Jump to content
Dogomania

West highland white teriery !!!

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

Czy na tym forum nie ma ani jednego westa :cool1:? Nie mo to skandal:mad:. Trzeba porozkręcać atmosferę westową :evil_lol:. CZyżby było tyle terierów walijskich? A Westa nawet jednego:shake:. Czyli ja czekam aż topic się rozkręci.

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

No ale na forum też by się przydało troszkę Westomaniaków :loveu:

Guest Kamcia_14
Posted

Magicnesca do odpowiedzi :evil_lol:
Kto na forum ma w ogóle westa ? :shake:

Posted

[quote name='zadziorny']Musisz wywołać Magicnescę do tablicy :cool3: :razz: :eviltong:

Oj Zadziorny ,Zadziorny co ja zrobię ,że Cię lubię :loveu: i takiemu wezwaniu do tablicy trudno się oprzeć :shake: :evil_lol:
Wzywana do tablicy melduje się na rozkaz:crazyeye: Sama jeszcze w to nie wierzę (ale to chyba tylko dla Ciebie i BOSA :razz: . BOS -wróciłam:loveu: !!! praktycznie dla Was)
Kocham westie jak i szkoty ,ale nie wszytkich szkociarzy - różnica pokoleń?!!.Zwłaszcza takich co sami nie wiedzą co chcą :angryy: .Lubię konkrety czyli kawę na ławę jak nie to:mad:
Nie nadaremno mam nick Magicnesca ,chyba z tymi nickami to nawet trafione no nie Zadziorny?:cool3: !!!!!! u wielu np::diabloti:

Kamcia wracajac do tematu mam westie zapraszam do przedstawienia się w topiku Ala ma kota...... i przy okazji poznasz moich wszystkich domowników a jest tego trochę:lol:
A przede wszystkim witam Cię bardzo serdecznie na dogomani:multi:

Posted

Kocham westie jak i szkoty ,ale nie wszytkich szkociarzy - różnica pokoleń?!!.Zwłaszcza takich co sami nie wiedzą co chcą :angryy: .Lubię konkrety czyli kawę na ławę jak nie to:mad:

Hmmm...Nina bo aż się przestraszyłam ... No ale ja nie jestem tylko "szkociarzem" więc może mnie sie upiecze:eviltong: A skoro mają sie tu zameldować posiadacze westi ...to jestem i pozdrawiam wszystkich:lol:

Guest Kamcia_14
Posted

Macie fotki Swoich weścików :loveu:
Ja nie mam ;[[
No na komóre mam
Ale co mi tego jak nie mam kabla [!]

Posted

[quote name='SALUX']Kocham westie jak i szkoty ,ale nie wszytkich szkociarzy
Hmmm...Nina bo aż się przestraszyłam ... No ale ja nie jestem tylko "szkociarzem" więc może mnie sie upiecze:eviltong: A skoro mają sie tu zameldować posiadacze westi ...to jestem i pozdrawiam wszystkich:lol:

Olu chyba nie jestem taka straszna:hmmmm: , my sie już przecież znamy :razz:
Myślę ,że nie jest to głupie rozwinąć topik o westach tu na dogomanii. Na westie forum najlepszy jest czat na pogaduszki ,ale tylko późnym wieczorem, a mnie sie marzy aby tak przy porannej kawie:morning: się budzić na dogomanii jak na WT w miłym towarzystwie :razz: z :kaffee_2: pogadać o doopie Maryni.
Wzywam do tablicy innych westikarzy, jak mi się tu zaraz nie zjawią:mad:
Nie mówię już o Zadziornym i Bosie , chciałabym z nimi też od czasu do czasu wypić poranną :kaffee_2: Neskę :loveu:
Sylwiu- Westie do roboty !!!! dawać zdjęcia westie :user: na forum z raciborskiej wystawy i oczywiście Urwiska:)

Guest Kamcia_14
Posted

Jej Urwisek jest po prostu przecudny Ehh xDe
Tylko moja kamcia nie ma fotek :]]
Ale może niedługo jest poprawię xP
Dużo osób na forum ma westy ?

Posted

Kamcia_14 napisał(a):
Jej Urwisek jest po prostu przecudny Ehh xDe
Tylko moja kamcia nie ma fotek :]]
Ale może niedługo jest poprawię xP
Dużo osób na forum ma westy ?

