Ola164 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Niestety w azylu nie rzuca się w oczy i ma niewielkie szanse... Quote
Avaloth Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Dzisiaj Saba pierwszy raz od dłuższego czasu przychodziła sama czasem na mizianie i spędziła większość czasu na wybiegu z nami, tzn bawiąc się piłką. Zasługa pewnie tego że pozostałe wybiegi były puste, więc nie było za czym wzdłuż ogrodzenia gonić, ale lepsze to nić nic :D Drut się znów dzisiaj poprzytulał pod koniec, bardziej kontaktowy się zrobił ostatnio :) Melania, jak to Melania, cudowna, z głupawami. Liwia wyczesana mniej więcej, acz jeszcze następnym razem trzeba będzie dokończyć bo się niecierpliwiła księżniczka. Natalia mi wypomina, że na każdym spacerze w kółko mówię, że Liwia to taki psi anioł. Ale co mam zrobić skoro taka prawda. Jest tak kochana, że gdybym mogła bym ją brała już. W tym momencie gdybym nie miała psa/mogła mieć w domu 3, byłaby numerem dwa do brania po Dicie. Ale niestety w aktualnej sytuacji nie ma szans żebym ją wzięła.. Także mam nadzieję że jak najszybciej się znajdzie domek dla mojego anioła. Quote
Ola164 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 I dobrze :loveu: Liwia to prawdziwy aniołek, taka dobra duszyczka co tylko się pojawia i nie da się przy niej nie uśmiechać... Quote
Ank@ Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Dominika, czy Pamiętnik z powstania warszawskiego Białoszewskiego i Inny świat G.H. Grudzińskiego są lekturami w 3kl? Przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale przynajmniej go podbiję :) Quote
Avaloth Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Ank@ napisał(a):Dominika, czy Pamiętnik z powstania warszawskiego Białoszewskiego i Inny świat G.H. Grudzińskiego są lekturami w 3kl? Przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale przynajmniej go podbiję :) Haha ;d Inny Świat tak, Pamietniki nie, chociaż czasem we fragmentach się przerabia (tylko nie pamiętam czy do podstawy czy rozszerzenia) Quote
Ola164 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ja pamietnik przerabiałam w gimnazjum we fragmentach chyba... Quote
Ank@ Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ja miałam aż jeden fragment w gimn. :) A 'proces' kafki i 'dżuma' Camus ? to też lektury? Quote
Avaloth Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Ank@ napisał(a):Ja miałam aż jeden fragment w gimn. :) A 'proces' kafki i 'dżuma' Camus ? to też lektury? Dżuma tak, Proces na rozszerzenie. Quote
Ank@ Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Dzięki. Moja ryba specjalnej troski jest chora - trzymajcie kciuki żeby było dobrze. Musi być dobrze. Już więcej nie będę zaśmiecać wątku :) Quote
Avaloth Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Nie ma za co. Masz rybę? xd Zdrówka dla niej. Ostatnio niedobra ciotka Natalia stwierdziła, że ten boks jest 'nudny':mad: Czarnuchy, pokażcie ciotce że się myli, podbijcie czyjeś serca i do domów! Quote
Noelle Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 oj tam, nie że nudny. po prostu nie mam jakiegoś wielkiego sentymentu do tych psiaków, oprócz Melci. :) Quote
Ank@ Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Powiem p. Dorocie żeby dorzuciła coś białego do boksu, jakiegoś gryzącego to Natalia zmieni zdanie :evil_lol: Quote
Ank@ Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 natalek napisał(a):oj tam, nie że nudny. po prostu nie mam jakiegoś wielkiego sentymentu do tych psiaków, oprócz Melci. :) Ja tam mam sentyment do Drucika bo tylko jego poznaję :) Quote
Noelle Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ank@ napisał(a):Powiem p. Dorocie żeby dorzuciła coś białego do boksu, jakiegoś gryzącego to Natalia zmieni zdanie :evil_lol: z gryzącymi to ja dziś miałam do czynienia, myślałam, że na zawał zejdę xd Quote
Ank@ Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 natalek napisał(a):z gryzącymi to ja dziś miałam do czynienia, myślałam, że na zawał zejdę xd Czemuż? masz duże powinowactwo do psich zębów :) Quote
Avaloth Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 natalek napisał(a):z gryzącymi to ja dziś miałam do czynienia, myślałam, że na zawał zejdę xd Z czym konkretnie? Haha jakby tam wrzucili coś białego to by się przynajmiej boks w oczy rzucał :D a prawda niestety taka, że jak ludzie widzą cztery czarne kulki to automatycznie od razu przechodzą dalej. Czasem Mela wzbudzi jakieś zainteresowanie, ale i tak nigdy z tego nic nie wychodzi.. Quote
Noelle Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 aa daj spokój xd abero ma chętny dom na ONka, no i w c4 jest taka owczarkopodobna, troche wychudzona. no to na spacer je chcialysmy wziac. tam sa 3 psy. no to weszlam, wyjelam jedna i zostala ta ONka, ktora sie bala smycz i staruszek owczarkowaty Bazyl :diabloti:. ja ja sobie wolalam ONke, bo na pole zwiala, dziadzio lezy nieruchomo. nagle dziadzius warczy. potem dziadzius pokazuje zeby. nastepnie dziadzius zrywa sie i biegnie do ataku. natalia wyskakuje z boksu z predkoscia swiatla (dobrze, ze stalam w miare blisko drzwi). :D Quote
Ank@ Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Muszę częściej z Tobą chodzić do schr :) Jak jestem z Moną to nam się takie historie nie zdarzają :diabloti: Quote
Noelle Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 ja mam do takich rzeczy szczescie :evil_lol: albo pecha jak kto woli xd Quote
Avaloth Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 O tak, przy Natalii rozrywka gwarantowana :D Mówisz o tej DONce chudej, młodej z dysplazją? Quote
Noelle Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 nie, Kama jest na C1, ta druga jest zdaje się nowa, ona jest na C4, tam, gdzie znalazłam martwą Pysię (tą ponoć gryzącą). Quote
abero Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Potwierdzam, że Natalia osiągnęła conajmniej prędkość dźwieku, wychodząc z boksu :evil_lol: Ta ONka w C4 to 3-letnia Mańka, kochana, uległa, grzeczna. Melanią jest zainteresowana Kasia, która chce adoptować dojrzałą sunię; konkurencję stanowi Majka z B3. Teraz Kasia jest chyba na wakacjach, decyzję ma podjąć po połowie sierpnia. Quote
Ank@ Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Kasia? Taka młoda wolontariuszka, z ciemnymi włosami? Fajnie gdyby się Melanii udało. Quote
Avaloth Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Trzymam kciuki w takim razie. Majka jest chyba starsza od Meli? Chociaż dokładnie nie kojarzę która to.. Mela często już była brana pod uwagę, i zawsze była wybierana ta druga. Może tym razem.. Quote
abero Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Kasia, która na wątku weteranów chyba pytała o kilka psów (nick Liwia). Majka też ma 7 lat, jest największa w swoim boksie, czarna na jasno podpalana, strasznie kochana, przytulaśna, bardziej energiczna od Melanii. Quote
Recommended Posts