Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gabi i Whisky
Dziś u was też pewnie pięknie, ciepło i wiosennie. Spacerujecie po łąkach zielonych i podziwiacie tęczowy świat... Tak bardzo boli pustka, którą pozostawiłyście swoim odejściem... Towarzyszę wam całym moim sercem i myślami, jestem przy was, jestem z wami, tak bardzo chciałabym przytulić moje dziewczynki kochane, podrapać za uszkami i po brzuszkach.

Spojrzeć w oczy i zobaczyć znów ten niesamowity najpiękniejszy psi uśmiech

• Posted

Moim najukochańszym tęczowym aniołkom...

Gabciu, Whisky kocham was i tęsknię,
    z każdym słonecznym i ciepłym dniem
    coraz mocniej mi was brak...

Posted

Rozłąka z wami to ciągły ból i tęsknota. Jednak jest we mnie również świadomość, że jeszcze się spotkamy, razem pobiegniemy przez las i łąki zielone, będziemy słuchać śpiewu jeziora, jeszcze będzie pięknie, choć teraz tak łatwo znów płaczę...

Jesteście i będziecie w moim sercu...

Posted

Mija dzień za dniem, a mój ból wcale się nie zmniejsza... Tęsknię coraz mocniej, a łzy wciąż mają słony smak rozstania. Tak bardzo bym chciała... chociaż wiem, że to niemożliwe, jednak serce niezmiennie kocha i nie przestaje tęsknić za miłością, najpiękniejszą na świecie, która odeszła, ale nigdy z kochającego serca. Poranek czy noc, we mnie jest ból i krzyk rozpaczy, bo tak bardzo chciałabym być z wami.

• Posted

To okrutne, nie mogę do was spokojnie pisać, nie mogę was odwiedzać... Tęczowe Aniołki, jesteście w moich myślach, w moim sercu.

Posted

Aga, jak ja Ciebie rozumiem... ja tez nie mogę sie pogodzić z odejściem miłości Mojej.... i mam wrażenie ze coraz bardziej mnie to boli.... dziś mam nawroty płaczu, mój znajomy namalował obraz Ernusi, powiesiłam go w sypialni i jak sie budzę, patrze na nią..... i wraca to wszystko, wraca, razem z wyrzutami ze nic nie mogłam zrobić , a tak chciałam jej pomoc!

Posted

Chwila słabości wystarczy, by znów popłynęły łzy, chwila ciszy i zamyślenia, spojrzenie w niebo i znów płacz... Minęło 6 miesięcy, gdy odeszła Gabi, a ja wciąż nie mogę w to uwierzyć.

Posted

Tęsknota

[SIZE=3] Obłoki, co z ziemi wstają
    I płyną w słońca blask złoty,
    Ach, one mi się być zdają
    Skrzydłami mojej tęsknoty.

Te białe skrzydła powiewne
    Często nad ziemią obwisną,
    Łzy po nich spływają rzewne,
    Czasem i tęczą zabłysną.

Gwiazdy, co krążą w przestrzeniach
    Po drogach nieskończoności,
    Są one dla mnie w marzeniach
    Oczami mojej miłości.

Patrzą się w ciemne odmęty
    Te wielkie ruchome słońca...
    I ja miłością przejęty,
    Patrzę i tęsknię bez końca.

[SIZE=2]Adam Asnyk

Posted

Whisky, moje kochane maleństwo, dziś dzień twoich urodzin - drugich. Słodka kuleczko nie wyprawiłam tobie żadnych... Gabciu proszę cię, zorganizuj najpiękniejsze urodziny pod tęczą i niech maleństwo świętuje radośnie w gronie tęczowych aniołków. Kocham Was.

Posted

No to wszystkiego najlepszego Whiski .Bądź aniołku szczęśliwa za TM.
    A Gabi napewno wyprawiła Tobie wspaniałe przyjęcie.Wiem coś o tym , Melcia mówiła....:roll: ;)