Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Im za oknem ciepłej i słoneczniej, tym bardziej moja tęsknota robi się trudniejsza do zniesienia, trudniejsza do wytłumaczenia wciąż kochającemu stęsknionemu sercu, że tak musi być...

Gabi, Whisky kocham Was.

Posted

Aga, wiosna nastraja nas bardziej do tęsknoty za tymi, którzy odeszli. Ja również wiosną, gdy przyroda budzi sie do życia częściej myślę o Psoni, a przecież mam Balbinkę.

Posted

Tęsknię, z każdym kolejnym pięknym dniem okrutnie ciężko jest wstać i żyć, z każdym kolejnym słonecznym dniem łzy częściej napływają do oczu, wszystko rozumiem, nie proszę o cud, ale rozłąka nie przestaje boleć, serce nie rozumie żadnych argumentów, gdy tęskni za miłością nie przyjmuje tłumaczeń w stylu, bo taka jest kolej rzeczy... Serce rozpaczliwie szuka zaginionej miłości w każdym kącie... chociaż rozum mówi dość, serce nie słucha.

Posted

Gabi, Whisky <*>
Bąźcie szczęśliwe, Aniołki. Wciąż nie wiem, nie rozumiem, czemu tak, dlaczego i po co? Ale jeśli Ktoś Was Tam zawołał, był wielkim miłośnikiem piękna idealnego...

Posted

Pewnie tak miało być, a dla nas jest to kolejne doświadczenie. A dlaczego miłość do psa jest taka szczególna?

"Jedynym całkowicie bezinteresownym przyjacielem, którego można mieć na tym interesownym świecie, takim, który nigdy Cię nie opuści, nigdy nie okaże się niewdzięcznym lub zdradzieckim, jest pies... Pocałuje rękę , która nie będzie mogła mu dać jeść, wyliże rany odniesione w starciu z brutalnością świata... Kiedy wszyscy inni przyjaciele odejdą, on pozostanie"

George G. Vest

Kochane aniołeczki

Posted

Pies - stworzenie wyjątkowe, nic i nikt go nie zastąpi, nawet gdy odchodzi to jednak pozostaje z nami na zawsze, bo odejść z pamięci po prostu nie może. Ci, którzy nie doświadczyli czworonożnej miłości nie wiedzą co stracili i nie czują swojego ubóstwa uczuć w duszy.