Ola_Fasola__ Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Jejciu jaka ona jest boska ! Moja Inka tez taka byla jak byla malutka . Sliczna jest ;** Quote
anuś82 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Pytam o wątrobe drobiową bo moja Kaśka zjada ja jakby nigdy nic nie jadła mam nadzieję, ze jej to nie zaszkodzi ?? Quote
izuniaahh Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Nie powinna jej zaszkodzić,tylko oczywiście w rozsądnych ilościach.Shila też często je tak łapczywie jakby nie jadła od trzech dni Quote
Ola_Fasola__ Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Jest już temat w którym sie wklaja fotki wszystkich terierków. Ale ponieważ jest bardzo mało tematów o Westach ,założyłam ten temacik Jeśli macie jakieś problemy czy poady związane z westami, piszcie tutaj śmiało :cool1: .A na początek, fotka mojej Inki : http://img185.imageshack.us/img185/884/inaagr0.gif Ola_Fasola__, przeczytaj regulamin forum odnośnie dozwolonych rozmiarów zdjęć. Wstawione przez Ciebie zdjęcie było za duże, więc zmieniłam je na lina. - Mod Flaire Quote
Sebastian Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='izuniaahh'] niuch, niuch, chyba czuję wókja:eviltong: :eviltong: :eviltong: ...oho! i Zośkę...:diabloti: Quote
Sebastian Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='izuniaahh'] Motylem jestem!!!:lilangel: :Dog_run: Quote
izuniaahh Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Hej ludzie ,gdzie jesteście? Macie swoich ulubieńców a boicie się o nich pisać?Mam nadzieję że znajdzie się kilku "odważnych" i wniesie coś nowego do topiku. pozdrawiam!:multi: Quote
Sebastian Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 A to już drugi który stoi...;) ...no bo przyjdzie Zdzicho i rozpier... towarzycho:mad: ps.jakie fajne małe białe:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
izuniaahh Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 O tak! To zdecydowanie jest turbo lot do wójka i Zośki!:loveu: Quote
anuś82 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Witajcie jestem załamana, byłam z Kaską na trymowanku, niestety teraz wygląda gozej niż przed trymowaniem. U tej samej kobiety byłm ją trymować jak miała trzy miesiące i byłam bardzo zadowolona, teraz :-( . Ona jej prawie nie zostawiła nic na głowie :mad: . Teraz Kaśka wygląda jak biały jamnik :-( Quote
Flaire Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ola_Fasola__, mamy już tu na forum i Galerię grupy 3, i kilka topików o westach. Ten topik zostawię na razie - zobaczymy, jak się rozwinie. Ale zgaduję, że z czasem zostanie podczepiony albo pod Galerię (jeśli będą głównie zdjęcia), albo pod któryś z westikowych topików (jeśli będą głównie pogaduszki, problemy , czy porady, do których również zapraszasz w tym topiku). - Mod Flaire Quote
jaszczurka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 anus, masz fotke :crazyeye: bylaby ku przestrodze. Ale nie przejmuj sie tak wloski na szczescie odrastaja - bedziesz musiala zmienic fryzjerke. Fajnie by bylo zrobic jakas liste fryzjerow ktorzy dobrze trymuja teriery, zeby nie trzeba bylo eksperymentowac. Quote
anuś82 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Poprzednim razem byłam przy trymowaniu, tym razem miałam ważna sprawe na mieście. Z tego co widze po sierści wszystko było robione maszynka :-( . Quote
jaszczurka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 O kurcze, a mowilas wyraznie, ze pies ma byc wytrymowany a nie ostrzyzony? Quote
anuś82 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 jaszczurka napisał(a):O kurcze, a mowilas wyraznie, ze pies ma byc wytrymowany a nie ostrzyzony? Tak ! Jak zobaczyłam Lili to poprostu nie miałam się siły nawet kłucić , wiecej tam nie pujde ! Quote
Sylwia&westie Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 ja uważam ze temat niepotrzebny :/ i tak wszyscy jak chcą to wstawaja zdjecia w temacie o westach ... Quote
Sylwia&westie Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 mi się wydaje że jest dobrze wytrymowana.jednak po zdjęciu nie da się tego określić dobrze ;) Może wcześniej nie wyrwała z całej główki miękkich włosów i dopiero teraz to zrobila ? Myślę ze to normalne ze west w wieku szczenięcym wygląda jak szczurek ;p Dla porównania Urwis po wyrwaniu całej głowki: A teraz jak wyglada możesz zobaczyć bodajże stronkę wcześniej ;) I narazie nie oskarżała bym tej trymerki ;) Aa u kogo byłaś ?? Quote
Sebastian Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 A gdzie nasza Shila vel Białe Szaleństwo???:eviltong: :eviltong: :eviltong: fotki fotki fotki fotki;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Quote
Recommended Posts