zobaczyć i się zakochali! :) Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy!:Rose: Oby Lukas w końcu dostał szansę, bo dotąd szczęścia nie miał. :bigcry: Quote
hebanowa Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Dziękujemy za wszelka pomoc i starania:lol: Quote
KasiaKia Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 No mogę potwierdzić, że nie da się nie zakochać w Lukasku podczas osobistego spotkania :) ale do tak małego mieszkania koniecznie dużo ruchu, bo chłopak lubi sobie poszaleć. Quote
Bjuta Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Na wątku Adibu pokazał się dom dla Lukasa i mnóstwo pytań (ale na wątku zabrzańskim) [quote name='adibmama']HEJ PSITULAKI do kogo należy LUKASEK?????? Pan zamiast Adibka - którego raczej mu odradzałam wybrał Lukasa.Chcieli Neskę , ale z racji ,że jest w Zabrzu daleko od nich,a nie mają auta zdecydowali się na Lukaska.Przesyłam Ani dane Pana i wysyłajcie ankietę.Prosił o rezerwację pieska(mój boże , jakby wszyscy się bili o te biedne psiaczki-ehhh smutek) i aby już go nie dawać nikomu. W niedzielę jadą go zobaczyć.Pan chciałby po 10 dopiero go zabrać bo jak to mówi:mam dopiero wypłatę , a zabrać psa to nie tak hop siup..muszę legowisko kupic , miski , smycz..muszę się przygotować na zabranie pieska";-) Dziewczyny do kogo mam wysłać dane Pana , aby odesłać ankietę.. I podstawowe pytanie ,,: czy Lukas będzie umiał zostać sam w domu?bo pan pracuje , żona jest na rencie ale gdzieś tam dorabia i około 2-3 godz, bylby sam w domu..jak u niego z brykaniem w domu itp? do kogo mam napisac o Lukaska? wyslijcie mi smsa 514 879 482 z mailem dokogo mam wysłać dane Pana. Pan pojedzie w niedzielę zobaczyc Lukaska...trzeba ich umówić, Agnieszkę uprzedzić..itp..wizytę przeprowadzić w domku.. Quote
Monika z Katowic Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Dzięki Bjutko za info! Wow!:crazyeye: No to zaczynamy działać... Zaraz dzwonię do Hebanowej, potem do Przebieczan. Quote
adibmama Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Hop hop sa ssa a kto może domek będzie miał???? czy ktoś zna odpowiedź?? hihihihihi!!!! Quote
Monika z Katowic Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 (edited) adibmama napisał(a):Hop hop sa ssa a kto może domek będzie miał???? czy ktoś zna odpowiedź?? hihihihihi!!!! Kochana! Dziękuję z całego serca, że poleciłaś Luksa!:Rose::Rose: Odpowiedź będzie dopiero po ankiecie, po spotkaniu Państwa z Lukasem oraz naszej wizycie przedadopcyjnej.:) Państwo wybierają się na "Ranczo Maszera" zobaczyć Lukasa w następną niedzielę. Oczywiście ankietę przedadopcyjną do wypełnienia już wysłałam. O wszystkim będziemy Wam pisać na bieżąco na tym wątku. Mocno trzymajcie kciuki kochani Fani Lukaska!:loveu::loveu: Edited March 15, 2012 by Monika z Katowic Quote
adibmama Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='Monika z Katowic']Kochana! Dziękuję z całego serca, że poleciłaś Luksa!:Rose::Rose: Odpowiedź będzie dopiero po ankiecie, po spotkaniu Państwa z Lukasem oraz naszej wizycie przedadopcyjnej.:) Państwo wybierają się na "Ranczo Maszera" zobaczyć Lukasa w następną niedzielę. Oczywiście ankietę przedadopcyjną do wypełnienia już wysłałam. O wszystkim będziemy Wam pisać na bieżąco na tym wątku. Mocno trzymajcie kciuki kochani Fani Lukaska!:loveu::loveu: ja Wam powiem tak: Pan od 3-4 dni dzwoni do mnie po 5 razy na dzień,sympatyczna rodzina się wydaje, prosta robotnicza rodzina ale wydaje się ,że z sercem do zwierząt..żebyście słyszeli jak tata kłóci się z córką oto ,że pies będzie spał z nią(córką) ,tata zdominowany hehe..będzie miał tam dobrze..mówię Wam..przebiera nogami ,że hoho..a jak wysłałam im filmik to zgłupiał ze szczęścia bo on tak pięknie szczeka i po filmiku już nie chcieli słyszeć o innym psiaku,,,"ale tylko zarezerwujcie go nam,nikomu nie oddawajcie..ale nie oddacie go już nikomu?" hihiiih... Monika przyzwyczaj się , że Pan będzie dzwonił teraz do Ciebie po kilka razy hihihi.. Mówię Wam będzie miał jak w raju,,i nawet nie wiem ,czy nie zdominuje ich ...mam tylko nadzieję, że nie będzie rozwalał domu,,,trzymam kciuki aby tak nie było,,bo tego się boją.. Moniko trzeba ich poinstruować w kwestii ,ze pies musi być zmęczony fizycznie-wybiegany i trzeba im natłuc do głowy że tak musi być.,,, trzymam mocno kciuki aby choć jemu się udało ,,bo chcieli mojego Adibka.. zapraszam także do rozsyłania mojego skarba: http://www.facebook.com/events/220228771380216/ dzięki z góry... Quote
Recommended Posts