Tak tam jest bardzo dużo osób ,ale jest prowadzony trochę w innej formie, więc warto spróbować tu na dogomanii odmiany :evil_lol:
Fotki to nie wszystko ,więc spokojnie najpierw musimy ożywić ten topik:lol:

Guest Kamcia_14
Posted

Jasne że ożywimy :]]
I tak gr 3 jest jak do tej pory największa
No i dobrze xDE
A ten wątek sie rozrośnie rozrośnie rozrośnie ..

Posted

Sylwiu- Westie do roboty !!!! dawać zdjęcia westie :user: na forum z raciborskiej wystawy i oczywiście Urwiska:smile:

oczywiście już daję :) Hehe mam z tej wystawy 183 zdjęcia w tym ze sto ileś westie :cool3: Zdjęcia robił tata i widać jak oszalał na punkcie westów :evil_lol::lol: Narazie dam tylko fotki mojego brudaska :) On poprostu nie umie być czysty :) wystarczy jeden spacer a on już potrafi wejść do błotka :lol: Albo na działce szukać myszy czy czegoś w ziemi :) oto fotki :

-Z moim piórnikiem :D

-Urwis Dj :lol:

-Pozycja wystawowa

-pora jesienna

W dniu kiedy do nas przyjechal :) Ale był malutki

A tak wogóle to Urwis doczekał się swojego bloga i stronki- niestety nie umiem jej uzupełniać więc narazie nie będzie tam nic nowego :shake::placz::placz:
www.urwis.xt.pl -stronka
www.urwisek-blog.xt.pl -blog ;)
Zapraszam do wpisywania się do Księgi Gości ;)

Guest Kamcia_14
Posted

Ja na jutro też sie postaram zdjęcia KAmci załatwić xDe
A ile mają wasze westy
Czy tylko takiee młode to moja I Sylwi Urwisek ?

Posted

Nineczko droga to była taka kokieteryjna zaczepka.... To ja zgłaszam swój akces uczestnictwa w porannej kawie i mam nadzieję że to grono, tu na dogomani, się powiększy :multi: i miło nam się będzie rozprawiać o wszystkim i o niczym
A tojedna z moich białych dziewczyn Celinka czyli CELI od Miluchy lat ponad 2,5:evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

Troszkę nie widać ale to nic ;]]
W najnowszym numarze mój pies jest o trymowaniu westów
Nawet ciekawy artykuł :loveu:

• 2 weeks later...
Guest Kamcia_14
Posted

Czemu nikt nie odwiedza wątku :( Weściki powinny mieć swój wątek bardzzo rozbudowany :razz: A tu macie je gdzieś :( O terierach walijskich jest JEST
O foksterierach jest ? JEST I oni często piszą o swoich piesach itd A tu co?
NIC Sorki że się tak unisłam :oops:

• 2 weeks later...
Guest Kamcia_14
Posted

Jest specjalne forum poświęcone westom. Westie.net.pl

Posted

Ola_Fasola__ przede wszystkim musisz fotki pozmniejszać do wielkości 500 pikseli dla dłuższego boku, a następnie umieścić je na ogólnodostępnym serwerze np. ImageShack (adres).

Wszystko o wstawianiu zdjęć na forum znajdziesz tutaj, a wszystko o korzystaniu z serwera ImageShack® tutaj

Jeśli korzystasz z linku "Direct link to image" to fotki możesz wstawiać wpisując z klawiatury "" lub klikając na ikonkę znajdującą się powyżej okna pisania postu (w ukazującym się oknie wklejasz tylko adres fotki) :cool3: :lol: :razz:

Guest Kamcia_14
Posted

:evil_lol: Ale Inuś i Kamuś gdy są razem naprawdę Bosiasto wyglądają <333. Niedługo wstawię fotki Kamci. Już zaczynam ją szkolić. A jakie komendy umieją wasze psiska :evil_lol:.

Posted

Olu wybierz sie jak najszybciej do fryzjera na trymowanie swojego pieska.Obetnij włosy na uszkach ,aby stanęły jej jak najszybciej , bo może tak zostać a pod wpływem ciężaru sierści są jeszcze klapnięte.
Wygląda na fajnego westie ale potrzebującego bardzo szybko porządnego trymowania ,nawet ta sierśc nie jest taka zła.
Ucałuj Inkę w ten śliczny noseczek:loveu: