emidu Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 To spróbuj:) Naprawde fajne zajęcie, ja się cały czas uczę, ale mimo wszystko jeżdże do groomera. Quote
kaskaSz Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ufff...ale sie nalinkowałam. Dziekuje za wytłumaczenie jak sie wkleja zdjęcia :* Quote
Ania&Lady Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Kasiu gdzie w końcu trymujesz Foxiego? Quote
kaskaSz Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 teraz tzn. w ferie <po 12.02> ide na mini trymowanie<chcemy tylko wyrwac martwy wlos, bez ukladania itp.> do tej babki co zawsze, a na wiosne jedziemy do Białegostoku na takie już prawdziwe trymowanie <z fryzura, kosmetykami itp>. Foxi w swoim zyciu był trymowany 3 czy 4 razy, raz u takiego pana w Ełku i 2 czy 3 u pani, która szkoliła się w Łodzi u tej znanej babki Quote
Sebastian Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='izuniaahh'] [SIZE="4"]Nieee, no mąż wypasione na maksa, czy jak to się mówi!!!:loveu: ...gratuluję ślicznotki,cudo!:eviltong: dawaj jeszcze!!!:mad: Quote
Sebastian Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='izuniaahh'] [SIZE="4"]Nieee, no mąż wypasione na maksa, czy jak to się mówi!!!:loveu: ...gratuluję ślicznotki,cudo!:eviltong: dawaj jeszcze!!!:mad: Quote
silver Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ale fajne fotki a ja nie mam nic z zimą :placz: chyba muszę wyruszyć na dwór z aparatem i poszukać zimy , mam fotę z wystawy Quote
Joollaa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Witajcie kochani wściarze. A czy może wiecie kto mógłby mi pomóc wstawić zdjatko do avatara??? Namęczyłam się ostatnio i nici.....chyba za dużo waży i nie mogę sobie poradzić. Quote
kaskaSz Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Witaj w klubie :) ja tez fotki do avatara nie umiem wstawić, ale sczegół. Co tam u Was weściarze słychać? Quote
zadziorny Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Avatar może mieć maksymalnie 100x100 pikseli i 13,7 KB. Trzeba przygotować sobie taką fotkę i zapisać najlepiej na pulpicie. Następnie na dogo wejść do "Panelu użytkownika", a następnie "Edytuj avatar". W ramce "Własny avatar" należy zaznaczyć opcję "Użyj własnego avatara" i klknąć na "Przeglądaj". W pojawiającym się oknie wybrać "Pulpit", wskazać wcześniej przygotowany plik i kliknąć "Otwórz". Po wczytaniu obrazka kliknąć "Zapisz zmiany" na samym dole. To wszystko :cool3: :lol: :razz:. Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Zadziorny ty zawsze pojawiasz sie w najodpowiedniejszych chwilach :multi: . W sumie to dobrze że w ogóle się pojawiasz :evil_lol: Ale nie pomyśl sobie że ja nie umiem wstawiać avantarku :cool1: Znudziły mi się . Teraz zmiana image ( czy jak to tam się piszę :evil_lol: ) Quote
Joollaa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 zadziorny napisał(a):Avatar może mieć maksymalnie 100x100 pikseli i 13,7 KB. Trzeba przygotować sobie taką fotkę i zapisać najlepiej na pulpicie. Następnie na dogo wejść do "Panelu użytkownika", a następnie "Edytuj avatar". W ramce "Własny avatar" należy zaznaczyć opcję "Użyj własnego avatara" i klknąć na "Przeglądaj". W pojawiającym się oknie wybrać "Pulpit", wskazać wcześniej przygotowany plik i kliknąć "Otwórz". Po wczytaniu obrazka kliknąć "Zapisz zmiany" na samym dole. To wszystko :cool3: :lol: :razz:. Dokładnie tak robię tyle że obrabiana fotka ma więcej niż 13,7 KB:placz: ale jeszcze nad tym popracuje, może się da coś z innej zrobić, bo jak nie to :mad: ;) . A tak chciałam mież avatarek taki jak w profilu :fadein: Quote
zadziorny Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Joollaa napisał(a):Dokładnie tak robię tyle że obrabiana fotka ma więcej niż 13,7 KB:placz: ale jeszcze nad tym popracuje, może się da coś z innej zrobić, bo jak nie to :mad: ;) . A tak chciałam mież avatarek taki jak w profilu :fadein: Przy zapisywaniu jako "jpg" poddaj ją większej kompresji :cool3: :razz:. Quote
