Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jej serce nie bije od 4 miesięcy...

Szczypta drzemiącego we mnie egoizmu ponownie doszła do głosu, krzyczy we mnie uparta myśl, że chcę mieć ją przy sobie - tylko dla siebie, tulić futerko, czuć zapach sierści i miękkość frędzelków na uszkach, o tym tylko marzę. Patrząc na jej zdjęcia, wyciagam rękę w nadziei, że może jednak wróci... Wszystko pamiętam, jednak to zbyt mało, chcę mieć ją przy sobie, żeby nigdzie nie musiała odchodzić i żeby nikt nie mógł mi jej odebrać. Tego egoizmu nie umiem w sobie zabić.

Posted

Ciągle boli brak obecności...Nasz egoizm w miłości jest bardzo duży. Ale ważne jest tez to, że ten egoizm ustępuje wielkiej miłości, kiedy trzeba podjąć tą najtrudniejsza decyzję.
Piękne dziewczynki są tam, gdzie pozwoliłaś im odejść właśnie z miłości. I są bardzo .szczęśliwe

Posted

Słońca moje najpiękniejsze i jedyne,
moje niuńki tęczowe bądźcie szczęśliwe.
Tęsknię za Wami.

Moje miłości tęczowe noszę w sercu.

Posted

Środa. Słoneczny poranek. Zapowiada się niesamowicie piękny i ciepły dzień. W powietrzu czuć nadchodzącą wiosnę, zapewne jest już niedaleko, może nawet gdzieś za rogiem... A w moim sercu melancholia gra pierwsze skrzypce, zapragnęłam pójść z wami na spacer w błękicie nieba,
w pierwszych promieniach marcowego słońca, wśród radosnego świergotu ptaków. Być z wami. Intymne chwile na łonie przyrody, a wszystko wokół budzi sie do życia, intymność zamknięta w porozumieniu bez słów, więź niedostępna osobom trzecim, wtajemniczenie najwyższego stopnia.
Opowiedz malutkiej o wiośnie, opowiedz o budzącej się do życia przyrodzie, opowiedz o dziwnych kotkach na krzewach, o pierwszych kwiatach
i listkach na drzewach, opowiedz malutkiej, że tu też potrafi być pięknie...
ja nie zdążyłam.
Na marcowy spacer wybiorę się sama, powitam ufnie budzące się życie, was zabiorę w sercu na przejażdżkę, abyście mogły podziwiać, jak tu dziś pięknie. Nie będę się czuła samotna, bo noszę najpiękniejszą tęczę w sercu, ona będzie ze mną już na zawsze.

Kocham was anioły moje. Kocham czule, bez zbędnych słów.

• Posted

To dla Was kochane dziewczynki! Gabciu bardzo tesknie za Toba, stale o Tobie mysle i bardzo Cie kocham! Mam nadzieje, ze dobrze opiekujesz sie tam malenka Whisky, ktorej niestety nie zdazylam poznac i ze nie narzekasz na brak towarzystwa!
    P.S. Gabciu, prosze odwiedz mnie czasami w snach, tak dawno tego nie robilas.

Dziunia skorzystalam z Twojej tworczosci:oops:, ale mam nadzieje, ze mi to wybaczysz, to dla naszych dziewczynek!

Posted

Dziewczynki kochane,
    poczucia humoru wam nie brakuje, więc myślę sobie, że dziś bawicie się wyśmienicie i od samego ranka taplacie się radośnie w morzu dropsów jogurtowych.

Dla was wszystko, co najlepsze...

Posted

Tak, bo obchodzą nie tylko Dzień Kobiet, ale i urodzinki Saby od dominolo. Zabawa trwa od samego rana i nie widać końca.
    Trafiła im sie podwójna impreza, więc szaleją na całego.
    Dziewczynki , jak się bawicie?

Posted

Ciekawe co tym razem spadnie nam z nieba, po udanej tęczowej zabawie?

Słodkich snów rybeńki kochane, o ile dziś w ogóle odpoczynek jest w planie...

Posted

Witajcie moje kochane anioły. Zabawa zapewne była udana i dziś odpoczynek zafundowałyście sobie na tęczowej polanie... Bardzo chciałabym być z wami, schować się przed ludźmi i ich spojrzeniami. Nietolerancja, pogarda to straszne słowa, jednak tak często goszczą tu na dole i zatruwają powietrze. Odetchnąć pełną piersią, nie bać się spalin i smrodu cudzych myśli. Po waszym odejściu to nie jest już takie proste - opuściły mnie serca kryształowe i dusze nieskazitelnie piękne, teraz tęczowe.
    Gabi i Whisky kocham was tak mocno, że mocniej nie potrafię, staram się nie płakać, choć jednak czasem płaczę...