Guest Kamcia_14 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Czy na tym forum nie ma ani jednego westa :cool1:? Nie mo to skandal:mad:. Trzeba porozkręcać atmosferę westową :evil_lol:. CZyżby było tyle terierów walijskich? A Westa nawet jednego:shake:. Czyli ja czekam aż topic się rozkręci. Quote
Nitencja Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Kamcia :) westiki maja swoje forum na ktorym sie udzielaja westie.net.pl Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 No ale na forum też by się przydało troszkę Westomaniaków :loveu: Quote
zadziorny Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Musisz wywołać Magicnescę do tablicy :cool3: :razz: :eviltong: Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Magicnesca do odpowiedzi :evil_lol: Kto na forum ma w ogóle westa ? :shake: Quote
Magicnesca Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='zadziorny']Musisz wywołać Magicnescę do tablicy :cool3: :razz: :eviltong: Oj Zadziorny ,Zadziorny co ja zrobię ,że Cię lubię :loveu: i takiemu wezwaniu do tablicy trudno się oprzeć :shake: :evil_lol: Wzywana do tablicy melduje się na rozkaz:crazyeye: Sama jeszcze w to nie wierzę (ale to chyba tylko dla Ciebie i BOSA :razz: . BOS -wróciłam:loveu: !!! praktycznie dla Was) Kocham westie jak i szkoty ,ale nie wszytkich szkociarzy - różnica pokoleń?!!.Zwłaszcza takich co sami nie wiedzą co chcą :angryy: .Lubię konkrety czyli kawę na ławę jak nie to:mad: Nie nadaremno mam nick Magicnesca ,chyba z tymi nickami to nawet trafione no nie Zadziorny?:cool3: !!!!!! u wielu np::diabloti: Kamcia wracajac do tematu mam westie zapraszam do przedstawienia się w topiku Ala ma kota...... i przy okazji poznasz moich wszystkich domowników a jest tego trochę:lol: A przede wszystkim witam Cię bardzo serdecznie na dogomani:multi: Quote
SALUX Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Kocham westie jak i szkoty ,ale nie wszytkich szkociarzy - różnica pokoleń?!!.Zwłaszcza takich co sami nie wiedzą co chcą :angryy: .Lubię konkrety czyli kawę na ławę jak nie to:mad: Hmmm...Nina bo aż się przestraszyłam ... No ale ja nie jestem tylko "szkociarzem" więc może mnie sie upiecze:eviltong: A skoro mają sie tu zameldować posiadacze westi ...to jestem i pozdrawiam wszystkich:lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Macie fotki Swoich weścików :loveu: Ja nie mam ;[[ No na komóre mam Ale co mi tego jak nie mam kabla [!] Quote
Magicnesca Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='SALUX']Kocham westie jak i szkoty ,ale nie wszytkich szkociarzy Hmmm...Nina bo aż się przestraszyłam ... No ale ja nie jestem tylko "szkociarzem" więc może mnie sie upiecze:eviltong: A skoro mają sie tu zameldować posiadacze westi ...to jestem i pozdrawiam wszystkich:lol: Olu chyba nie jestem taka straszna:hmmmm: , my sie już przecież znamy :razz: Myślę ,że nie jest to głupie rozwinąć topik o westach tu na dogomanii. Na westie forum najlepszy jest czat na pogaduszki ,ale tylko późnym wieczorem, a mnie sie marzy aby tak przy porannej kawie:morning: się budzić na dogomanii jak na WT w miłym towarzystwie :razz: z :kaffee_2: pogadać o doopie Maryni. Wzywam do tablicy innych westikarzy, jak mi się tu zaraz nie zjawią:mad: Nie mówię już o Zadziornym i Bosie , chciałabym z nimi też od czasu do czasu wypić poranną :kaffee_2: Neskę :loveu: Sylwiu- Westie do roboty !!!! dawać zdjęcia westie :user: na forum z raciborskiej wystawy i oczywiście Urwiska:) Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Jej Urwisek jest po prostu przecudny Ehh xDe Tylko moja kamcia nie ma fotek :]] Ale może niedługo jest poprawię xP Dużo osób na forum ma westy ? Quote
Magicnesca Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Kamcia_14 napisał(a):Jej Urwisek jest po prostu przecudny Ehh xDe Tylko moja kamcia nie ma fotek :]] Ale może niedługo jest poprawię xP Dużo osób na forum ma westy ? Tak tam jest bardzo dużo osób ,ale jest prowadzony trochę w innej formie, więc warto spróbować tu na dogomanii odmiany :evil_lol: Fotki to nie wszystko ,więc spokojnie najpierw musimy ożywić ten topik:lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Jasne że ożywimy :]] I tak gr 3 jest jak do tej pory największa No i dobrze xDE A ten wątek sie rozrośnie rozrośnie rozrośnie .. Quote
