kuna66 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Śliczna, puchata, kremowa husky szuka domu. Shugar jest bardzo łagodna, zgadza się z innymi psami, kocha dzieci. Była używana do dogoterapii i świetnie się w tej roli sprawdzała. Psiak polecany dla ludzi z dużym ogrodem, lubi spędzać czas na dworze i najlepiej się tam czuje. Obecnie przebywa w hotelu "Tara" telefon kontaktowy: 695 647 043 lub kuna66@wp.pl Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
pajda Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Używana była do dogoterapii, taka poczciwa i śliczna i nie ma domu??? Jest piękna:) Szukamy dla niej kochajacych ludzi. Ile ma lat? Quote
kuna66 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Na oko około 8. Ma bardzo mocno starte zęby, więc nie jest młodziutka. Ale na swój wiek to super się ma. Quote
Husky4ever Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Shugar jest zaaj.......... mega ekstra. :) Dla takiego cukierasa to tylko najlepszy domek na świecie. Quote
pajda Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Rozesłałam informacje o suni wśród znajomych kochajacych tę rasę. Kto ją widzi, mówi, że jest prześliczna. Oby znalazła kochajacych ludzi.:) Quote
kuna66 Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='Paulina87']Z jakiego powodu została oddana?[/QUOTE] Nic nie wiadomo o jej przeszłości, kto ją porzucił i gdzie wcześniej mieszkała. W schronisku już była przez pewien czas i nikt się po nią nie zgłosił. Wielka szkoda że jest bezdomna, bo to naprawdę fajny psiak. Z moimi zwierzami bardzo dobrze się dogaduje i nie wchodzi z nikim w konflikty. Tak wpasowała się w stado jakby już od dawna u nas mieszkała. :) Quote
kuna66 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Nowe zdjęcia cukiereczka: A tu z koleżankami :) Quote
Ty$ka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Jaka z niej prześliczna lasencja... :) Tylko troszkę pulchniutka ;) Quote
kuna66 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Ty$ka napisał(a):Jaka z niej prześliczna lasencja... :) Tylko troszkę pulchniutka ;) To zdjęcie po kąpieli :) Taki się z niej puchacz wtedy robi. Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu Quote
Ty$ka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Mogę ją poogłaszać ;) Przydałoby się tylko więcej informacji na jej temat, aby sklecić jakiś tekst do ogłoszeń np.: Jak zachowuje się podczas kąpieli i czesania? Czy jest możliwość sprawdzenia jej do kotów? Jak zachowuje się na spacerach? Quote
kuna66 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Ty$ka napisał(a):Mogę ją poogłaszać ;) Przydałoby się tylko więcej informacji na jej temat, aby sklecić jakiś tekst do ogłoszeń np.: Jak zachowuje się podczas kąpieli i czesania? Czy jest możliwość sprawdzenia jej do kotów? Jak zachowuje się na spacerach? Podczas kąpieli grzecznie stoi, pozwala się umyć i wyczesać, chyba że właśnie jest coś ważniejszego co musi natychmiast sprawdzić. Niestety nie ma możliwości sprawdzenia jej z kotami, ale do psów jest bardzo grzeczna, wręcz uległa- zachęca do zabawy. Na spacery wychodzi na smyczy. Takiej automatycznej. Nie jest spuszczana, bo głuchnie przy wołaniu, choć i tak już jest lepiej niż kiedyś. Ktoś zaniedbał jej wychowanie i na początku było z nią trochę kłopotów (np. kradła ze stołu), ale teraz już jest ok- już wie, że nie wolno :) Proszę tylko, nie wstawiaj ogłoszeń na stronach typowo aukcyjnych np. allegro, bo prezes TOZ nie wyraża na to zgody. Mówi, że nasze psy nie są na sprzedaż i dlatego nie powinny być na takich stronach. z góry dzięki Quote
Hala Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Bardzo mi przypomina moją starą (12stoletnią) Sonię. Mam słabośc do tych starszych puszystych dam. :) Quote
Ty$ka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ktoś chętny do zrobienia tekstu do ogłoszeń? :) kuna66, najwyżej Ci podeślę adresy, gdzie miałam ogłaszać psa i Ty ewentualnie niektóre z nich odrzucisz, a niektóre zaakceptujesz. Co Ty na to? ;) Quote
kuna66 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 [quote name='Ty$ka']Ktoś chętny do zrobienia tekstu do ogłoszeń? :) kuna66, najwyżej Ci podeślę adresy, gdzie miałam ogłaszać psa i Ty ewentualnie niektóre z nich odrzucisz, a niektóre zaakceptujesz. Co Ty na to? ;) Super dzięki wielkie! Ja niestety marna w redagowaniu tekstów :( Quote
Ty$ka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Czeka na dobrą duszyczkę, która ułoży tekst do ogłoszeń ;) Quote
kuna66 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Niestety nic... nikt nie dzwonił Cukierek świetnie się u nas czuje, tym bardziej nie mogę zrozumieć dlaczego nikomu się nie spodobała jeszcze. Dogaduje się z każdym psem, który trafia do mnie do hotelu. Po wstępnym zaznajomieniu zaczyna się dzika zabawa na ogrodzie, do utraty tchu. Następnie brudne i zmęczone zwierzaki kładą się na podłodze lub posłaniu i odpoczywają. :) Quote
Recommended Posts