Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O jedno jestem spokojna, żaden człowiek nie wyrządzi Wam krzywdy, choćby najmniejszej. Za Tęczowym Mostem jesteście bezpieczne. Przynajmniej tam nie dociera przenoszona przez człowieka choroba obojętności i okrucieństwa.

Ligota

• Posted

Masz stu procentową rację Aga, tam za TM nie ma już ignorantów debili, "ludzi" którzy mogliby skrzywdzić nasze pociechy lub co gorsza nie udzielić im pomocy w potrzebie. Tam znowu są zdrowe i szczęsliwe. Mam tylko nadzieję że kiedyś nas do siebie wpuszczą, vzymże w przeciwnym razie byłyby te samotne dni pelne oczekiwanie na spotkanie, jesli miałoby do niego nie dojść??

Posted

Wierzę...
    W dniu, gdy staniemy u bram drugiego świata, w tęczowej poświacie wyjdą nam na przeciw psy ukochane, przywitamy się radośnie i znów - tym razem na zawsze - będziemy razem.

Posted

"A kiedy ostatnia godzina przyjdzie na człowieka,to na progu
    tego drugiego wszechświata będą nań czekać te wszystkie zwięrzęta
    dla których był dobry.
    Będą zwym zwyczajem machać ogonkami i wpatrywać się w Boskie Oblicze.
    A w ich spojrzeniach będzie zawarta niema prośba
    "Panie Boże, my wiemy, że to grzesznik, ale nie bądź zbyt surowy.
    On był dla nas dobry.".."

Dobranoc aniołeczki

Posted

Raz w prawo zwrot

Raz w lewo zwrot

Podwójna czujność, podwójne napięcie,
    podwójna siła i moc psychicznego nacisku w kuchni,
    bardzo tęsknię za Tą Podwójną Mocą,
    bardzo tęsknię za Wami...

Posted

Piękne zdjęcia. Jakby oglądały niewidzialny mecz tenisa.
    Na zdjęciach w naszych Aniołkach tyle jest życia, radości, skłębionych myśli i rozrabiaczych konceptów. Dają ulotny moment pewności, że przydarzył nam się zły sen. A potem odzywa się rozum ...

Posted

Minęło naście lat, a ja wciąż mam w głowie świeży obraz tamtych dni, dni pełnych szczęścia i radości, żadnych smutków i niepokojów, niczym niepohamowana radość życia i wielka chęć poznawania świata, oczy się śmieją na samo wspomnienie...
    Uwielbiałaś wdrapywać się na ławę i z tej wysokości bacznie obserwować otoczenie, leżałaś sobie grzecznie i tylko głowa latała ci na wszystkie strony. Sunieczka na wskroś szczęśliwa i uśmiechnięta po sam czubek (złamanego pod kątem 90°) ogonka, twoja radość była zaraźliwa...

Posted

14 lutego jest raz w roku,
    lecz my możemy przeżywać ten dzień każdego dnia,
    bo na zawsze pozostałyście w sercach, które nadal biją.
    Płomień tej miłości nigdy nie zgaśnie.

Posted

Dziewczynki kochane, za TM szykuje się imprezka urodzinowa. Ciekawa co zmalujecie, bo pomysłów wam też nie brakowało.
    A po imprezie proszę o grzeczne lulu. I przytemperujcie moja rozrabiarę, jak za bardzo się rozpędzi.

Posted

Aniołki moje słodkie jak się czujecie, co porabiacie tam za tęczową bramą? Tutaj znów zrobiło się biało, miało być słońce, ale uparcie się gdzieś schowało. Tęskno mi za Wami, za Waszymi spojrzeniami i ciepłymi futerkami...

Moje myśli tęczowe, ukochane dwa ogonki...

Posted

Aga ale piekne miałaś maleństwa, niesamowite, takie miluśne i słodkie, dlaczego takie kochane stworzenia tak cierpią, przecież swoim poświęceniem dla człowieka zasługują na wszystko co najlepsze...... dlaczego to jest takie niesprawiedliwe?