Jump to content
Dogomania

West highland white teriery !!!

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anuś82']Zresztą zobaczcie sami :shake:

to ja sie dziwie, ze popuscilas "babie":mad: , bo ja bym, nie odpuscila, jak sie psiaka oddaje do ""fachowca"to bym chciala, zeby fachowo-profesjonalnie byl zrobiony, a tak na latwizne maszynka to mozna
tak juz " przeleciec" sobie, jak sie chce, conajmiej kundelka (nieoblizajac nikomu)
a i nastepni beda tak zrobieni i niezadowoleni

Posted

[quote name='Sylwia&westie']mi się wydaje że jest dobrze wytrymowana.jednak po zdjęciu nie da się tego określić dobrze ;) Może wcześniej nie wyrwała z całej główki miękkich włosów i dopiero teraz to zrobila ? Myślę ze to normalne ze west w wieku szczenięcym wygląda jak szczurek ;p Dla porównania Urwis po wyrwaniu całej głowki:

A teraz jak wyglada możesz zobaczyć bodajże stronkę wcześniej ;)
I narazie nie oskarżała bym tej trymerki ;) Aa u kogo byłaś ??

Tylko, że sama się wkopała, bo jak wróciłam wcześniej niż się umawiałyśmy, to Kaśka była już skończona ! Zdziwiłam się i powiedziałam :
Tak szybko ???
A ona :
No mam nowe noże wmaszynce to szybciutko !!!!

Posted

acha... ja nie wiem co bym zrobiła :) ale myślałam że ci nie powiedziała że ci psa maszynką zleciała :crazyeye: ja nie wiem jak tak można zrobić ...przecież wyrażnie powiedziałaś że chcesz aby twój pies był wytrymowany :shake: co za baba ;P a kto to jak można wiedziec >??

Posted

[quote name='izuniaahh']

Shila melduje się na wezwanie!:cool3:
W wersji miniaturowej na początek :roll:

Ehhh... piękniusia!!! tfu tfu tfu!!! na psa urok:eviltong: :eviltong: :eviltong:
...czekamy na więcej!!!;) ;) ;) może już urosła>>??

Posted

Mam aż cztery miesiące i już pierwszy ząbek mi się rusza.
Co oznacza że jeszcze trochę i mleczaki staną się historią.:multi: Czas najwyższy bo szpilki są okropnie ostre.:shiny:

Posted

Sylwia&westie napisał(a):
acha... ja nie wiem co bym zrobiła :) ale myślałam że ci nie powiedziała że ci psa maszynką zleciała :crazyeye: ja nie wiem jak tak można zrobić ...przecież wyrażnie powiedziałaś że chcesz aby twój pies był wytrymowany :shake: co za baba ;P a kto to jak można wiedziec >??

Oczywiśćie, że mozna tylko czy to teraz coś zmieni ? Za dwa miesiące zabiore Kasie do Wrocławia do profesionalistów, rozmawiałam już wstepnie ( telefonicznie) z pracownikiem i mam nadzieje, że wreszcie Kasia bedzie wyglądać jak west !

Posted

Mam właśnie przed sobą wizytówke, wygląda mniej wiecej tak : z lewej strony dwa pieski, jeden w małym kółeczku jakiś długo włosy. Po prawej stronie napis STRZYŻENIE PSÓW pod spodem napis wszystkie rasy. Są tylko dwa nr tel, zakład nie ma nazwy :oops: .

Posted

złóż mu zyczonka odemnie i Urwiska ;) (nie brudnego bo wczoraj sie kompał ;p :razz: ) ale przeważnie też jest brudasek ;P bo musiałabym go po każdym spacerku kąpać a tak to myję mu tylko łapki ;) Czekamy na śnieg to już nie będzie takiego problemu

Posted

anuś82 napisał(a):
Tylko, że sama się wkopała, bo jak wróciłam wcześniej niż się umawiałyśmy, to Kaśka była już skończona ! Zdziwiłam się i powiedziałam :
Tak szybko ???
A ona :
No mam nowe noże wmaszynce to szybciutko !!!!

Anuś!

Anuś, Twój piesek niestety został przez kogoś obcięty maszynka.
Tak nie można robić, west musi być trymowany, ma wyglądać jak oblany włosem.
Teraz włoski muszą niestety odrosnać, żeby można było coś z tym zrobić.

Guest Kamcia_14
Posted

Jak tam nowy roczek westomaniacy :razz:. Czy wasze westiczki bały się strzałów petard i fajerwerkow :razz:. Moja Kama spała sobie w tym czasie na kanpie i co jakiś czas otwierała oczko by sprawdzić czy wszystko OK :razz:.

Posted

witam ja mam 3 letniego westusia o imieniu spaiki

gdy my byliśmy za pierwszym razem na trymowaniu wszystko było ładnie wytrymowała Spaikiego i mnie uczyła trymować za drugim razem kazała go zostawić w salonie i odebrać za jakąś godz za nic na świecie niechciała abyśmy z nią zostali, jak po niego wróciłam był cały ogolony maszynką;/ miał ponad rok a ona mu całą główke maszynką potraktowała;/ i od tej pory tam niechodze

Kamcia_14 napisał(a):
Jak tam nowy roczek westomaniacy :razz:. Czy wasze westiczki bały się strzałów petard i fajerwerkow :razz:. Moja Kama spała sobie w tym czasie na kanpie i co jakiś czas otwierała oczko by sprawdzić czy wszystko OK :razz:.

mój psiaczek się strasznie bał wybuchu petard, na dworze się chował, a gdy spacerując wybuchła petarda musieliśmy biegiem lecieć do domu;/ ale naszczęście już po wszystkim