Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sziba napisał(a):
Prosze ją ode mnie ucałować

jasne :)
buziaki dostaje codziennie!
Telimenka napisał(a):
W ogóle ale ona wyrosła!!! Masakra!! Mała pięknotka!

oj tak, też mam wrażenie, że jest z dnia na dzień coraz większa!

pani z poznania już się nie odezwała.

Posted

[quote name='ania z poznania']https://lh6.googleusercontent.com/-S3V-hxta5_c/TjmnXNAY5iI/AAAAAAAACe0/98FrAKyAOXo/DSCN6054.jpg
bardzo luksusowa psinka :)wszystko co najlepsze dla księżniczki szczurzycy ;)

[quote name='ania z poznania']Etna???? Tak się spoufaliła z małą????
https://lh5.googleusercontent.com/-X2p6Cs3Fpj8/TjmndhwF78I/AAAAAAAACfI/x-PjkWPduSE/DSCN6066.jpgetna pozwala się małej lizać po pysku, po zębach :D, pozwala sobie wyrywać zabawkę.

[quote name='conceited']Morris byłby smutny, gdyby mała odjechała ;)
no właśnie nie wiem czy by nie odetchnął ;)
[video=youtube;yOLblsBAMcA]http://www.youtube.com/watch?v=yOLblsBAMcA[/video]

[video=youtube;TRNUb7-2anI]http://www.youtube.com/watch?v=TRNUb7-2anI[/video]

Posted

śpiąco

nie dasz buziaka więc cię użrę w ucho!:diabloti:

...i w gardło!:diabloti::diabloti:

...i w fafla!:diabloti::diabloti::diabloti:

i pokażę ci moją najgroźniejszą minę!:pissed:

Posted

Boję się wchodzić na ten wątek :) - taki fajny łepek.

A na marginesie:
Agata czym Ty ją karmisz? Chyba jakaś "odrzutowa" ta karma - oko nie nadąża ja Luna w sprincie :)

Posted

...więc lepiej się chociaż przytul... :)

i żeby morrisa nie wykończyć, podokuczam trochę etnie!

niech sobie nie myśli, że wszystkie zabawki jej!

też jestem duża i silna i potrafię szarpać za sznur!

Posted

kmk napisał(a):
Boję się wchodzić na ten wątek :) - taki fajny łepek.
bierzecie? wam oddam bez zastanowienia :)

kmk napisał(a):
A na marginesie:
Agata czym Ty ją karmisz? Chyba jakaś "odrzutowa" ta karma - oko nie nadąża ja Luna w sprincie :)

no wiesz, kawkę popijamy sobie razem, to i sprintu mała dostaje ;)
w końcu ktoś musiał morrisa rozruszać:evil_lol:

Posted

2 dni temu miałam drugi telefon w sprawie lunki. niby wszystko ok ale miałam pewne zastrzeżenia. na szczęście ta pani już ie zadzwoniła, więc nie muszę jej odmówić:diabloti:
oględnie mówiąc pani miała dość beztroskie podejście do psów "na wolności", bo jej wszystkie psy zawsze chodziły wszędzie bez smyczy i nie uciekały, pani zabierała je wszędzie ze sobą, nawet DO URZĘDÓW, SKLEPÓW I NA POGOTOWIE:crazyeye: (nigdy w to nie uwierzę, że ją z psami wpuszczali, chyba że faktycznie zabierała je wszędzie i zostawiała je przed wejściem:roll:)
nie mogłabym spać spokojnie myśląc, że lunka jest gdzieś zostawiana np. przed sklepem lub może wpaść pod samochód bo pani nie używa za często smyczy w mieście.
poza tym pani brzmiała bardzo miło i ciepło ale jednak to nie to. nie dla mojej szczurzycy :)

Posted

ale z niej zmarzluch! siedzimy sobie w domku, za oknem deszcz leje a lunka u mnie na kolanach się trzęsie!zamknęłam okno i przykryłam ją kocykiem. ciekawe co będzie zimą! :D pewnie na dwór wcale wychodzić nie bedzie chciała, bo w domu będzie cieplutko. pewnie bez kubraczka to już w ogóle się nie obejdzie.

Posted

sirotka :-D

na spacerku przy jeziorze spotkaliśmy naszą dogomaniacką ciocie pyrdke ale niestety nasza luna i pyrdki nora tak na siebie jazgotały, że nie dało się porozmawiać:mad::mad::evil_lol:

Posted

Aaaa słyszałam że wczoraj się spotkałyście , ale psiule nie dały Wam pogadać :)

Duża ta Twoja tymczasowiczka, odwiedziłam wątek na samym początku, jak go założyłaś i teraz jak Gośka mi wczoraj powiedziała,że się spotkałyście, że sunia jest taka super, postanowiłam zobaczyć, myślałam że to nadal mała chudzinka :)
A tu się okazuje że to już duża pannica jest, która rośnie jak na drożdżach :)

Posted

[quote name='Akrum']
Duża ta Twoja tymczasowiczka, odwiedziłam wątek na samym początku, jak go założyłaś i teraz jak Gośka mi wczoraj powiedziała,że się spotkałyście, że sunia jest taka super, postanowiłam zobaczyć, myślałam że to nadal mała chudzinka :)
A tu się okazuje że to już duża pannica jest, która rośnie jak na drożdżach :)[/QUOTE]
no właśnie...duża. chyba za dużo jej jeść daję, bo miała być malutka ;)
tak sobie myślę, że pewnie za chwilę będzie miała pierwszą cieczkę!:eek2::eek2: a ja nigdy nie miałam u siebie suki z cieczką i troche się tego boję. czy moje psy będą jakoś na nią inaczej reagowały? czy sprawdzają się w domu takie specjalne psie galotki na cieczkę? warto kupić?
ciocie, doradźcie!!!
kiedy taka sunia dostaje pierwszą cieczkę? bo lunka ma już pewnie 6-7 miesięcy!