Sylwia&westie Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Sylwiu- Westie do roboty !!!! dawać zdjęcia westie :user: na forum z raciborskiej wystawy i oczywiście Urwiska:smile: oczywiście już daję :) Hehe mam z tej wystawy 183 zdjęcia w tym ze sto ileś westie :cool3: Zdjęcia robił tata i widać jak oszalał na punkcie westów :evil_lol::lol: Narazie dam tylko fotki mojego brudaska :) On poprostu nie umie być czysty :) wystarczy jeden spacer a on już potrafi wejść do błotka :lol: Albo na działce szukać myszy czy czegoś w ziemi :) oto fotki : -Z moim piórnikiem :D -Urwis Dj :lol: -Pozycja wystawowa -pora jesienna W dniu kiedy do nas przyjechal :) Ale był malutki A tak wogóle to Urwis doczekał się swojego bloga i stronki- niestety nie umiem jej uzupełniać więc narazie nie będzie tam nic nowego :shake::placz::placz: www.urwis.xt.pl -stronka www.urwisek-blog.xt.pl -blog ;) Zapraszam do wpisywania się do Księgi Gości ;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ja na jutro też sie postaram zdjęcia KAmci załatwić xDe A ile mają wasze westy Czy tylko takiee młode to moja I Sylwi Urwisek ? Quote
Sylwia&westie Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Idziemy na spacer :lol::p;) : Na balkoniku : Spacerek na śniegu : A po spacerku : Filmik : http://www.youtube.com/watch?v=9VNMohcZPJg Quote
SALUX Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Nineczko droga to była taka kokieteryjna zaczepka.... To ja zgłaszam swój akces uczestnictwa w porannej kawie i mam nadzieję że to grono, tu na dogomani, się powiększy :multi: i miło nam się będzie rozprawiać o wszystkim i o niczym A tojedna z moich białych dziewczyn Celinka czyli CELI od Miluchy lat ponad 2,5:evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Troszkę nie widać ale to nic ;]] W najnowszym numarze mój pies jest o trymowaniu westów Nawet ciekawy artykuł :loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Czemu nikt nie odwiedza wątku :( Weściki powinny mieć swój wątek bardzzo rozbudowany :razz: A tu macie je gdzieś :( O terierach walijskich jest JEST O foksterierach jest ? JEST I oni często piszą o swoich piesach itd A tu co? NIC Sorki że się tak unisłam :oops: Quote
Ola_Fasola__ Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 No np. ja mam jeszcze xD. Ale tak to chyba serio mało osób :( . Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Jest specjalne forum poświęcone westom. Westie.net.pl Quote
Ola_Fasola__ Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Kurde jak bym umiała wstawić fotki mojej Inuś ;** . Jakoś pokombinuje i powklejam ;]] . Bo Ona też ma fajne fotki .Ale Urwisek jest cudowny <33. Quote
zadziorny Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ola_Fasola__ przede wszystkim musisz fotki pozmniejszać do wielkości 500 pikseli dla dłuższego boku, a następnie umieścić je na ogólnodostępnym serwerze np. ImageShack (adres). Wszystko o wstawianiu zdjęć na forum znajdziesz tutaj, a wszystko o korzystaniu z serwera ImageShack® tutaj Jeśli korzystasz z linku "Direct link to image" to fotki możesz wstawiać wpisując z klawiatury "" lub klikając na ikonkę znajdującą się powyżej okna pisania postu (w ukazującym się oknie wklejasz tylko adres fotki) :cool3: :lol: :razz: Quote
Ola_Fasola__ Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 dobra spróbowałam .Ale nie gwarantuję czy będzie dobrze ;pp . Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 :evil_lol: Ale Inuś i Kamuś gdy są razem naprawdę Bosiasto wyglądają <333. Niedługo wstawię fotki Kamci. Już zaczynam ją szkolić. A jakie komendy umieją wasze psiska :evil_lol:. Quote
Magicnesca Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Olu wybierz sie jak najszybciej do fryzjera na trymowanie swojego pieska.Obetnij włosy na uszkach ,aby stanęły jej jak najszybciej , bo może tak zostać a pod wpływem ciężaru sierści są jeszcze klapnięte. Wygląda na fajnego westie ale potrzebującego bardzo szybko porządnego trymowania ,nawet ta sierśc nie jest taka zła. Ucałuj Inkę w ten śliczny noseczek:loveu: Quote
Recommended Posts