Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam wczoraj w sprawie wizyty przedadopcyjnej, pan miał oddzwonić również wczoraj po 17 i ją potwierdzić i ...cisza.
(miała się odbyć dzisiaj, bo panu pasowała środa)

Posted

Energy napisał(a):
Dzwoniłam wczoraj w sprawie wizyty przedadopcyjnej, pan miał oddzwonić również wczoraj po 17 i ją potwierdzić i ...cisza.
(miała się odbyć dzisiaj, bo panu pasowała środa)

dzwoniłam do niego przed chwilą i po kilku sygnałach zgłasza się poczta ... on jest w trakcie budowy. Buduje dla siebie i Zosieńki nowy domek z pięknym ogrodem ... mam nadzieję, że się odezwie ... poczekajmy

Posted

dostałam wiadomość od osoby zainteresowanej adopcją Zosi. Przeprosił, że musiał wyjechać z Lublina i nie był dostępny. Musi jeszcze pozałatwiac kilka spr papierkowych, żeby wziąć psa do siebie. Prosi o cierpliwość, gdy będzie gotowy odezwie się

Posted

rzeklejam z kravketu
Re: Głosowanie na schronisko które otrzyma pomoc - listopad

autor: Marek » dzisiaj, 07:57
Witamy,

W konkursie listopadowym zwyciezylo Przytulisko w Rachowie Starym. Gratulujemy wygranej!

Klienci rezygnując z należnych sobie rabatów przekazali na rzecz schronisko kwotę 12612zl. Sklep Krakvet przeznacza 1000 zł jako pomoc dla wygranej - łącznie schronisko otrzyma pomoc o wartości 13612zl. Gratulujemy!

W dniu dziesiejszym skontaktujemy się ze zwyciezca w celu poinformowania o wygranej, a za chwilę rozpocznie się konkurs grudniowy.

Pozdrawiamy,
Zespół Krakvet
Marek Batko

Posted

Zosia została zaszczepiona na wirusówki .Ma więc komplet .Była bardzo grzeczna i w nagrodę kupiłam jej smakołyka u weta którego z ochotą zjadła na miejscu.
Wesoły ,szczęsliwy psiak z naszej Zosi

Posted

no my tez na to liczymy Reniu ,ale wiesz jak w zyciu jest . Dopoki Zosia w hoteliku ,to dla mnie dalej bezdomna.
nawet przedadopcyjna nie doszla jeszcze do skutku

Posted

[quote name='IVV']no my tez na to liczymy Reniu ,ale wiesz jak w zyciu jest . Dopoki Zosia w hoteliku ,to dla mnie dalej bezdomna.
nawet przedadopcyjna nie doszla jeszcze do skutku[/QUOTE]

... już nie mówiąc o tym, że IVV nadal opłaca hotelik Zosi (i inne rzeczy, typu szczepienia)... więc Zosia jest ciągle bez domu stałego...