ARESIK_B Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 "Życie jest jak koń mijający nas w galopie" bez Was kochane pieski odczuwamy to ze zdwojona siłą.... Quote
Aga76 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [FONT=Georgia]Moje Kochane... zawsze przy mnie.[/FONT] Quote
Aga76 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [FONT=Georgia]Dziś mijają trzy lata od dnia, w którym cię poznałam... Maluszku, było w tobie tyle radosnej energii i miłości dla wszystkich, zarażałaś otoczenie wielką chęcią życia, czarowałaś najpiękniejszym uśmiechem... Whisky, zawsze będę cię pamiętać [/FONT] Quote
marzenna79 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [FONT=Arial Black]Agusiu, nie wiedziałam o Twojej Gabi, ani o Whisky. Ogromnie Tobie współczuję... Biegajcie szczęśliwe razem z moim Sukcesikiem... [/FONT] Quote
Aga76 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [FONT=Georgia]Szarotko, dobrze że wróciłaś...[/FONT] [FONT=Georgia]Marzenko, dziękuję...[/FONT] [FONT=Georgia]Znów jestem bliżej Ciebie, mój mokry nosku [/FONT] Quote
Monia70 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Dla każdego wschodzi zawsze jakies słońce!!!! Quote
marzenna79 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Georgia]Aniołeczki Agusiowe !!! :loveu::loveu::loveu:[/FONT][FONT=Georgia] Biegajcie szczęśliwe po łąkach Psiej Szczęśliwości. :multi: [/FONT][FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia][/FONT] Quote
fizzy Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 hmmm... jeżeli mogłabym zapytać- Aga co się stało że twoje psinki odeszły?:-( napisz, chyba że to za bardzo boli. Quote
Dinka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Gabuniu- Teczowa milosci zostaniesz na zawsze w sercu swojej pani...;) [*] Quote
marzenna79 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [FONT=Fixedsys]Czekajcie aniołeczki na Agusię !!! [/FONT]´´´´´´´´´´¶¶*..**..* ´´´´´´´´´¶¶¶ .*.*.*. ¶¶¶´´´´´¶¶¶¶*..**.*. ´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.**..**. ´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.*.*.*. ´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.**. ´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶.**.**.*. ´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.*.**. ´´¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶*.**.*.*.* ´¶¶´´´´´´´´¶¶¶*..**.*.** ´´´´´´´´´´´´¶¶*.*.**.* …..,*+.,*+.,*+.,*+.,*+.,*+ ..,*+.,*+.,*+.,*+.,*+.,*+.,*+.,*+., ´´´´´´´´´´¶¶*..**..* ´´´´´´´´´¶¶¶ .*.*.*. ¶¶¶´´´´´¶¶¶¶*..**.*.KOLOROWYCH ´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.**..**.PIEKNYCH ´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.*.*.*. ´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.**.SNOW! ´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶.**.**.*.BUZIAKI! ´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.*.**. ´´¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶*.**.*.*.* ´¶¶´´´´´´´´¶¶¶*..**.*.** ´´´´´´´´´´´´¶¶*.*.**.* ___*_*_*_*_______*_*_*_*_ _*____./(.___*___*_________* * ____.//\\.____ * ___________* *____.//....)_.-""-._,.-""-._______* *____.\\.^,.'_......_.\......).____* _*_____./ ./O\.../O\.\..../.___* __*____.\ .\_/....\_/..\_/.___* ____*___.\......._....../.___* ______*__(...:(_):...).__* ________* `._.-._,´._ * __________ *.`-'. _ * ____________*_* Quote
marzenna79 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [FONT=Fixedsys]To dla Was aniołki Agusiowe. [/FONT] Quote
marzenna79 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Agusiu, dla Twoich aniołeczków... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Śpijcie spokojnie. :-( Quote
Monia70 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Witajcie kwiatuszki ,okruszki :loveu: Nie zapomniałam o was i nigdy nie zapmone. Juz na zawsze wasza. Quote
marzenna79 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [FONT=Arial Black] [/FONT] [FONT=Arial Black]Piesie Agusiowe, to dla Was światełko. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Aga76 Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [FONT=Georgia]Oj Gabciu, lato do nas przyszło: upalne, słoneczne, kolorowe... i znów polewałabym cię wodą dla ochłody, a ty wylegiwałabyś się na trawce w tym samym miejscu, w którym teraz Fionka urzęduje. Tęsknię za tobą - i tak już będzie zawsze...[/FONT] [FONT=Georgia]Na działce kwiaty w pełnym rozkwicie, tylko cynie coś skromnie rosną, chyba też za tobą tęsknią...[/FONT] Quote
marzenna79 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ja też WAS regularnie odwiedzam. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts