izuniaahh Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Shila melduje się na wezwanie!:cool3: W wersji miniaturowej na początek :roll: Quote
SzOlka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='anuś82']Zresztą zobaczcie sami :shake: to ja sie dziwie, ze popuscilas "babie":mad: , bo ja bym, nie odpuscila, jak sie psiaka oddaje do ""fachowca"to bym chciala, zeby fachowo-profesjonalnie byl zrobiony, a tak na latwizne maszynka to mozna tak juz " przeleciec" sobie, jak sie chce, conajmiej kundelka (nieoblizajac nikomu) a i nastepni beda tak zrobieni i niezadowoleni Quote
anuś82 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Sylwia&westie']mi się wydaje że jest dobrze wytrymowana.jednak po zdjęciu nie da się tego określić dobrze ;) Może wcześniej nie wyrwała z całej główki miękkich włosów i dopiero teraz to zrobila ? Myślę ze to normalne ze west w wieku szczenięcym wygląda jak szczurek ;p Dla porównania Urwis po wyrwaniu całej głowki: A teraz jak wyglada możesz zobaczyć bodajże stronkę wcześniej ;) I narazie nie oskarżała bym tej trymerki ;) Aa u kogo byłaś ?? Tylko, że sama się wkopała, bo jak wróciłam wcześniej niż się umawiałyśmy, to Kaśka była już skończona ! Zdziwiłam się i powiedziałam : Tak szybko ??? A ona : No mam nowe noże wmaszynce to szybciutko !!!! Quote
anuś82 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 A teraz weselsza część programu, za 5 dni świetujemy pół roczku naszej Kasiuni :) Quote
Sylwia&westie Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 acha... ja nie wiem co bym zrobiła :) ale myślałam że ci nie powiedziała że ci psa maszynką zleciała :crazyeye: ja nie wiem jak tak można zrobić ...przecież wyrażnie powiedziałaś że chcesz aby twój pies był wytrymowany :shake: co za baba ;P a kto to jak można wiedziec >?? Quote
Sebastian Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='izuniaahh'] Shila melduje się na wezwanie!:cool3: W wersji miniaturowej na początek :roll: Ehhh... piękniusia!!! tfu tfu tfu!!! na psa urok:eviltong: :eviltong: :eviltong: ...czekamy na więcej!!!;) ;) ;) może już urosła>>?? Quote
izuniaahh Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Oj urosła,urosła:evil_lol: . Zrobiło się z niej diablatko,aż miło. Quote
zadziorny Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 A ile teraz ma, bo chyba w paszczy mleczaki jeszcze widzę :hmmmm: :niewiem: Quote
Sebastian Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='izuniaahh'] I rozczochrana :p typowy out of bad!!!:smhair2: Quote
izuniaahh Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Mam aż cztery miesiące i już pierwszy ząbek mi się rusza. Co oznacza że jeszcze trochę i mleczaki staną się historią.:multi: Czas najwyższy bo szpilki są okropnie ostre.:shiny: Quote
anuś82 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Sylwia&westie napisał(a):acha... ja nie wiem co bym zrobiła :) ale myślałam że ci nie powiedziała że ci psa maszynką zleciała :crazyeye: ja nie wiem jak tak można zrobić ...przecież wyrażnie powiedziałaś że chcesz aby twój pies był wytrymowany :shake: co za baba ;P a kto to jak można wiedziec >?? Oczywiśćie, że mozna tylko czy to teraz coś zmieni ? Za dwa miesiące zabiore Kasie do Wrocławia do profesionalistów, rozmawiałam już wstepnie ( telefonicznie) z pracownikiem i mam nadzieje, że wreszcie Kasia bedzie wyglądać jak west ! Quote
anuś82 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Mam właśnie przed sobą wizytówke, wygląda mniej wiecej tak : z lewej strony dwa pieski, jeden w małym kółeczku jakiś długo włosy. Po prawej stronie napis STRZYŻENIE PSÓW pod spodem napis wszystkie rasy. Są tylko dwa nr tel, zakład nie ma nazwy :oops: . Quote
Sylwia&westie Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 acha to dziwne !! a w jakim mieście ?? Quote
anuś82 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Sylwia&westie napisał(a):acha to dziwne !! a w jakim mieście ?? W kielcach Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Zapraszam do Galeri Kamci i nie tylko :p. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36669 Quote
Froterka Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Brudas jakich mało,ale on w kółko gania po podwórku z moim drugim psem...i 6 kotami ;) Ale skubaniec chyba wie,że dziś ma urodziny...ważniak ;) Quote
Sylwia&westie Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 złóż mu zyczonka odemnie i Urwiska ;) (nie brudnego bo wczoraj sie kompał ;p :razz: ) ale przeważnie też jest brudasek ;P bo musiałabym go po każdym spacerku kąpać a tak to myję mu tylko łapki ;) Czekamy na śnieg to już nie będzie takiego problemu Quote
Olivka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 anuś82 napisał(a):Tylko, że sama się wkopała, bo jak wróciłam wcześniej niż się umawiałyśmy, to Kaśka była już skończona ! Zdziwiłam się i powiedziałam : Tak szybko ??? A ona : No mam nowe noże wmaszynce to szybciutko !!!! Anuś! Anuś, Twój piesek niestety został przez kogoś obcięty maszynka. Tak nie można robić, west musi być trymowany, ma wyglądać jak oblany włosem. Teraz włoski muszą niestety odrosnać, żeby można było coś z tym zrobić. Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Jak tam nowy roczek westomaniacy :razz:. Czy wasze westiczki bały się strzałów petard i fajerwerkow :razz:. Moja Kama spała sobie w tym czasie na kanpie i co jakiś czas otwierała oczko by sprawdzić czy wszystko OK :razz:. Quote
ewelinka_m Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 witam ja mam 3 letniego westusia o imieniu spaiki gdy my byliśmy za pierwszym razem na trymowaniu wszystko było ładnie wytrymowała Spaikiego i mnie uczyła trymować za drugim razem kazała go zostawić w salonie i odebrać za jakąś godz za nic na świecie niechciała abyśmy z nią zostali, jak po niego wróciłam był cały ogolony maszynką;/ miał ponad rok a ona mu całą główke maszynką potraktowała;/ i od tej pory tam niechodze Kamcia_14 napisał(a):Jak tam nowy roczek westomaniacy :razz:. Czy wasze westiczki bały się strzałów petard i fajerwerkow :razz:. Moja Kama spała sobie w tym czasie na kanpie i co jakiś czas otwierała oczko by sprawdzić czy wszystko OK :razz:. mój psiaczek się strasznie bał wybuchu petard, na dworze się chował, a gdy spacerując wybuchła petarda musieliśmy biegiem lecieć do domu;/ ale naszczęście już po wszystkim Quote
kaskaSz Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 hej! jestem kaśka, mam rocznikowo 15 lat i posiadam kochaniutkiego westa Foxiego :) narazie nie chce mi sie linkować i wstawiać zdjęć, więc zapraszam na album Foxiego i naszego bloga o tej wspaniałej rasie :) www.galeria-foxiego.fotosik.pl i www.westie2.blog.onet.pl Foxi urodził się 06.11.2005 i 18 stycznia obchodzimy rok jak jest u nas w domu, bo 1 urodzinki juz miał :) pozdrawiamy i piszcie cos :P Quote
Recommended Posts