Jump to content
Dogomania

West highland white teriery !!!

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teraz tzn. w ferie <po 12.02> ide na mini trymowanie<chcemy tylko wyrwac martwy wlos, bez ukladania itp.> do tej babki co zawsze, a na wiosne jedziemy do Białegostoku na takie już prawdziwe trymowanie <z fryzura, kosmetykami itp>.

Foxi w swoim zyciu był trymowany 3 czy 4 razy, raz u takiego pana w Ełku i 2 czy 3 u pani, która szkoliła się w Łodzi u tej znanej babki

Posted

Witajcie kochani wściarze. A czy może wiecie kto mógłby mi pomóc wstawić zdjatko do avatara??? Namęczyłam się ostatnio i nici.....chyba za dużo waży i nie mogę sobie poradzić.

Posted

Avatar może mieć maksymalnie 100x100 pikseli i 13,7 KB. Trzeba przygotować sobie taką fotkę i zapisać najlepiej na pulpicie. Następnie na dogo wejść do "Panelu użytkownika", a następnie "Edytuj avatar". W ramce "Własny avatar" należy zaznaczyć opcję "Użyj własnego avatara" i klknąć na "Przeglądaj". W pojawiającym się oknie wybrać "Pulpit", wskazać wcześniej przygotowany plik i kliknąć "Otwórz". Po wczytaniu obrazka kliknąć "Zapisz zmiany" na samym dole. To wszystko :cool3: :lol: :razz:.

Guest Kamcia_14
Posted

Zadziorny ty zawsze pojawiasz sie w najodpowiedniejszych
chwilach :multi: . W sumie to dobrze że w ogóle się pojawiasz :evil_lol:
Ale nie pomyśl sobie że ja nie umiem wstawiać avantarku :cool1:
Znudziły mi się . Teraz zmiana image ( czy jak to tam się piszę :evil_lol: )

Posted

zadziorny napisał(a):
Avatar może mieć maksymalnie 100x100 pikseli i 13,7 KB. Trzeba przygotować sobie taką fotkę i zapisać najlepiej na pulpicie. Następnie na dogo wejść do "Panelu użytkownika", a następnie "Edytuj avatar". W ramce "Własny avatar" należy zaznaczyć opcję "Użyj własnego avatara" i klknąć na "Przeglądaj". W pojawiającym się oknie wybrać "Pulpit", wskazać wcześniej przygotowany plik i kliknąć "Otwórz". Po wczytaniu obrazka kliknąć "Zapisz zmiany" na samym dole. To wszystko :cool3: :lol: :razz:.

Dokładnie tak robię tyle że obrabiana fotka ma więcej niż 13,7 KB:placz: ale jeszcze nad tym popracuje, może się da coś z innej zrobić, bo jak nie to :mad: ;) . A tak chciałam mież avatarek taki jak w profilu :fadein:

Posted

Joollaa napisał(a):
Dokładnie tak robię tyle że obrabiana fotka ma więcej niż 13,7 KB:placz: ale jeszcze nad tym popracuje, może się da coś z innej zrobić, bo jak nie to :mad: ;) . A tak chciałam mież avatarek taki jak w profilu :fadein:

Przy zapisywaniu jako "jpg" poddaj ją większej kompresji :cool3: :razz:.

Posted

zadziorny napisał(a):
Przy zapisywaniu jako "jpg" poddaj ją większej kompresji :cool3: :razz:.

No to mam teraz zadanie bojowe na wieczór...a póki co idę na spacerek bo nawet zdjęcia już nie umiem zmniejszyć a umiałam:angryy:
Trzymajcie się póki co cieplutko i kciuki za mnie cobym nóg nie połamamła na tym lodowisku na chodnikach.

Posted

Jolus :mdrmed::klacz: witam na dogomanii :) a tak wogole dziewczyny, to jest nas tu tak sporo, ze chyba trzeba bedzie otworzyc jakis azyl-temat :D chyba, ze przylaczymy sie do topicu o szkotach ;) bo tam jest juz masa westikarzy (stajacych sie szkociarzami :crazyeye:;))

tez bym wrzucila fida w wersji zimowej, ale zima niedawno stala sie biala, a nie zielona i nie zdazylam jeszcze porobic zdjec ;)

Guest Kamcia_14
Posted

bo tam jest juz masa westikarzy (stajacych sie szkociarzami :crazyeye:;-))

Westy maja oddzielny topic i Szkoty także mają oddzielny topic ;)

Ale fajne fotki a ja nie mam nic z zimą :placz: chyba muszę wyruszyć na dwór z aparatem i poszukać zimy

Oo !! Ruszaj w teren i pstrykaj foty a my tu czekamy :razz:.

KASKASZ - Czy twój piesek nie ma aby bandamki z MOJEGO PSA !
Czasopisma ;) .

Posted

[quote name='weridiana']Jolus :mdrmed::klacz: witam na dogomanii :)

Ooooo jak miło spotakć tutaj znajomków. Cieszę się bardzo. Witam witam również bardzo gorąco.:)

Guest Kamcia_14
Posted

Dziś wróciłam z Gór :loveu:. Matko jak fajnie było :loveu:. Na nartach nawet jeździłam :razz:. Dodam że marnie ale to szczegół . . Żałuje że byłam tam tylko 5 dni . Teraz przeglądam PWP . Gdy już się wybudujemy ( stawiamy nowy dom ) mam zamiar wziąć psa schroniskowego . Chciałabym żeby był to pies w typie terriera :roll:.
I możliwe że kotka sobie weźmiemy . A jak wasze westy reagują na KOTY

znajomki sa, ale czesto glownie w formie obserwatorow

No to ich nakłaniaj aby się zarejestrowali :multi: :multi: . Czekamy na nowych westomaniaków :multi: :multi:

Guest Kamcia_14
Posted

A jak wasze westy reagują na KOTY

[quote name='Joollaa']Wprawdzie stara ta fotka ale widać reakcję:D

:crazyeye: :-o :crazyeye: :-o . Nie no tego to się nie spodziewałam :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o

Posted

[quote name='Kamcia_14']

:crazyeye: :-o :crazyeye: :-o . Nie no tego to się nie spodziewałam :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o

Ale to tylko ten domowy ma takie fory :lol: . Te obce niestety muszą mieć sie na baczności bo mały :diabloti: zaraz je pogoni.

Posted

Moja wychowywała się u hodowcy z kotami i była przyjaźnie nastawiona. Ale od zasu kiedy dostała łapką kota mojej kolezanki po głowie, koty to obiekty do polowań. Ale staram się zachamować jej zapędy do gonitwy, prawie się udało:)