Jump to content
Dogomania

West highland white teriery !!!

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest już temat w którym sie wklaja fotki wszystkich terierków.
Ale ponieważ jest bardzo mało tematów o Westach ,założyłam ten temacik
Jeśli macie jakieś problemy czy poady związane z westami, piszcie
tutaj śmiało :cool1: .A na początek, fotka mojej Inki :
http://img185.imageshack.us/img185/884/inaagr0.gif

Ola_Fasola__, przeczytaj regulamin forum odnośnie dozwolonych rozmiarów zdjęć. Wstawione przez Ciebie zdjęcie było za duże, więc zmieniłam je na lina. - Mod Flaire

Posted

Hej ludzie ,gdzie jesteście?
Macie swoich ulubieńców a boicie się o nich pisać?Mam nadzieję że znajdzie się kilku "odważnych" i wniesie coś nowego do topiku.
pozdrawiam!:multi:

Posted

Witajcie jestem załamana, byłam z Kaską na trymowanku, niestety teraz wygląda gozej niż przed trymowaniem. U tej samej kobiety byłm ją trymować jak miała trzy miesiące i byłam bardzo zadowolona, teraz :-( . Ona jej prawie nie zostawiła nic na głowie :mad: . Teraz Kaśka wygląda jak biały jamnik :-(

Posted

Ola_Fasola__, mamy już tu na forum i Galerię grupy 3, i kilka topików o westach. Ten topik zostawię na razie - zobaczymy, jak się rozwinie. Ale zgaduję, że z czasem zostanie podczepiony albo pod Galerię (jeśli będą głównie zdjęcia), albo pod któryś z westikowych topików (jeśli będą głównie pogaduszki, problemy , czy porady, do których również zapraszasz w tym topiku). - Mod Flaire

Posted

anus, masz fotke :crazyeye: bylaby ku przestrodze. Ale nie przejmuj sie tak wloski na szczescie odrastaja - bedziesz musiala zmienic fryzjerke. Fajnie by bylo zrobic jakas liste fryzjerow ktorzy dobrze trymuja teriery, zeby nie trzeba bylo eksperymentowac.

Posted

jaszczurka napisał(a):
O kurcze, a mowilas wyraznie, ze pies ma byc wytrymowany a nie ostrzyzony?

Tak ! Jak zobaczyłam Lili to poprostu nie miałam się siły nawet kłucić , wiecej tam nie pujde !

Posted

mi się wydaje że jest dobrze wytrymowana.jednak po zdjęciu nie da się tego określić dobrze ;) Może wcześniej nie wyrwała z całej główki miękkich włosów i dopiero teraz to zrobila ? Myślę ze to normalne ze west w wieku szczenięcym wygląda jak szczurek ;p Dla porównania Urwis po wyrwaniu całej głowki:

A teraz jak wyglada możesz zobaczyć bodajże stronkę wcześniej ;)
I narazie nie oskarżała bym tej trymerki ;) Aa u kogo byłaś ??