FIFA Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Nie będę tego komentować ale winni się tłumaczą a Funadcja jest po to , żeby pomagać i nikt nikomu nic nie dyktuje napisała Zadra :(Informuję,że sam fakt istnienia fundacji nie daje nikomu prawa do wskazywania nam co mamy robić i kiedy i gdzie.) wiem jak działają fundację od każdej strony . Koniec moich wypowiedzi na dogo , życzę powodzenia Fundacji i jej członkom . Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 dziekuje Fundacji za zajrzenie w koncu do Zosienki . Gdyby te wszystkie wpisy byly zrobione po zadaniu pytan i gdyby cala sytuacja byla postawiona w dojrzaly,normalny sposob,nie byloby calego zamieszania :roll: Nikt nikogo nie krytykuje ,zostaly jedynie zadane konkretne pytania ,ktore okazaly sie niewygodne . Zawsze ten sam scenariusz ,brak info ze strony Fundacji,brak odpowiedzi na zadawane pytania,a jak sie juz ktos pojawia to wielka obraza i wyliczanie co ,kto i gdzie :shake: (i w tym momencie musze sie zgodzic z wpisem FiFy) Wszystko jest proste jak wszystko jest prosto i rzeczowo postawione! nie bede wiecej komentowac tej kolejnej dziwnej sytuacji z Fundacja :shake: W zwiazku z decyzja podjeta przez Fundacje z ZamoscIa o odebraniu # konta ,ktora nie ma przede wszystkim na wzgledzie dobra i ratowania psa z zamojskiego schronu( znowu osobiste przepychanki wziely gore :( ) prosze o rozliczenie i przekazanie pieniedzy z datkow osob pomagajacych Zosi w wyjsciu zza krat ( na FB ) na konto ,ktore bedzie specjalnie otwarte na potrzeby suni przez Funie. Zosia bedzie przebywac u niej po zabiegu sterylizacji . Dla zainteresowanych jest to hotelik gdzie przebywa obecnie BEZPLATNIE staruszka Korcia . Dziekuje Funiu za chec pomocy :)!!!!! mam nadzieje ,ze nie bedziesz "ukarana" za to ;) Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Tola napisala - Z ostatniej chwili; jest osoba chętna do sprawdzenia domu. Przekazuje zarazz dane do wizyty. komu zostaly przekazane dane ? Quote
agusiazet Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ludzie, gdzie by nie wszedł tam niesnaski:( Miałam zaproponować właśnie moje własne konto do wpłat na Zosię, ale widz, że nie ma już potrzeby! Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Agusiu dziekuje serdecznie za chec pomocy :) !!!!!! wszystko mozna przezyc ;) najwazniejszy jest teraz tylko los Zosienki !!!! Quote
zadra Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='FIFA']Nie będę tego komentować ale winni się tłumaczą a Funadcja jest po to , żeby pomagać i nikt nikomu nic nie dyktuje napisała Zadra :(Informuję,że sam fakt istnienia fundacji nie daje nikomu prawa do wskazywania nam co mamy robić i kiedy i gdzie.) wiem jak działają fundację od każdej strony . Koniec moich wypowiedzi na dogo , życzę powodzenia Fundacji i jej członkom .[/QUOTE] Zachecam więc do powołania fundacji i jak skuteczne podziałasz wymienimy się wnioskami. Prywatnie masz okazje wykazać się pomocą Zosieńce. Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 to watek Zosi wiec prosze robic wpisy tylko i wylacznie dotyczace pomocy dla suni i przeniesc swoje przepychanki Zadra gdzie indziej ,z gory serdecznie dziekuje !!!! to akurat suni w niczym nie pomaga !!!! Fundacja sie okreslil ,ze nie chce Zosi pomoc to nie przeszkadzajcie ! jeszcze raz dziekuje za zrozumienie !!! Quote
Tola Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Wizyta przedadopcyjna dzisiaj o 17. Kolejne wpłaty na Zosię P. Agnieszka z Bydgoszczy - 30 zł P. Paula z Częstochowy - 10 zł P. Anna Wrocław - 10 zł P Przemysława Wrocław - 25 zł P. Katarzyna Warszawa - 15 zł Quote
