Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczna, puchata, kremowa husky szuka domu.
Shugar jest bardzo łagodna, zgadza się z innymi psami, kocha dzieci.
Była używana do dogoterapii i świetnie się w tej roli sprawdzała.
Psiak polecany dla ludzi z dużym ogrodem, lubi spędzać czas na dworze i najlepiej się tam czuje. Obecnie przebywa w hotelu "Tara"
telefon kontaktowy: 695 647 043
lub kuna66@wp.pl

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Rozesłałam informacje o suni wśród znajomych kochajacych tę rasę.
Kto ją widzi, mówi, że jest prześliczna.
Oby znalazła kochajacych ludzi.:)

Posted

[quote name='Paulina87']Z jakiego powodu została oddana?[/QUOTE]

Nic nie wiadomo o jej przeszłości, kto ją porzucił i gdzie wcześniej mieszkała. W schronisku już była przez pewien czas i nikt się po nią nie zgłosił.
Wielka szkoda że jest bezdomna, bo to naprawdę fajny psiak. Z moimi zwierzami bardzo dobrze się dogaduje i nie wchodzi z nikim w konflikty. Tak wpasowała się w stado jakby już od dawna u nas mieszkała. :)

• 1 month later...
Posted

Ty$ka napisał(a):
Jaka z niej prześliczna lasencja... :)
Tylko troszkę pulchniutka ;)

To zdjęcie po kąpieli :) Taki się z niej puchacz wtedy robi.
Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu

Posted

Mogę ją poogłaszać ;)

Przydałoby się tylko więcej informacji na jej temat, aby sklecić jakiś tekst do ogłoszeń np.:
Jak zachowuje się podczas kąpieli i czesania?
Czy jest możliwość sprawdzenia jej do kotów?
Jak zachowuje się na spacerach?

Posted

Ty$ka napisał(a):
Mogę ją poogłaszać ;)

Przydałoby się tylko więcej informacji na jej temat, aby sklecić jakiś tekst do ogłoszeń np.:
Jak zachowuje się podczas kąpieli i czesania?
Czy jest możliwość sprawdzenia jej do kotów?
Jak zachowuje się na spacerach?

Podczas kąpieli grzecznie stoi, pozwala się umyć i wyczesać, chyba że właśnie jest coś ważniejszego co musi natychmiast sprawdzić.

Niestety nie ma możliwości sprawdzenia jej z kotami, ale do psów jest bardzo grzeczna, wręcz uległa- zachęca do zabawy.

Na spacery wychodzi na smyczy. Takiej automatycznej. Nie jest spuszczana, bo głuchnie przy wołaniu, choć i tak już jest lepiej niż kiedyś. Ktoś zaniedbał jej wychowanie i na początku było z nią trochę kłopotów (np. kradła ze stołu), ale teraz już jest ok- już wie, że nie wolno :)

Proszę tylko, nie wstawiaj ogłoszeń na stronach typowo aukcyjnych np. allegro, bo prezes TOZ nie wyraża na to zgody. Mówi, że nasze psy nie są na sprzedaż i dlatego nie powinny być na takich stronach.

z góry dzięki

Posted

Ktoś chętny do zrobienia tekstu do ogłoszeń? :)

kuna66, najwyżej Ci podeślę adresy, gdzie miałam ogłaszać psa i Ty ewentualnie niektóre z nich odrzucisz, a niektóre zaakceptujesz. Co Ty na to? ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']Ktoś chętny do zrobienia tekstu do ogłoszeń? :)

kuna66, najwyżej Ci podeślę adresy, gdzie miałam ogłaszać psa i Ty ewentualnie niektóre z nich odrzucisz, a niektóre zaakceptujesz. Co Ty na to? ;)

Super dzięki wielkie!

Ja niestety marna w redagowaniu tekstów :(

• 2 weeks later...
Posted

Niestety nic... nikt nie dzwonił

Cukierek świetnie się u nas czuje, tym bardziej nie mogę zrozumieć dlaczego nikomu się nie spodobała jeszcze. Dogaduje się z każdym psem, który trafia do mnie do hotelu. Po wstępnym zaznajomieniu zaczyna się dzika zabawa na ogrodzie, do utraty tchu. Następnie brudne i zmęczone zwierzaki kładą się na podłodze lub posłaniu i odpoczywają. :)

• 1 month later...