Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale sterylki innych suń chyba nie kosztowały 250 zł...

Jeżeli mam rację, to czy nie można znaleźć innego weta, który to zrobi taniej? Uważam, że szkoda każdego grosza, który może pójść na pomoc innym psiakom.... Jeszcze można przesunąć datę zabiegu, jeżeli znajdzie się tańsza sterylka...

Funiu, co o tym myślisz?

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='IVV']miesiąc pazdziernik
Pestka 279zł
Zosia 310 zł
Z rachunków z wpisów na watku Zosi wynika, ze ma na swoim koncie tylko 90 zł na sterylke...Więc dopłata wynosi 160 zł

do zaplacenia Razem 749 zł

dostalam nowa wiadomosc od Funi,nastapil maly blad ,sterylka kosztuje 150zl ,wiec trzeba doplacic 60zl

mam do zaplacenia razem 649 zl

Posted

[quote name='Tola']To wpłaty dla Zosi na konto fundacyjne

Jest pierwsza wpłata na Zosię na konto Funfacji:
P. Anna L. z Wrocławia - 5 zł

Doszła kolejna wpłata:
P. Anna z Warszawy - 25 zł

Kolejne wpłaty na Zosię
P. Agnieszka z Bydgoszczy - 30 zł
P. Paula z Częstochowy - 10 zł
P. Anna Wrocław - 10 zł
P Przemysława Wrocław - 25 zł
P. Katarzyna Warszawa - 15 zł

Na prosbę funi cytuję swój dawniejszy post rozliczeniowy

Posted

Ale ze mnie księgowa .....Dobrze ,ze pozliczałyście te wpłaty .Widocznie kolejne były dalej .Ja zsumowałam te pierwsze bo myslałam ,ze to tylko te .Sorki za wprowadzenie w błąd.
Włąsnie za chwilę jedziemy na sterylkę .Badzmy wszyscy dobrej mysli .

Posted

Ivonko ,zawsze dostają .Już nawet mam dawke na rano aby jej zrobić zastrzyk .
Zosia ma się dobrze ,nawet bardzo dobrze . Chodziłą po dworze załatwiłą się i jest spokojna .Śpi teraz z nami w domu .Jutro zrobie foty .

Posted

Noc upłynęła bardzo spokojnie .Zrobiłąm jej rano zastzryk przeciwbólowy .W domu czysciutka i nie absorbująca zupełnie .Dostałą rano jedzenie ,które pochłonęła błyskawicznie .I czekała na repetę.
Chodzi na spacerach tak swobodnie i lekko ,ze zastanawiam się czy ona miałą operację :eviltong:
W domu drugim ( czyli hoitelikowym ) pokazała jaka jest ważna .Rzucała się bez przerwy na babkę ( staruszka sunia )i nie dawała jej przejść .Czyl;i charakterek ma i jak poczuje się pewnie w domu moze próbować dominować słabsze psy lub mające słabą pozycje .
WIeczorem wstawię fotkę .