Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

hmm... ja nie jestem za ubieraniem psów ale jeśl chodzi o zwykły płaszczyk i buty to jak najbardziej ale tylko na zime.
Boje się, że w mrozie Scotty'iemu będą przymarzały poduszki :(

A drogie są takie buciki? bo skafnderek wiem gdzie kupić ^.^

• 1 year later...
  • 1 month later...
Posted

Znalazłam dla was piękne ubranko dla pieska można też kupić torbę na psa i miseczki wszystko w stronce poniżej (na samym dole) :
[url=http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlBrowseCatalog-Start;sid=OSgB-Zn_Xu0B_NDF_28LnZpg8vCJQi7IrrI=?CategoryName=preview&source=NAVI]Tchibo - Wyszukane akcesoria oraz l

• 9 months later...
  • 1 month later...
Posted

Witam.

Przypominam o Regulaminie Forum:

5. POSTY

a) Zabrania się pisania postów o treści:
- obraźliwej
- niecenzuralnej
- niezgodnej z prawem
- stanowiących reklamę, ofertę matrymonialną, oraz ofertę kupna–sprzedaży – nie dotyczy ofert znajdujących się w dziale Bazarek.

Pozdrawiam.

Posted

A ja ZDECYDOWANIE ODRADZAM ubrankadlapsow.com !!!
Zamówienie złożyłam 2 tygodnie temu, przelew wyszedł w poniedziałek i na 1000000% powinien być. Jednak na stronie nadal jest, że czeka na wpłatę ;/ Dzisiaj dzwoniłam, to pan się tłumaczył,że oni coś tam mają, że jakieś 10 dni się czeka bla bla bla. I dopiero w poniedziałek zaczną szyć! Szycie pewnie kolejny tydzień jak nie dłużej, więc jak dobrze pójdzie będę miała ubranko dla psa ZA MIESIĄC!

• 3 weeks later...
Posted

Vini. napisał(a):
A ja ZDECYDOWANIE ODRADZAM ubrankadlapsow.com !!!
Zamówienie złożyłam 2 tygodnie temu, przelew wyszedł w poniedziałek i na 1000000% powinien być. Jednak na stronie nadal jest, że czeka na wpłatę ;/ Dzisiaj dzwoniłam, to pan się tłumaczył,że oni coś tam mają, że jakieś 10 dni się czeka bla bla bla. I dopiero w poniedziałek zaczną szyć! Szycie pewnie kolejny tydzień jak nie dłużej, więc jak dobrze pójdzie będę miała ubranko dla psa ZA MIESIĄC!

A tutaj ubranka od ręki i nawet bez kosztów przesyłki :-)

• 4 weeks later...
  • 10 months later...
Posted

W okresie zimowym raczej powinno się postawić na techniczne parametry ubranka. Istotną kwestią jest fakt czy chroni przed zimnem, wodą i wilgocią. Oczywiście należy także zwracać uwagę na wizualne aspekty tak by pupil wyglądał ciekawie ale na pierwszym miejscu należałoby mieć na uwadze ochronę psa przed zimnem i wodą :)

• 2 weeks later...
Posted

Ja o konkurencji się nie wypowiadam, mogę jedynie zaproponować nasz sklep. Wydaje mi się, że zdobywa on powoli uznanie w naszym kraju. Wcześniej nastawialiśmy się na rynek europejski. Teraz czas na polski.

• 2 weeks later...
Posted

A czy ktoś wie, gdzie można dostać ubranko na zimę dla doga niemieckiego? Mam na myśli może jakiś polarek, ale taki stylowy. Np. jakąś bluzę? :)
Pozdrawiam.

Posted

omry, napisz do nas na maila, opisz jakie ubranko dla doga chcesz, napisz nam wymiary i tyle, chętnie wykonamy je dla Ciebie. Możesz sam skomponować swój projekt albo sami możemy wykonać go dla Ciebie.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Ja na bulteriera miniaturowego przymierzałam dużo rzeczy na ulicy Śniadeckich w Warszawie - www.e-hotdog.pl :) W galerii trochę*zdjęć. Kiedyś też mierzyłam tam kurtkę na suczkę*schroniskową rozmiarów belga mniej więcej, rzadko na duże psy są*na stanie, ale można domawiać na pewno różne rozmiary i wzory :)

• 9 months later...
Posted

Nigdy nie przypuszczałam, że będę szukać odzieży dla psa... Zawsze mnie to smieszyło...
A jednak..
Gus marznie i szukam informacji na temat sklepów...
Zaraz zajrzę na stronę "bazarek" - może tu coś znajdę dla mojego zmarzluszka :)

• 6 years later...
Posted

Ze swojej strony mogę bardzo polecić moją Mamę, która dzierga sweterki dla psów - jej prace możecie obejrzeć na Facebooku i OLX "wooldogie" :) Mamy w rodzinie dwa buldożki i od tego wszystko się zaczęło, z zamiłowania do rękodzieła i miłości di psiaków :D