Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

22 września 2008
3 rocznica śmierci

Byłaś moim słońcem, teraz jesteś moim Aniołkiem

• Wszystko wróciło, ból, płacz i pytania bez odpowiedzi... Poznałaś zapach lata, chciałam pokazać tobie złotą jesień, nie zdążyłam - zgasłaś. W pamięci wciąż mam twój uśmiech... i twój ból, twoją siłę i chęć życia... i okrutną rzeczywistość, która nam się przydarzyła.

Posted

Agniesiu tak mi przykro.. :-( Nie wiedziałam, ze kiedyś w Twym serduszku były tak słodkie aniołki... :-( Znalazłam tą galerię niedawno .. siedziałam przy niej trzy dni i trzy dni płakałam.. to musi potwornie boleć :-(

Whisky Agusia pamięta o Tobie .. Ty o niej też na pewno nigdy nie zapomnisz i wspominasz biegając z Gabcią po tęczowych łąkach .. bądź szczęśliwa
    [*]

Posted

Aga76 napisał(a):
    22 września 2008
    3 rocznica śmierci

Byłaś moim słońcem, teraz jesteś moim Aniołkiem

• Wszystko wróciło, ból, płacz i pytania bez odpowiedzi... Poznałaś zapach lata, chciałam pokazać tobie złotą jesień, nie zdążyłam - zgasłaś. W pamięci wciąż mam twój uśmiech... i twój ból, twoją siłę i chęć życia... i okrutną rzeczywistość, która nam się przydarzyła.

Agnieszko, łączę się z Tobą w bólu... :calus::buzi::glaszcze:

Posted

3 lata... Ledwie chwilka w wieczności, a tak dużo... Kiedyś będzie naszym wspólnym czasem, już razem i bez łez. A na razie tylko tyle nam pozostało - pamiętać i odmierzać dni...
    Więc pamiętam o Was, jasne i piękne Aniołki...

Posted

Wczoraj było Święto Św. Franciszka, wasze Święto- Międzynarodowy dzień Zwierząt, a nie byłam w stanie dostać się na dogo, żeby was odwiedzić.

Dziś jest pierwsza niedziela października czyli Psie Zaduszki.
    Niech to światełko będzie znakiem naszej miłości do was i naszej pamięci o was - nasze psie Aniołeczki