zadra Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='IVV']to watek Zosi wiec prosze robic wpisy tylko i wylacznie dotyczace pomocy dla suni i przeniesc swoje przepychanki Zadra gdzie indziej ,z gory serdecznie dziekuje !!!! to akurat suni w niczym nie pomaga !!!![/QUOTE] Twoje aroganckie zachowanie już jej zaszkodziło.Dodam,że będę się wypowiadała kiedy i gdzie chcę,biorąc z Ciebie przykład. Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='IVV']to watek Zosi wiec prosze robic wpisy tylko i wylacznie dotyczace pomocy dla suni i przeniesc swoje przepychanki Zadra gdzie indziej ,z gory serdecznie dziekuje !!!! to akurat suni w niczym nie pomaga !!!! Fundacja sie okreslil ,ze nie chce Zosi pomoc to nie przeszkadzajcie ! jeszcze raz dziekuje za zrozumienie !!![/QUOTE] zacytuje jeszcze raz Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Tola']Wizyta przedadopcyjna dzisiaj o 17. Kolejne wpłaty na Zosię P. Agnieszka z Bydgoszczy - 30 zł P. Paula z Częstochowy - 10 zł P. Anna Wrocław - 10 zł P Przemysława Wrocław - 25 zł P. Katarzyna Warszawa - 15 zł dziekuje Tolu zaraz wstawie na FB Quote
zadra Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='IVV']zacytuje jeszcze raz[/QUOTE] Podtrzymuję swoje stanowisko.:evil_lol: Quote
Tola Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Przepraszam - pomyłka - Pani Ania jest z Brzegu, a nie z Wrocławia Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 dziekuje Tolu za sprostowanie i dojrzala postawe :) Quote
zadra Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='IVV']dziekuje Tolu za sprostowanie i dojrzala postawe :)[/QUOTE] Też jestem zdania,że Toli powinnismy brac przykła:odpowiedzialności ,sumienności i kultury osobistej. Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Funiu ,ile orientacyjnie bedzie kosztowac sterylka ??? prosze podaj kochana sume to bedziemy wiedziec na czym stoimy i ile bede musiala doslac ... Quote
funia Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Rozmawiałąm z wetem u Zadry 150 zł . A u weta schroniskowego pewnie 180 zł ( ale mogę zadzwonić ) Jeśli można wpłate na sterylkę przekazać na konto np.Handzi ....Bo ja płacę duże podatki .... Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ustalcie to prosze miedzy soba ,a ja doplace te 100zl na sterylke i jesli cos zostanie to bedzie w zapasie . Prosze dajcie mi znac ;) czy bedziesz miec kogos do pomocy by zabrac juz Zosienke ze schronu ??? niech ona juz tam nie tkwi . Tolu komu przekazals informacjr dotyczace wizyty adopcyjnej ? to nardzo wazne ,oby ta szansa suni nie przepadla Quote
funia Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Ok .Ustalę z handzią czy się zgodzi .No i musimy kogoś poprosić o jej wykupienie. Quote
Tola Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='IVV']ustalcie to prosze miedzy soba ,a ja doplace te 100zl na sterylke i jesli cos zostanie to bedzie w zapasie . Prosze dajcie mi znac ;) czy bedziesz miec kogos do pomocy by zabrac juz Zosienke ze schronu ??? niech ona juz tam nie tkwi . Tolu komu przekazals informacjr dotyczace wizyty adopcyjnej ? to nardzo wazne ,oby ta szansa suni nie przepadla[/QUOTE] Juz pisalam wczesniej - wizyta dzisiaj o 17, zgodziłą sie na nią natalie1988 - bardzo dziękuję:) Dziękuję tez elince za podpowiedz:) Jak będę cos wiedziała - dam znac Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Tolu, poniewaz rozmawialas bezposrednio ,chcialabym wiedziec -co ewentualny dom staly oferowal w sprawie transportu i sterylizacji ? Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Tola']Juz pisalam wczesniej - wizyta dzisiaj o 17, zgodziłą sie na nią natalie1988 - bardzo dziękuję:) Dziękuję tez elince za podpowiedz:) Jak będę cos wiedziała - dam znac[/QUOTE] pisalysmy w tym samym czasie ...dziekuje za informacje i trzymam kciuki za wizyte !!!!! Quote
natalie1988 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Już po wizycie, wszystko jak najbardziej ok! :lol: więcej napisałam Toli na PW Quote
zadra Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='natalie1988']Już po wizycie, wszystko jak najbardziej ok! :lol: więcej napisałam Toli na PW[/QUOTE] Czekamy w takim razie na info od Toli. Quote
elinka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 A ja jeszcze raz przypomnę, że możecie się starać o zwrot kosztów sterylki Zosi na wątku Akcja Kastracja - Przyjaciele Czterech Łap http://www.dogomania.pl/threads/130324-Akcja-kastracja-Przyjaciele-Czterech-%C5%81ap?p=17187855#post17187855 koszty zwracają do 150zł, na wątku trzeba wkleić zdjęcia psiaka, a po sterylce trzeba im wysłać fakturę od weta na adres Fundacji Przyjaciele Czterech Łap podanej na pierwszej stronie tegoż wątku Quote
Recommended Posts