Joollaa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 zadziorny napisał(a):Przy zapisywaniu jako "jpg" poddaj ją większej kompresji :cool3: :razz:. No to mam teraz zadanie bojowe na wieczór...a póki co idę na spacerek bo nawet zdjęcia już nie umiem zmniejszyć a umiałam:angryy: Trzymajcie się póki co cieplutko i kciuki za mnie cobym nóg nie połamamła na tym lodowisku na chodnikach. Quote
weridiana Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Jolus :mdrmed::klacz: witam na dogomanii :) a tak wogole dziewczyny, to jest nas tu tak sporo, ze chyba trzeba bedzie otworzyc jakis azyl-temat :D chyba, ze przylaczymy sie do topicu o szkotach ;) bo tam jest juz masa westikarzy (stajacych sie szkociarzami :crazyeye:;)) tez bym wrzucila fida w wersji zimowej, ale zima niedawno stala sie biala, a nie zielona i nie zdazylam jeszcze porobic zdjec ;) Quote
emidu Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Nie kumam, czemu mamy się przyłączać do szkociarzy?? Quote
weridiana Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 mowilam o spoleczmosci westie.net.pl... spora jej czesc udziela sie w tamtym temacie Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 bo tam jest juz masa westikarzy (stajacych sie szkociarzami :crazyeye:;-)) Westy maja oddzielny topic i Szkoty także mają oddzielny topic ;) Ale fajne fotki a ja nie mam nic z zimą :placz: chyba muszę wyruszyć na dwór z aparatem i poszukać zimy Oo !! Ruszaj w teren i pstrykaj foty a my tu czekamy :razz:. KASKASZ - Czy twój piesek nie ma aby bandamki z MOJEGO PSA ! Czasopisma ;) . Quote
Joollaa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='weridiana']Jolus :mdrmed::klacz: witam na dogomanii :) Ooooo jak miło spotakć tutaj znajomków. Cieszę się bardzo. Witam witam również bardzo gorąco.:) Quote
weridiana Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 znajomki sa, ale czesto glownie w formie obserwatorow :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dziś wróciłam z Gór :loveu:. Matko jak fajnie było :loveu:. Na nartach nawet jeździłam :razz:. Dodam że marnie ale to szczegół . . Żałuje że byłam tam tylko 5 dni . Teraz przeglądam PWP . Gdy już się wybudujemy ( stawiamy nowy dom ) mam zamiar wziąć psa schroniskowego . Chciałabym żeby był to pies w typie terriera :roll:. I możliwe że kotka sobie weźmiemy . A jak wasze westy reagują na KOTY znajomki sa, ale czesto glownie w formie obserwatorow No to ich nakłaniaj aby się zarejestrowali :multi: :multi: . Czekamy na nowych westomaniaków :multi: :multi: Quote
Joollaa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Kamcia_14']. A jak wasze westy reagują na KOTY Wprawdzie stara ta fotka ale widać reakcję:D Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A jak wasze westy reagują na KOTY [quote name='Joollaa']Wprawdzie stara ta fotka ale widać reakcję:D :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o . Nie no tego to się nie spodziewałam :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o Quote
Joollaa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Kamcia_14'] :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o . Nie no tego to się nie spodziewałam :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o Ale to tylko ten domowy ma takie fory :lol: . Te obce niestety muszą mieć sie na baczności bo mały :diabloti: zaraz je pogoni. Quote
emidu Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Moja wychowywała się u hodowcy z kotami i była przyjaźnie nastawiona. Ale od zasu kiedy dostała łapką kota mojej kolezanki po głowie, koty to obiekty do polowań. Ale staram się zachamować jej zapędy do gonitwy, prawie się udało:) Quote
Recommended Posts