Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Brzeskim przytulisku czeka na dom łagodny 10mczny amstaff.W tej chwili choruje:-(Potrzebuje Domu Tymczasowego lub Domu Stałego na cito!!!!
Zeus - młodziutki samiec w typie amstaffa, ok. 9-10 miesięczny, bardzo towarzyski, przyjacielsko nastawiony do ludzi i do psów, będzie potrzebować więcej ruchu niż zwykły kanapowiec

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak, nie zauważyłam, że nie było tu napisane co mu jest.

Zaczęło się od biegunki (co niestety w przytulsku jest normą), później doszły do tego wymioty, brak apetytu. Któregoś dnia pies całkiem zaniemógł, nie mógł nawet podnieść głowy o własnych siłach.
Od jednego weta dostał tylko 3 zastrzyki i tabletki do dalszego podawania, poprawy nie było. Od drugiego dostał kroplówki (spędził na nich pół dnia), mase leków, itp. Poprawa była widoczna już następnego dnia, chociaż pies nadal był kompletnie otumaniony i troche wymiotował.
Na szczęście Zeus trafił do nas grubiutki i jeszcze troche przytył, więc miał z czego chudnąć.

Posted

nie pisałam co mu jest bo dokładnie nie było wiadomo:)Na Brzeskim forum podałam link żeby wolontariusze odwiedzający Brzeskie przytulisko pomogli mi uzupełniając na nowo informacje.

Posted

Alicja napisał(a):
o rany ...to leczyli a nie stwierdzono na co ... kiedy to się zmieni ..ja wiem , ze nie ma kasy ale czasem leczeniem na ,,oko,, można dowalić

dlatego tak mi leży jego los na sercu:(Mam wetkę we Wrocławiu która może zrobić mu badania za ok 70 zł tylko ja mieszkam 150 km od Brzegu..Przydałoby się jakieś wsparcie finansowe dla niego..
Podnoście proszę jego wątek.
Nina_Brzeg ja bardzo liczę na wieści od Ciebie o Zeusie:)

Posted

lek.wt.Roksana Bednarz-Nabzdyk przychodnia PROVET 509 588 736 rozmawiałam z nią w sprawie psa i badań ale może ktoś ma znajomego weta bliżej który zrobi badania?

Posted

W razie gdyby pies wrócił i znów mu się pogorszyło to za diagnostykę częściowo zapłaci Gryf, a częściowo ja.

edit:
Oczywiście trzymam kciuki żeby nie wrócił i był zdrów jak ryba.