Rumi. Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Super wieści o plazie :D Z Bezą kiepsko :( myślałam że się znalazła Quote
Noelle Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 super z Plazą!!! :multi: a czy Beza była ostatnio widziana gdzieś w okolicach? ktoś jej jeszcze szuka? :( Quote
Avaloth Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 SABA MA DOM !!!!! I tym samym żaden z psów z wątku nie mieszka już w schronisku :) Pierwszy post uaktualniony. Beza od momentu zaginięcia była widziana tylko przez 2 pierwsze dni, w okolicy swojego osiedla. Niestety nikt nie próbował nawet łapać, tylko mówili pani Renacie, że latała taka czarna ze smyczą... Quote
Avaloth Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Pewnie że się należał ;) A co do Liwii, wygląda na to że życie psa dzikiego jej odpowiada. Sama ją widziałam jakiś tydzień temu, może trochę więcej, w okolicach schroniska, jest chudsza niż w schronie, ale wygląda ok. Potem Mona widziała ją na Bronowicach Małych... Myślałam, że doszła do schroniska i zostanie w okolicy, ale wygląda na to, że albo czegoś szuka, albo lubi sobie pozwiedzać.. Quote
Noelle Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 póki jest ciepło, jest dobrze.. oby w zimie też sobie jakoś poradziła, jednak temperatury -20 nie sprzyjają temu zbytnio. ale jest jeszcze trochę czasu, powodzenia dla niej! Quote
Mona_S10 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Znaczy.. mi się wydaje że to była ona, w każdym razie pies bardzo podobny. Tak teraz patrze na mape i to jest jakieś 4 km na oko, więc sie wydaje możliwe. W każdym razie zero kontaktu z psem.. Quote
paula_t Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Bardzo przepraszam za pisanie nie na temat, ale widziałam, że niektórzy tak robią, żeby zwrócić uwagę na swój wątek, a ta psinka potrzebuje pomocy http://www.dogomania.pl/forum/threads/226652-Znaleziony-staruszek-ma-tylko-2-tygodnie-na-uratowanie-go-przed-schroniskiem%21%21?p=19048696#post19048696 Quote
Noelle Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 mnie już nic nie zdziwi ;) była na Stradomiu, potem pod schroniskiem, znów za chwilę w Bronowicach... wow. Mona_S10 napisał(a):W każdym razie zero kontaktu z psem.. To by się zgadzało, ehhh.. Quote
Avaloth Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 CUDA SIĘ ZDARZAJĄ !! PO 2,5 MIESIĄCACH ODNALAZŁA SIĘ BEZA-TUSIA!! :multi::multi::multi: Kilka dni temu weszła komuś na posesję na ul. Księcia Józefa (uciekła w Skawinie), ludzie ją złapali i odwieźli do schroniska. Po chipie została zidentyfikowana, dano znać właścicielom i natychmiast została odebrana. Jest wychudzona, ale je, wypróżnia się i nie wygląda źle, jak na to co musiała przejść. Teraz " Aklimatyzuje sie na nowo nasza mala dzikuska, dobrze ze mamy tego dużego psa bo ona w nim zakochana po czubek uszkow." Półdziki pies, po takim czasie, uciekła w szelkach i smyczy.. aż trudno uwierzyć. Jedno szczęśliwe zakończenie więcej :loveu: Teraz pozostaje nam trzymać kciuki żeby dziewuszka jak najszybciej się otworzyła :) Quote
Noelle Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 szok, szok i jeszcze raz szok!!! i wielkie szczęście :multi: oby malutka już nigdy nie uciekała i zrobiła szybkie postępy w nowym domu!! Quote
Rumi. Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Wow! Super wieści! Miejmy nadzieję iż się więcej nie zgubi Quote
Recommended Posts