Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szok! :( Zosia dalej bez domku? :( , taka nakolankowa kruszynka ...

mam nadzieję że jak kiedyś znów mnie tu na chwilę przygoni to Zosiu już bedziesz grzać dupinkę przy swoim osobistym ludziu!!!

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pyrdka;18761:roll:293 napisał(a):
NIE w domu tymczasowym, tylko swoim domku. Nie chciałam Cię urazić :shake:.NIE DOCZYTAŁAM CAŁEGO WĄTKU.Przepraszam:roll:

nie gniewam się;)

Posted

Miałąm tel.wspr .Zosi .Pani popłakała się oglądając filmik o niej ,gratulowała wspaniałego pomysłu .
Zosia miałaby iścc do jej mamy 70 letniej osoby ,która jest na biegu i jest samotna .MA się odezwać po tym jak mama obejrzy filmik .ZOsia przypomina jej zmarłego psa..

Posted

ok ,dom sprawdzony ,Pani 70 letnia o wygladzie i zachowaniu 50letniej :) Podobno Super energiczna kobieta ,ktora pomaga starszym ludziom :)
potrzebny transport do W-wy !!!

Posted

Zosia ma tylko uzywana hotelikową obrózkę .Czy mam zakupic jej szelki ,obroże ,smycz i adresówke ? Nie moze pojechac tak bo jeszcze zwieje .

Posted

to młoda energiczna sunia idzie do 70 letniej kobiety? to chyba jakiś żart?
70 letnia Pani nawet jak jest energiczna to na ile sorki na rok? dwa? góra pięć a potem co?
potem Zosia przeżyje kolejny dramat?
70 letnie osoby nie powinny wogole brać zwierząt , za chwilę może zacząć chorowac szpitale itd
i co będzie z sunią?
w razie choroby czy problemów ze zdrowiem ma się kto zająć sunią na miejscu?

Posted

wydaje mi sie ,ze ta sprawa zostala ci wyjasniona Moniko na fb ,obiecalas ,ze wiecej nie bedziesz wracac do tego tematu ,wiec kompletnie nie rozumiem twojego tu wpisu .
I jeszcze jedno ...gdzie bylas do tej pory jak byla potrzebna pomoc w szukaniu domu ,robieniu ogloszen ,wsparciu finansowym itp ? Skad raptem takie zainteresowanie ??? ale nie odpowiadaj ,poniewaz nie jestem zainteresowana twoja odpowiedzia .
wiec dziekuje ci jeszcze raz za zbedne miesznie i idz moze gdzies pomagac zwierzetom w potrzebie i nie trac swojej energii na ...sama nie wiem na co .

Posted

wracajac do interesujacego tematu ;) Zosienka byla bardzo grzeczna w ciagu calej podrozy . U Ninki dostala nowy kocyk i bardzo duzo milosci + wielka gotowana kosc ;) ogonek podobno malo sie nie urwal hehehe i same usmiechy rozsylala . Nawarczala troche na Ninki Lalke ,ale tylko troszeczke . Trzymajcie kciuki za druga czesc podrozy ,ktora zaczyna sie jutro tzn juz dzis o 9;30 rano -wyjazd do Gorzowa Wlkp . Jutro bede dzwonic to bede cos wiecej wiedziec .:)

Posted

Zosieńko zawsze będę o Tobie pamiętała, bądź szczęśliwa !!!!
wybaczcie, ale muszę to napisać, że po raz kolejny niezastąpiona, kochana Ludka nakarmiła i napoiła ekipę transportową :) p.s. robi najwspanialsze kotlety schabowe na świecie !!!!

Posted

Dzwoniła Nina .JAda juz w InterCity .Jest zachwycona Zosia .
Zosia nie dała plamy jest grzeczna ,posłuszna i ładnie idzie na smyczy .Cieszę się ,ze nie ma żadnych problemów.

Posted

Mam ważne pytanie !Kto robił filmik Zosi ? Dzieki niemu znalazła wspaniały dom .Zachwycali się pomysłem i zdjęciami z tego filmu .Podkłąd muzyczny i napisy zrobiły resztę .WSpaniała robota !!