Aga76 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Gabi i Whisky Dziś u was też pewnie pięknie, ciepło i wiosennie. Spacerujecie po łąkach zielonych i podziwiacie tęczowy świat... Tak bardzo boli pustka, którą pozostawiłyście swoim odejściem... Towarzyszę wam całym moim sercem i myślami, jestem przy was, jestem z wami, tak bardzo chciałabym przytulić moje dziewczynki kochane, podrapać za uszkami i po brzuszkach. Spojrzeć w oczy i zobaczyć znów ten niesamowity najpiękniejszy psi uśmiech Quote
Aga76 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Moim najukochańszym tęczowym aniołkom... Gabciu, Whisky kocham was i tęsknię, z każdym słonecznym i ciepłym dniem coraz mocniej mi was brak... Quote
szajbus Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Gabciu, Whisky Grzejcie sie w promykach słoneczka Quote
Iri Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Gabciu i Whisky... piękne kwiatuszki, takie jak Wy.... Quote
Aga76 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Pierwsza moja samotna wiosna, pierwsza, po wielu latach, wiosna bez ciebie, Gabciu... Quote
Monia70 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Gabciu, pani daje nam wszystkim bardzo dużo radości tą słoneczną wiosną z rozkwitłymi kwiatkami. Quote
szajbus Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Pierwsza wiosna bez ciebie i każda kolejna już taka będzie, ale miłość do was słoneczka nadal kwitnie w sercu Agi i tak już zostanie na zawsze. Quote
Aga76 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Rozłąka z wami to ciągły ból i tęsknota. Jednak jest we mnie również świadomość, że jeszcze się spotkamy, razem pobiegniemy przez las i łąki zielone, będziemy słuchać śpiewu jeziora, jeszcze będzie pięknie, choć teraz tak łatwo znów płaczę... Jesteście i będziecie w moim sercu... Quote
szarotka11 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Gabi, Whisky piękne księżniczki, delikatne jak motyle... Quote
Aga76 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Tęczowe stokrotki dwie, złamały mi serce swoim odejściem... Quote
Aga76 Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Mija dzień za dniem, a mój ból wcale się nie zmniejsza... Tęsknię coraz mocniej, a łzy wciąż mają słony smak rozstania. Tak bardzo bym chciała... chociaż wiem, że to niemożliwe, jednak serce niezmiennie kocha i nie przestaje tęsknić za miłością, najpiękniejszą na świecie, która odeszła, ale nigdy z kochającego serca. Poranek czy noc, we mnie jest ból i krzyk rozpaczy, bo tak bardzo chciałabym być z wami. Quote
Aga76 Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Wasz obraz w pamięci i miłość w sercu pozostaną ze mną już zawsze... Quote
szajbus Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Dla was kochane aniołeczki w ten wiosenny czas Quote
Aga76 Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Gabi, pół roku skarbie, pół roku... gorzko dziś płaczę... Quote
Aga76 Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 To okrutne, nie mogę do was spokojnie pisać, nie mogę was odwiedzać... Tęczowe Aniołki, jesteście w moich myślach, w moim sercu. Quote
Iri Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Aga, jak ja Ciebie rozumiem... ja tez nie mogę sie pogodzić z odejściem miłości Mojej.... i mam wrażenie ze coraz bardziej mnie to boli.... dziś mam nawroty płaczu, mój znajomy namalował obraz Ernusi, powiesiłam go w sypialni i jak sie budzę, patrze na nią..... i wraca to wszystko, wraca, razem z wyrzutami ze nic nie mogłam zrobić , a tak chciałam jej pomoc! Quote
Aga76 Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Chwila słabości wystarczy, by znów popłynęły łzy, chwila ciszy i zamyślenia, spojrzenie w niebo i znów płacz... Minęło 6 miesięcy, gdy odeszła Gabi, a ja wciąż nie mogę w to uwierzyć. Quote
Aga76 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Tęsknota [SIZE=3] Obłoki, co z ziemi wstają I płyną w słońca blask złoty, Ach, one mi się być zdają Skrzydłami mojej tęsknoty. Te białe skrzydła powiewne Często nad ziemią obwisną, Łzy po nich spływają rzewne, Czasem i tęczą zabłysną. Gwiazdy, co krążą w przestrzeniach Po drogach nieskończoności, Są one dla mnie w marzeniach Oczami mojej miłości. Patrzą się w ciemne odmęty Te wielkie ruchome słońca... I ja miłością przejęty, Patrzę i tęsknię bez końca. [SIZE=2]Adam Asnyk Quote
Aga76 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Whisky, moje kochane maleństwo, dziś dzień twoich urodzin - drugich. Słodka kuleczko nie wyprawiłam tobie żadnych... Gabciu proszę cię, zorganizuj najpiękniejsze urodziny pod tęczą i niech maleństwo świętuje radośnie w gronie tęczowych aniołków. Kocham Was. Quote
Monia70 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 No to wszystkiego najlepszego Whiski .Bądź aniołku szczęśliwa za TM. A Gabi napewno wyprawiła Tobie wspaniałe przyjęcie.Wiem coś o tym , Melcia mówiła....:roll: ;) Quote
szarotka11 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Gabi, Whisky witajcie. Dziś piękne słońce świeci, a tęsknota w pogodny dzień się nasila. Tak trudno bez was zyć Quote
Monia70 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Aga-tak bardzo dziekuję.Nawet nie wiesz, jak bardzo sie cieszę z tego wstawiania zdjęć.Taka rzecz a tak bardzo cieszy! Kwiatuszki dla dziewczynek Quote
Recommended Posts