Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie będę tego komentować ale winni się tłumaczą a Funadcja jest po to , żeby pomagać i nikt nikomu nic nie dyktuje
napisała Zadra :(Informuję,że sam fakt istnienia fundacji nie daje nikomu prawa do wskazywania nam co mamy robić i kiedy i gdzie.) wiem jak działają fundację od każdej strony . Koniec moich wypowiedzi na dogo , życzę powodzenia Fundacji i jej członkom .

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuje Fundacji za zajrzenie w koncu do Zosienki .
Gdyby te wszystkie wpisy byly zrobione po zadaniu pytan i gdyby cala sytuacja byla postawiona w dojrzaly,normalny sposob,nie byloby calego zamieszania :roll:
Nikt nikogo nie krytykuje ,zostaly jedynie zadane konkretne pytania ,ktore okazaly sie niewygodne .
Zawsze ten sam scenariusz ,brak info ze strony Fundacji,brak odpowiedzi na zadawane pytania,a jak sie juz ktos pojawia to wielka obraza i wyliczanie co ,kto i gdzie :shake:
(i w tym momencie musze sie zgodzic z wpisem FiFy)
Wszystko jest proste jak wszystko jest prosto i rzeczowo postawione!

nie bede wiecej komentowac tej kolejnej dziwnej sytuacji z Fundacja :shake:

W zwiazku z decyzja podjeta przez Fundacje z ZamoscIa o odebraniu # konta ,ktora nie ma przede wszystkim na wzgledzie dobra i ratowania psa
z zamojskiego schronu( znowu osobiste przepychanki wziely gore :( ) prosze o rozliczenie i przekazanie pieniedzy z datkow osob pomagajacych Zosi w wyjsciu zza krat ( na FB ) na konto ,ktore bedzie specjalnie otwarte na potrzeby suni przez Funie. Zosia bedzie przebywac u niej po zabiegu sterylizacji . Dla zainteresowanych jest to hotelik gdzie przebywa obecnie BEZPLATNIE staruszka Korcia .
Dziekuje Funiu za chec pomocy :)!!!!! mam nadzieje ,ze nie bedziesz "ukarana" za to ;)

Posted

Tola napisala - Z ostatniej chwili; jest osoba chętna do sprawdzenia domu.
Przekazuje zarazz dane do wizyty.

komu zostaly przekazane dane ?

Posted

[quote name='FIFA']Nie będę tego komentować ale winni się tłumaczą a Funadcja jest po to , żeby pomagać i nikt nikomu nic nie dyktuje
napisała Zadra :(Informuję,że sam fakt istnienia fundacji nie daje nikomu prawa do wskazywania nam co mamy robić i kiedy i gdzie.) wiem jak działają fundację od każdej strony . Koniec moich wypowiedzi na dogo , życzę powodzenia Fundacji i jej członkom .[/QUOTE]
Zachecam więc do powołania fundacji i jak skuteczne podziałasz wymienimy się wnioskami.
Prywatnie masz okazje wykazać się pomocą Zosieńce.

Posted

to watek Zosi wiec prosze robic wpisy tylko i wylacznie dotyczace pomocy dla suni i przeniesc swoje przepychanki Zadra gdzie indziej ,z gory serdecznie dziekuje !!!!
to akurat suni w niczym nie pomaga !!!!
Fundacja sie okreslil ,ze nie chce Zosi pomoc to nie przeszkadzajcie ! jeszcze raz dziekuje za zrozumienie !!!

Posted

Wizyta przedadopcyjna dzisiaj o 17.

Kolejne wpłaty na Zosię
P. Agnieszka z Bydgoszczy - 30 zł
P. Paula z Częstochowy - 10 zł
P. Anna Wrocław - 10 zł
P Przemysława Wrocław - 25 zł
P. Katarzyna Warszawa - 15 zł

Posted

[quote name='IVV']to watek Zosi wiec prosze robic wpisy tylko i wylacznie dotyczace pomocy dla suni i przeniesc swoje przepychanki Zadra gdzie indziej ,z gory serdecznie dziekuje !!!!
to akurat suni w niczym nie pomaga !!!![/QUOTE]
Twoje aroganckie zachowanie już jej zaszkodziło.Dodam,że będę się wypowiadała kiedy i gdzie chcę,biorąc z Ciebie przykład.

Posted

[quote name='IVV']to watek Zosi wiec prosze robic wpisy tylko i wylacznie dotyczace pomocy dla suni i przeniesc swoje przepychanki Zadra gdzie indziej ,z gory serdecznie dziekuje !!!!
to akurat suni w niczym nie pomaga !!!!
Fundacja sie okreslil ,ze nie chce Zosi pomoc to nie przeszkadzajcie ! jeszcze raz dziekuje za zrozumienie !!![/QUOTE]

zacytuje jeszcze raz

Posted

[quote name='Tola']Wizyta przedadopcyjna dzisiaj o 17.

Kolejne wpłaty na Zosię
P. Agnieszka z Bydgoszczy - 30 zł
P. Paula z Częstochowy - 10 zł
P. Anna Wrocław - 10 zł
P Przemysława Wrocław - 25 zł
P. Katarzyna Warszawa - 15 zł
dziekuje Tolu zaraz wstawie na FB

Posted

[quote name='IVV']dziekuje Tolu za sprostowanie i dojrzala postawe :)[/QUOTE]
Też jestem zdania,że Toli powinnismy brac przykła:odpowiedzialności ,sumienności i kultury osobistej.

Posted

Funiu ,ile orientacyjnie bedzie kosztowac sterylka ??? prosze podaj kochana sume to bedziemy wiedziec na czym stoimy i ile bede musiala doslac ...

Posted

Rozmawiałąm z wetem u Zadry 150 zł .
A u weta schroniskowego pewnie 180 zł ( ale mogę zadzwonić )
Jeśli można wpłate na sterylkę przekazać na konto np.Handzi ....Bo ja płacę duże podatki ....

Posted

ustalcie to prosze miedzy soba ,a ja doplace te 100zl na sterylke i jesli cos zostanie to bedzie w zapasie .
Prosze dajcie mi znac ;)
czy bedziesz miec kogos do pomocy by zabrac juz Zosienke ze schronu ??? niech ona juz tam nie tkwi .

Tolu komu przekazals informacjr dotyczace wizyty adopcyjnej ? to nardzo wazne ,oby ta szansa suni nie przepadla

Posted

[quote name='IVV']ustalcie to prosze miedzy soba ,a ja doplace te 100zl na sterylke i jesli cos zostanie to bedzie w zapasie .
Prosze dajcie mi znac ;)
czy bedziesz miec kogos do pomocy by zabrac juz Zosienke ze schronu ??? niech ona juz tam nie tkwi .

Tolu komu przekazals informacjr dotyczace wizyty adopcyjnej ? to nardzo wazne ,oby ta szansa suni nie przepadla[/QUOTE]
Juz pisalam wczesniej - wizyta dzisiaj o 17, zgodziłą sie na nią natalie1988 - bardzo dziękuję:)
Dziękuję tez elince za podpowiedz:)
Jak będę cos wiedziała - dam znac

Posted

Tolu, poniewaz rozmawialas bezposrednio ,chcialabym wiedziec -co ewentualny dom staly oferowal w sprawie transportu i sterylizacji ?

Posted

[quote name='Tola']Juz pisalam wczesniej - wizyta dzisiaj o 17, zgodziłą sie na nią natalie1988 - bardzo dziękuję:)
Dziękuję tez elince za podpowiedz:)
Jak będę cos wiedziała - dam znac[/QUOTE]

pisalysmy w tym samym czasie ...dziekuje za informacje i trzymam kciuki za wizyte !!!!!

Posted

[quote name='natalie1988']Już po wizycie, wszystko jak najbardziej ok! :lol: więcej napisałam Toli na PW[/QUOTE]
Czekamy w takim razie na info od Toli.

Posted

A ja jeszcze raz przypomnę, że możecie się starać o zwrot kosztów sterylki Zosi na wątku Akcja Kastracja - Przyjaciele Czterech Łap

http://www.dogomania.pl/threads/130324-Akcja-kastracja-Przyjaciele-Czterech-%C5%81ap?p=17187855#post17187855

koszty zwracają do 150zł, na wątku trzeba wkleić zdjęcia psiaka, a po sterylce trzeba im wysłać fakturę od weta na adres Fundacji Przyjaciele Czterech Łap podanej na pierwszej stronie tegoż wątku