Aga76 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='M@d'][`] Jogurtowych dropsów za TM ... O tak, w każdej ilości i o każdej porze. Musi być wam tam dobrze. Tylko tu dziwnie pusto... Quote
Monia70 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Dzisiaj jest ten rodzaj ciszy, Że każdy wszystko usłyszy: I sanie w obłokach mknące, I gwiazdy na dach spadające, A wszędzie to ufne czekanie ? Czekajmy - dziś cud się stanie Quote
Aga76 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 A nadzieja znów wstąpi w nas, Nieobecnych pojawią się cienie, Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie... Gabi, twoja pufa czeka... Quote
szajbus Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 "A nadzieja znów wstąpi w nas Nieobecnych pojawią się cienie Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie I choć przygasł świąteczny gwar Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Daj nam wiarę, że to ma sens Że nie trzeba żałować przyjaciół Że gdziekolwiek są dobrze im jest Bo są z nami choć w innej postaci I przekonaj, że tak ma być Że po głosach tych wciąż drży powietrze Że odeszli po to by żyć I tym razem będą żyć wiecznie..." Wesołych Świat w tej magicznej krainie Aniołeczki kochane Quote
marzenna79 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Spokojnych Świąt życzy Sukces. :loveu: Quote
Aga76 Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Pamiętam o was moje gwiazdki i o wszystkich tęczowych aniołkach Kolejny rok tęczowego bytu niebawem dobiegnie końca... Quote
szajbus Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Gabi, Whisky, mimo upływającego czasu zawsze będziecie w naszych sercach i naszej pamięci Szczęśliwego Nowego Roku za TM Aniołeczki Quote
Monia70 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Szczęśliwego Nowego Roku !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
szajbus Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Jak przywitaliście Nowy Rok maleństwa za TM? Quote
Aga76 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Oj Gabciu, nie byłabyś zadowolona z tegorocznej zimy, wciąż pamiętam twoje oburzone spojrzenie - dlaczego śnieg jest taki bezczelny i bez pozwolenia się mnie czepia? Brzuch i łapki oblepione śnieżnymi kulami... i oczywiście strajk na całej linii, nie będę chodzić, proszę mnie nosić! Tęsknię za tobą i twoimi humorami, zabójczą miną skrzywdzonego psa, wyniosłym spojrzeniem, że towarzystwo jest nieodpowiednie i zdziwieniem, że nie każdy jest na zawołanie, przecież świat powinien leżeć u twoich łap... Poszłabym z tobą na spacer, żeby wśród śniegu nieść cię i mocno przytulać... Quote
szajbus Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Zasługiwała na to, żeby ja nosić. Była taka maleńka. Psonia tez nie lubiła wszystkiego co mokre Aniołki pamietam o was Quote
Monia70 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Witajcie Kruszynki ! Gabinko, zima trwa nadal i ten biały snieg dalej zalega na polach ! Quote
szajbus Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Male kruszynki, dziś kolejna niedziela i moje odwiedziny u was. Pamiętam skarbeńki. Quote
Recommended Posts