alban87 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 jak ktos zrobi:>:>narazie huba choruje i musze sie zajac jej leczeniem... Quote
alban87 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 problemy z ukladem pokarmowym...biegunki i wymioty...zastrzyki...i glodowka...a to niesprzyja rozwojowi psa:( Quote
Ola&Kora Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ojejku biedaczek :-( Życzę mu szybkiego powrotu do zdrówka ;) Quote
e.v.a Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 witaj Marku:multi: jestem Ewa:p masz sliczna kluseczke:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i taka na czasie bym powiedziala(zimowa:evil_lol: ) pozdrawiamy i zapraszamy do naszej galeryjki;) aaa no i oczywiscie duzo zdorwka dla malca :razz: Quote
Koma Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Jaka śliczna malamutka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Marek napisz jak Huba ?? juz z nia lepiej :( Quote
Madzik93 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Co z Hubcią?? Masz jakies nowe fotki??;) Ps. Śliczna sunieczka:loveu::loveu::loveu: Quote
Carolcia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Swietny malec :loveu: .Wymiziaj ja ode mnie :cool3: .Niech wraca do zdrówka :) Quote
alban87 Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 huba wymiziana od was wszystkich...huba po seri zastrzykow..teraz na diecie ryzoweo-kurczakowej:>a wcina to jeszcze szybciej niz karme i taka rozbawiona po jedzeniu jak nigdy...moze ona woli gotowane od BEWI DOG?:> Quote
Ola&Kora Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ja mojej suni też sama gotuję i jej moje specjały smakują o wiele lepiej od gotowych karm. Może Huba też tak ma :eviltong: W końcu swojskie zawsze najlepsze :evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Wiesz Marek większość psów woli gotowane żaecie od suchej karmy:-) Śliczna sunia i mam nadzieje,że niedługo się spotkamy na łódzkim spacerku:-) Quote
Usia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Hej Marek ja swoim daje ciagle gotuje i zyja jeszcze :eviltong: ale wydaje mi sie ze to im na zdrowie idzie.Bardzo sie ciesze ze malenstwo zdrowe.Znasz moze forum stake -out ?? Duzo wiadomosci i fajni ludzie jak by co to podam Ci adres:p ale przy takiej liczbie psów powinienes je kojarzyc :roll: A powiec trenujesz gdzies z nimi?? bo Huba to jeszcze za mała jest, a i miałam zapytać z jakij hodowli ja masz ????????? Pozdrawiamy i zapraszamy do nas http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30694 :p Ays, Figa i ja Quote
chicken Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Usia napisał(a):Hej Marek ja swoim daje ciagle gotuje i zyja jeszcze :eviltong: ale wydaje mi sie ze to im na zdrowie idzie.Bardzo sie ciesze ze malenstwo zdrowe.Znasz moze forum stake -out ?? Duzo wiadomosci i fajni ludzie jak by co to podam Ci adres:p ale przy takiej liczbie psów powinienes je kojarzyc :roll: A powiec trenujesz gdzies z nimi?? bo Huba to jeszcze za mała jest, a i miałam zapytać z jakij hodowli ja masz ????????? Pozdrawiamy i zapraszamy do nas http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30694 :p Ays, Figa i ja Ale przeciez on ma tylko jednego psa :razz: Hube... Tamte inne psiaki na fotkach to rodzina Huby-foty robione jeszcze w hodowli... ;) Quote
alban87 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 sprostuje:>:>huba jest z warszawskiej hodowli HAPARANDA...to pierwszy miot w tej hodowli wiec nikt niezna napewno:>:>a te psy to rodzina huby...kelly to siostra cioteczna huby...tez po TOGIAKU ale po innej suce...a ten czerwony lepek to GINA mamucica ktora mieszka z togiakiem(tata huby) i kelly...i Dexem takze malamutem...:>:> Quote
Usia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Przepraszam :oops: chyba strzeliłam gafe alban ta hodowla to u mnie :multi: Quote
alban87 Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 nom mama od ciebie a tata odemnie z okolicy lodzi:>:>dzis mamut wlazl w nocy na stol i sciagnal kosci po kurczaku i zjadl...mam nadzieje ze nic jej niebedzie:( Quote
chicken Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ojej! I jak z Huba? Musimy sie wybrac na ten spacerek wkoncu, poki jeszcze pogoda znosna jest... :p Quote
Usia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 hej co z Huba czemu tu taka cisza Chicken mozesz cos powiedziec na ten temat ?? Quote
alban87 Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 a niemoge ja ?:>:>huba juz ok:>:>je karme nutra nuggets i jest ok:)a fotki beda jak kogos z cyfrowka wykorzystam:>:> Quote
Marta_Ares Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Hejka nadal nie masz aparatu:-( kiedy mozemy sie spodziewac jakis nowych fotek??? Quote
haska_12 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Cudo z pieska :loveu: Więcej fotek, oczywiście :loveu: !!! Quote
alban87 Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 ktos moze chce mi podarowac cyfrowke?:>:>kiedys mieszkalem w dawnym woj.lomzynskim a teraz podlaskim to tam kumple maja aparaty...a tu nieznam nikogo z aparatem... Quote
Recommended Posts