IVV Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 ciiii tajemica miala byc ;) strasznie szkoda mi tych starych ludzi ...mam nadzieje ,ze dziewczyny nie przesadza w swoich dobrych checiach i mu nie zaszkodza ...wiesz o czym mowie :roll: buziaczki dla Majuni:loveu: Quote
funia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 IVV napisał(a):ciiii tajemica miala byc ;) strasznie szkoda mi tych starych ludzi ...mam nadzieje ,ze dziewczyny nie przesadza w swoich dobrych checiach i mu nie zaszkodza ...wiesz o czym mowie :roll: buziaczki dla Majuni:loveu: MNie też .....Starzy bezradni ludzie i stare psy ......I ten człowiek tylko ze zwierzętami ..... Quote
IVV Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 mam nadzieje ,ze chociaz troche bedzie mozna mu pomoc ... Quote
IVV Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 potrzebna osoba do przedadopcyjnej w Lublinie !!!!! Quote
funia Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Marinka Energy Ewa S. E-S .To osoby kompetentne.Tylko czy będą mogły . Quote
Becia Lublin Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 rozesłałam zapytania, teraz pozostanie nam tylko czekać :) Zosiu trzymaj kciuki :) Quote
MaDi Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Głosowanie nic nie kosztuje a pomoże odmienić los 147 psów. Instrukcja głosowania na forum KrakVet: 1. Proszę wejść na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. Następnie na górze strony wcisnąć link Zarejestruj się 3. Proszę zaakceptować warunki rejestracji 4. Teraz trzeba wypełnić pola wymagane do rejestracji: Pole "użytkownik", "email", "hasło", "powtórz hasło" oraz wpisać kod z obrazka, następnie nacisnąć "wyślij" 5. Otrzymacie Państwo e-mail aktywujący konto (który może być w zakładce spam) 6. Logujecie się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. Następnie prosimy wybrać dział "Pomoc dla schronisk" oraz wybieramy temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2011" 8. W ankiecie która się pojawi, prosimy zaznaczyć "Przytulisko w Rachowie Starym" i zagłosować Bardzo dziękujemy. Każdy głos jest na wagę złota! Quote
Becia Lublin Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 dostałam odpowiedź od Energy: Witam Nie przeprowadzałam wizyt, ale jeśli będę wiedziała o jakiego psiaka i jakie okolice chodzi mogę zapytać osoby, które przeprowadzają. pozdrawiam Magda Quote
Energy Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Becia Lublin a co to za zwyczaj wstawiania pw na forum?:razz: No to w jakich okolicach Lublina jest dom? Same znajome nicki na wątku, dlaczego tu wcześniej nie trafiłam?;) Quote
rita60 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Energy napisał(a):Becia Lublin a co to za zwyczaj wstawiania pw na forum?:razz: No to w jakich okolicach Lublina jest dom? Same znajome nicki na wątku, dlaczego tu wcześniej nie trafiłam?;) Przeoczyłaś cioteczko.......a mała słodka. Quote
IVV Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 rita60 napisał(a):Przeoczyłaś cioteczko.......a mała słodka. lepiej pozno niz wcale ;) witaj Energy :) Quote
IVV Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 zapraszamy tez do kolezanki Zosienki ,ktora nie ma az tyle szczescia i siedzi w hoteliku juz od ponad roku :( i malo osob do niej zaglada http://www.dogomania.pl/threads/195403-PESTKA-Swiat-zna-z-za-krat-schroniska../page50 Quote
Energy Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Witajcie:lol:słodziasta ta mała rzeczywiście:lol: Quote
MaDi Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 funia napisał(a):Marinka Energy Ewa S. E-S .To osoby kompetentne.Tylko czy będą mogły . :mad::mad::mad::mad:he he Quote
Energy Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 MaDi napisał(a)::mad::mad::mad::mad:he he Ja wiem Ciebie ze mną Funia pomyliła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To jak?:cool3: Quote
IVV Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 ja juz poswolilam sobie Beci podac Twoj # telefonu ;) Quote
Energy Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 IVV napisał(a):ja juz poswolilam sobie Beci podac Twoj # telefonu ;) E no ja już pisałam do MaDi pierwsza:eviltong: Quote
Becia Lublin Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Energy napisał(a):Becia Lublin a co to za zwyczaj wstawiania pw na forum?:razz: No to w jakich okolicach Lublina jest dom? Same znajome nicki na wątku, dlaczego tu wcześniej nie trafiłam?;) Energy przepraszam najmocniej ... nie miałam złych intencji wybacz mi Madi zaraz do Ciebie zadzwonię :) Quote
Energy Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='Becia Lublin']Energy przepraszam najmocniej ... nie miałam złych intencji wybacz mi E, już mi dawno przeszło;)wcale się nie gniewam się:lol: [quote name='IVV']buziaczki Dla kogo to?:cool3:może dla mnie?:multi: Quote
Becia Lublin Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] szukamy pilnie DT dla ostatniego szczeniaka z miotu jutro zostaje sama w budzie ona tam nie przeżyje... to samotne wystraszone biedactwo nie ma gdzie się podziać :-( POMOCY !!! http://www.dogomania.pl/threads/191040-Bezdomne-ze-Szczebrzeszyna-BRAK-SPONSOR%C3%93W-DLUGI/page96 Quote
IVV Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Dla kogo to?:cool3:może dla mnie?:multi:[/QUOTE] dla Ciebie ;) a Becia sie wlasnie gosci:mad:hihihi Quote
Becia Lublin Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 cioteczki jestem pod olbrzymim wrażeniem tego człowieka :) ale poproszę o bezstronną ocenę bardziej doświadczoną Madi. Jeśli wszystko się ułoży Zosia będzie mogła pojechać do domku już w piątek. Quote
Energy Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 IVV napisał(a): dla Ciebie ;) Dziękuję:multi: No i mnie nie zabrała ze sobą:mad:MaDi:placz::evil_lol: Becia bardzo się cieszę i czekam jeszcze w takim razie na opinię MaDi:lol: Quote
Recommended Posts