sonia71 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 szok! :( Zosia dalej bez domku? :( , taka nakolankowa kruszynka ... mam nadzieję że jak kiedyś znów mnie tu na chwilę przygoni to Zosiu już bedziesz grzać dupinkę przy swoim osobistym ludziu!!! Quote
Pyrdka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Biedna Zosieńka. Powinna być na kanapie a nie.... Quote
funia Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='Pyrdka']Biedna Zosieńka. Powinna być na kanapie a nie....[/QUOTE] A nie gdzie? Quote
IVV Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 zostalas sama Zosienko :((( gdzie ten twoj domek ...? Quote
Pyrdka Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 NIE w domu tymczasowym, tylko swoim domku. Nie chciałam Cię urazić :shake:.NIE DOCZYTAŁAM CAŁEGO WĄTKU.Przepraszam:roll: Quote
funia Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Pyrdka;18761:roll:293 napisał(a):NIE w domu tymczasowym, tylko swoim domku. Nie chciałam Cię urazić :shake:.NIE DOCZYTAŁAM CAŁEGO WĄTKU.Przepraszam:roll: nie gniewam się;) Quote
funia Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Miałąm tel.wspr .Zosi .Pani popłakała się oglądając filmik o niej ,gratulowała wspaniałego pomysłu . Zosia miałaby iścc do jej mamy 70 letniej osoby ,która jest na biegu i jest samotna .MA się odezwać po tym jak mama obejrzy filmik .ZOsia przypomina jej zmarłego psa.. Quote
IVV Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 hmmmm.....trzeba dokladnie zorientowac sie co i jak Quote
funia Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 pani znowu dzwoniła i bardzooooo prosi o jak najszybszą wizytę . Czy ktoś zna osoby z dogo z Gorzowa Wielkopolskiego ?? Quote
IVV Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ok ,dom sprawdzony ,Pani 70 letnia o wygladzie i zachowaniu 50letniej :) Podobno Super energiczna kobieta ,ktora pomaga starszym ludziom :) potrzebny transport do W-wy !!! Quote
funia Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Pati C do wawy zawiezie za 350 zł .Pani nina chyba na taki koszt zgadzałaby się ...tak wywnioskowałam . Quote
IVV Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 ustalilam z Ninko ,ze my dowieziemy do W-wy za 280 zl ( musze jakos uzbierac ) a ona dowiezie sunie juz do mamy sama Quote
Becia Lublin Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Jestem umówiona z Ninką, że w sobotę przywożę jej Zosieńkę :) Quote
funia Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Zosia ma tylko uzywana hotelikową obrózkę .Czy mam zakupic jej szelki ,obroże ,smycz i adresówke ? Nie moze pojechac tak bo jeszcze zwieje . Quote
diana79 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 to młoda energiczna sunia idzie do 70 letniej kobiety? to chyba jakiś żart? 70 letnia Pani nawet jak jest energiczna to na ile sorki na rok? dwa? góra pięć a potem co? potem Zosia przeżyje kolejny dramat? 70 letnie osoby nie powinny wogole brać zwierząt , za chwilę może zacząć chorowac szpitale itd i co będzie z sunią? w razie choroby czy problemów ze zdrowiem ma się kto zająć sunią na miejscu? Quote
IVV Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 wydaje mi sie ,ze ta sprawa zostala ci wyjasniona Moniko na fb ,obiecalas ,ze wiecej nie bedziesz wracac do tego tematu ,wiec kompletnie nie rozumiem twojego tu wpisu . I jeszcze jedno ...gdzie bylas do tej pory jak byla potrzebna pomoc w szukaniu domu ,robieniu ogloszen ,wsparciu finansowym itp ? Skad raptem takie zainteresowanie ??? ale nie odpowiadaj ,poniewaz nie jestem zainteresowana twoja odpowiedzia . wiec dziekuje ci jeszcze raz za zbedne miesznie i idz moze gdzies pomagac zwierzetom w potrzebie i nie trac swojej energii na ...sama nie wiem na co . Quote
IVV Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 wracajac do interesujacego tematu ;) Zosienka byla bardzo grzeczna w ciagu calej podrozy . U Ninki dostala nowy kocyk i bardzo duzo milosci + wielka gotowana kosc ;) ogonek podobno malo sie nie urwal hehehe i same usmiechy rozsylala . Nawarczala troche na Ninki Lalke ,ale tylko troszeczke . Trzymajcie kciuki za druga czesc podrozy ,ktora zaczyna sie jutro tzn juz dzis o 9;30 rano -wyjazd do Gorzowa Wlkp . Jutro bede dzwonic to bede cos wiecej wiedziec .:) Quote
Becia Lublin Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Zosieńko zawsze będę o Tobie pamiętała, bądź szczęśliwa !!!! wybaczcie, ale muszę to napisać, że po raz kolejny niezastąpiona, kochana Ludka nakarmiła i napoiła ekipę transportową :) p.s. robi najwspanialsze kotlety schabowe na świecie !!!! Quote
funia Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Dzwoniła Nina .JAda juz w InterCity .Jest zachwycona Zosia . Zosia nie dała plamy jest grzeczna ,posłuszna i ładnie idzie na smyczy .Cieszę się ,ze nie ma żadnych problemów. Quote
funia Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Mam ważne pytanie !Kto robił filmik Zosi ? Dzieki niemu znalazła wspaniały dom .Zachwycali się pomysłem i zdjęciami z tego filmu .Podkłąd muzyczny i napisy zrobiły resztę .WSpaniała robota !! Quote
Recommended Posts