Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nom wygladaja cudnie:>kelly to tez po Togiaku ...ten sam tatus...niedlugo zrobie z magda(chiken) sesje hubie to zamieszcze na forum:>:>moge wiecej zdjec z kelly zamiescic:>

Posted

ja?:>ja mam jedna malamutke:>KELLY to jej siostra przyrodnia...i to pies moich przyjaciol z okolic lodzi...maja:
1.Togiak (miki wolamy:>)-tata kelly i huby
2.gina (wystaje na zdjeciu)to czerwona malamutka przyleciala bodajrze z izraela...
3.kelly
4.Dex tez malamut jak reszta:>

Posted

Usia; napisał(a):
ola marta wy uwazajcie bo mój zacznie byc zazdrosny :mad:a ja go z kompleksów leczyc nie bede:eviltong:

Nie martw się Usiu, przecież wiesz, że ja tylko twojego Aysa zamierzam porwać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Usia napisał(a):
ola marta wy uwazajcie bo mój zacznie byc zazdrosny :mad:a ja go z kompleksów leczyc nie bede:eviltong:

Eeee tam... Ays co najwyzej moze sie zakochac :cool3: Przeciez to sunia jest :lol:

Posted

ale Ays bez papierów i pewnie juz niedługo pojdzie pod nóz :(
Ola <- Marta tez go chce zabrac jak juz przyjade wiec bedziecie musiały sie podzielic :eviltong:
Chicken on juz ma swoja miłosc Fige przede wszystkim Diune i Zore chociaz napewno za jakiś zaprzegowcem by sie obejrzał, a mała taka sliczna wiec pewnie by nie omieszkał, tak samo z reszta ja za Kesi
alban87 ona taka młodziutka a ty ja juz za maz wydajesz ??Jak masz na imie w ogole ??Bo ja jestem Uska czyli Ulka ;)

Posted

Usia; napisał(a):
Ola <- Marta tez go chce zabrac jak juz przyjade wiec bedziecie musiały sie podzielic :eviltong:

No to ja zamawiam Aysa na zimę i wakacje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (zimą na sankach razem z moim "zaprzęgowcem", a w lato do rowerka :multi: )