Jump to content
Dogomania

West highland white teriery !!!

Recommended Posts

Posted

emidu napisał(a):
Nowe tak, dużo ich. A jeśli chcesz MCO, to zapraszam do pisania na forum:) Dziewczyny napewno dużo o kociakach powiedzą, głównie popytaj Sendrii:)

napewno zawsze ci ktoś ztamtego forum pomoże :cool3: przy wyborze kociaka ...swoją drogą młode forum to nie jest ale stare też nie niedługo stuknie rok...
co do moda uważam że taką role mogła by pełnić zarówno Kamcia jak i też Costa, jest to odpowiedzialne zadanie więc i decyzja musi być przemyślana dokładnie a na forum o tak ogromnej ilości postów i użytkowników łatwe to nie będzie,
Sylwia a może ty wklej fotke zgryzu Urwicha to my porównamy zębiska? a wrazie czego ktoś napewno zauważy takową wade

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz::placz: mój urwis ma chyba zły zgryz :angryy::angryy: musze to jeszcze sprawdzic i zajsc do weta !! się zapytać :placz::placz::-(:-( on ma tak dziwnie tak jakby dolnią szczenkę wysuniętą bardziej do przodu :(

Posted

Sylwia, nie popadaj w panikę, jesli masz wątpliwości najlepiej odwiedź sekcję terierów w twoim oddziale zwiazku kynologicznego, niech go obejrzy fachowiec, może to tylko Twoja wyobraźnia.
Napisz w jakim wieku jest Urwisek i czy wymienił ząbki?

Posted

z tego co piszesz mozna wnioskować, że czaszka jest jeszcze w rozwoju, więc bez paniki spokojnie czekaj, na wzelki wypadek unikaj wszelkich zabaw z szarpaniem i przeciaganiem zabawek

• 2 weeks later...
Posted

Witamy wszystkich westiemaniaków .. :) Jestem posiadaczką małego, no może już nie tak całkiem małego :P diabełka ..
Białasek ma na imię Taffy i pochodzi z hodowli Szkockie Asy :)
Ma już ok. 10 miesięcy :D Jest bardzo rozbrykany i uparty :( Indywidualista .. .. No, i co by tu jeszcze napisać ?? Mieszkamy na Dolnym Śląsku .. :P
A to mój białas :

I jeszcze jedno :

Pozdrawiamy :)

Posted

Witaj Lika, widzę że zmieściłaś moje ulubione foto na śniegu.. superrr

A ja też mam pewną wiadomość:
Od wczoraj w mojej rodzinie są już trzy Westiki
oto RAPER Vena ma 6 miesięcy i do dnia wczorajszego szukał nowego domku, wkońcu znalazł.. chce żeby był szczęsliwy bo na to zasługuje..
Rapcio jest bardzo energiczny i wesoły.. a w moim domu panuje białe westikowe szaleństwo..
Pozdrawiam Sylwia&Costa&Dudi&Rapcio

Posted

No Sylwia to sie nazywa "białe szaleństwo" :lol: , dawno wiedziałam, że te psiaki mają same zalety i tylko jedna wadę: na jednym sie nie kończy :Cool!:

Posted

:) Rzeczywiście zamieściłam moje ulubione na śniegu :) :loveu: Gratuluję Pani nowego białasa .. no jest naprawde piekny ! i czekamy na nowe fotki Raperka :) Mam nadzieje że u mnie tez sie na jednym nie skończy :razz: :diabloti:

Guest Kamcia_14
Posted

Sorry że tak pod pod postem ale edycja nie działa mi tak jak potrzeba :shake:
Mam do was ogromne pytanie :cool3: Czy zgadzacie się żeby topiki ..

- Poznajmy się :loveu:
- Urodziny naszych pociech :loveu:

... widniały jakko podwieszone ( przyklejone) ?

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Sylwia&westie']może być ;)

Może by tak więcej entuzjazmu :mad: :evil_lol:

[quote name='arystokratka']Ja jestem jak najbardziej za :multi::multi: Te dwa wątki do podwieszenia nadają się doskonale :multi:

No , i to mi się podoba :cool3: Teraz wszyscy razem

KAMCIA MA ŚWIETNE POMYSŁY :loveu:

:roflt:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Lika']KAMCIA MA ŚWIETNE POMYSŁY ! :D :lol:

I jak ? :razz:

I to mi się podoba :loveu: :loveu: Nareszcie ktoś mnie docenia :evil_lol:

Posted

No jasne, ze masz ekstra pomysł!!! przynajmniej coś sie tu dzieje i zaganiasz ludzi (przynajmniej niektórych;p) do pisanie:)
No to ja obiecuję, ze się postaram poprawic, jak czas mi na to pozwoli.

Posted

Kamciu masz świetne pomysły brawo :eviltong:
ale myśle że może przydałby się nam jeszcze jakiś topic :P
hmm coś gdzie mogliby się przedstawić wszyscy wraz ze zdjęciami swoimi i psiaków żeby nam się było łatwiej poznać ale nie taki tylko dla nowych :eviltong:
p.s jesteśmy w konkursie lutego zapraszamy do głosowania link w podpisie mym :cool3:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='emidu'][SIZE=6]No jasne, ze masz ekstra pomysł!!! przynajmniej coś sie tu dzieje i zaganiasz ludzi (przynajmniej niektórych;p) do pisanie:)
No to ja obiecuję, ze się postaram poprawic, jak czas mi na to pozwoli.

[quote name='ewelinka_m']Kamciu masz świetne pomysły brawo :eviltong:
ale myśle że może przydałby się nam jeszcze jakiś topic :P
hmm coś gdzie mogliby się przedstawić wszyscy wraz ze zdjęciami swoimi i psiaków żeby nam się było łatwiej poznać ale nie taki tylko dla nowych :eviltong:
p.s jesteśmy w konkursie lutego zapraszamy do głosowania link w podpisie mym :cool3:

Jak ja was kocham :loveu: :loveu: :evil_lol: Powymyślam jeszcze coś ale teraz z dogomaniakami wysyłamy sobie tapetki na telefon i SMSujemy więc nie mam czasu :oops:

EDIT : MOże ktoś chce mój numer :diabloti: ?