Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Saba pierwszy raz od dłuższego czasu przychodziła sama czasem na mizianie i spędziła większość czasu na wybiegu z nami, tzn bawiąc się piłką. Zasługa pewnie tego że pozostałe wybiegi były puste, więc nie było za czym wzdłuż ogrodzenia gonić, ale lepsze to nić nic :D
Drut się znów dzisiaj poprzytulał pod koniec, bardziej kontaktowy się zrobił ostatnio :)
Melania, jak to Melania, cudowna, z głupawami.
Liwia wyczesana mniej więcej, acz jeszcze następnym razem trzeba będzie dokończyć bo się niecierpliwiła księżniczka. Natalia mi wypomina, że na każdym spacerze w kółko mówię, że Liwia to taki psi anioł. Ale co mam zrobić skoro taka prawda. Jest tak kochana, że gdybym mogła bym ją brała już. W tym momencie gdybym nie miała psa/mogła mieć w domu 3, byłaby numerem dwa do brania po Dicie. Ale niestety w aktualnej sytuacji nie ma szans żebym ją wzięła.. Także mam nadzieję że jak najszybciej się znajdzie domek dla mojego anioła.

Posted

Dominika, czy Pamiętnik z powstania warszawskiego Białoszewskiego i Inny świat G.H. Grudzińskiego są lekturami w 3kl?
Przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale przynajmniej go podbiję :)

Posted

Ank@ napisał(a):
Dominika, czy Pamiętnik z powstania warszawskiego Białoszewskiego i Inny świat G.H. Grudzińskiego są lekturami w 3kl?
Przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale przynajmniej go podbiję :)

Haha ;d Inny Świat tak, Pamietniki nie, chociaż czasem we fragmentach się przerabia (tylko nie pamiętam czy do podstawy czy rozszerzenia)

Posted

Dzięki.
Moja ryba specjalnej troski jest chora - trzymajcie kciuki żeby było dobrze. Musi być dobrze.

Już więcej nie będę zaśmiecać wątku :)

Posted

Nie ma za co. Masz rybę? xd Zdrówka dla niej.

Ostatnio niedobra ciotka Natalia stwierdziła, że ten boks jest 'nudny':mad: Czarnuchy, pokażcie ciotce że się myli, podbijcie czyjeś serca i do domów!

Posted

natalek napisał(a):
oj tam, nie że nudny. po prostu nie mam jakiegoś wielkiego sentymentu do tych psiaków, oprócz Melci. :)

Ja tam mam sentyment do Drucika bo tylko jego poznaję :)

Posted

Ank@ napisał(a):
Powiem p. Dorocie żeby dorzuciła coś białego do boksu, jakiegoś gryzącego to Natalia zmieni zdanie :evil_lol:

z gryzącymi to ja dziś miałam do czynienia, myślałam, że na zawał zejdę xd

Posted

natalek napisał(a):

Czemuż? masz duże powinowactwo do psich zębów :)

Posted

natalek napisał(a):

Z czym konkretnie?

Haha jakby tam wrzucili coś białego to by się przynajmiej boks w oczy rzucał :D a prawda niestety taka, że jak ludzie widzą cztery czarne kulki to automatycznie od razu przechodzą dalej. Czasem Mela wzbudzi jakieś zainteresowanie, ale i tak nigdy z tego nic nie wychodzi..

Posted

aa daj spokój xd
abero ma chętny dom na ONka, no i w c4 jest taka owczarkopodobna, troche wychudzona. no to na spacer je chcialysmy wziac. tam sa 3 psy. no to weszlam, wyjelam jedna i zostala ta ONka, ktora sie bala smycz i staruszek owczarkowaty Bazyl :diabloti:. ja ja sobie wolalam ONke, bo na pole zwiala, dziadzio lezy nieruchomo. nagle dziadzius warczy. potem dziadzius pokazuje zeby. nastepnie dziadzius zrywa sie i biegnie do ataku. natalia wyskakuje z boksu z predkoscia swiatla (dobrze, ze stalam w miare blisko drzwi). :D

Posted

Potwierdzam, że Natalia osiągnęła conajmniej prędkość dźwieku, wychodząc z boksu :evil_lol:
Ta ONka w C4 to 3-letnia Mańka, kochana, uległa, grzeczna.
Melanią jest zainteresowana Kasia, która chce adoptować dojrzałą sunię; konkurencję stanowi Majka z B3. Teraz Kasia jest chyba na wakacjach, decyzję ma podjąć po połowie sierpnia.

Posted

Trzymam kciuki w takim razie. Majka jest chyba starsza od Meli? Chociaż dokładnie nie kojarzę która to.. Mela często już była brana pod uwagę, i zawsze była wybierana ta druga. Może tym razem..

Posted

Kasia, która na wątku weteranów chyba pytała o kilka psów (nick Liwia).
Majka też ma 7 lat, jest największa w swoim boksie, czarna na jasno podpalana, strasznie kochana, przytulaśna, bardziej energiczna od Melanii.