Żunia Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Wirusówki nadal kosztują 40 zł- szczepiłyśmy Karmela i inne psy u dr Kulika. Quote
funia Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Żunia napisał(a):Wirusówki nadal kosztują 40 zł- szczepiłyśmy Karmela i inne psy u dr Kulika. Daruj sobie Żuniu . Quote
Energy Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Dzwoniłam wczoraj w sprawie wizyty przedadopcyjnej, pan miał oddzwonić również wczoraj po 17 i ją potwierdzić i ...cisza. (miała się odbyć dzisiaj, bo panu pasowała środa) Quote
Becia Lublin Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Energy napisał(a):Dzwoniłam wczoraj w sprawie wizyty przedadopcyjnej, pan miał oddzwonić również wczoraj po 17 i ją potwierdzić i ...cisza. (miała się odbyć dzisiaj, bo panu pasowała środa) dzwoniłam do niego przed chwilą i po kilku sygnałach zgłasza się poczta ... on jest w trakcie budowy. Buduje dla siebie i Zosieńki nowy domek z pięknym ogrodem ... mam nadzieję, że się odezwie ... poczekajmy Quote
IVV Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 hmmm...mam nadzieje,ze mu sie nie odmienilo ... Quote
Becia Lublin Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 IVV napisał(a):hmmm...mam nadzieje,ze mu sie nie odmienilo ... wierzę to, że mu się nie odmieni... tak usilnie mnie przekonywał ... Quote
Becia Lublin Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 dostałam wiadomość od osoby zainteresowanej adopcją Zosi. Przeprosił, że musiał wyjechać z Lublina i nie był dostępny. Musi jeszcze pozałatwiac kilka spr papierkowych, żeby wziąć psa do siebie. Prosi o cierpliwość, gdy będzie gotowy odezwie się Quote
AresekSE Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 powodzenia, ty moja niedoszla psiuniu!!! renata Quote
IVV Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 miejmy nadzieje ,ze przyszly wlasciciel szybko bedzie mogl ja do siebie zabrac ... Quote
andegawenka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Podpiszcie proszę:-(:shake: http://www.photoblog.pl/marilynrosa/108551677/pies-i-petarda.html Quote
arabiansaneta Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Podpisałam - a gdzie to się stało? Quote
andegawenka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 arabiansaneta napisał(a):Podpisałam - a gdzie to się stało? Nie wiem gdzie, z trudem.... nie no nie wiem jak opisac...tam jest film z wizyty u weta. To chyba nie u nas Quote
IVV Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 w Bosni ,podobno dzieci to zrobily ......rece opadaja Quote
arabiansaneta Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 IVV napisał(a):w Bosni ,podobno dzieci to zrobily ......rece opadaja No tak, tam wojna odwrażliwiła dzieci na okrucieństwo - z ludźmi tam gorsze rzeczy robiono! Quote
IVV Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 a co mozna powiedziec o niektorych dzieciach w naszym kraju ...ehhh Zosik pokazuj sie Quote
andegawenka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 rzeklejam z kravketu Re: Głosowanie na schronisko które otrzyma pomoc - listopad autor: Marek » dzisiaj, 07:57 Witamy, W konkursie listopadowym zwyciezylo Przytulisko w Rachowie Starym. Gratulujemy wygranej! Klienci rezygnując z należnych sobie rabatów przekazali na rzecz schronisko kwotę 12612zl. Sklep Krakvet przeznacza 1000 zł jako pomoc dla wygranej - łącznie schronisko otrzyma pomoc o wartości 13612zl. Gratulujemy! W dniu dziesiejszym skontaktujemy się ze zwyciezca w celu poinformowania o wygranej, a za chwilę rozpocznie się konkurs grudniowy. Pozdrawiamy, Zespół Krakvet Marek Batko Quote
IVV Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 super :) nareszcie psiny nie beda glodowac ! Quote
IVV Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 pieniadze za listopad na Zosie ,Pestke + szczepienia wyslane Quote
funia Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Zosia została zaszczepiona na wirusówki .Ma więc komplet .Była bardzo grzeczna i w nagrodę kupiłam jej smakołyka u weta którego z ochotą zjadła na miejscu. Wesoły ,szczęsliwy psiak z naszej Zosi Quote
AresekSE Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 jak to "oby domek sie znalazl"? Zosia ma juz domek, tylko pan musi wszystko pozalatwiac:) renata Quote
IVV Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 no my tez na to liczymy Reniu ,ale wiesz jak w zyciu jest . Dopoki Zosia w hoteliku ,to dla mnie dalej bezdomna. nawet przedadopcyjna nie doszla jeszcze do skutku Quote
jogolcia@pdx Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='IVV']no my tez na to liczymy Reniu ,ale wiesz jak w zyciu jest . Dopoki Zosia w hoteliku ,to dla mnie dalej bezdomna. nawet przedadopcyjna nie doszla jeszcze do skutku[/QUOTE] ... już nie mówiąc o tym, że IVV nadal opłaca hotelik Zosi (i inne rzeczy, typu szczepienia)... więc Zosia jest ciągle bez domu stałego... Quote
Recommended Posts