Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Becia Lublin']Cioteczki mam dla Was dwie wiadomości. Jedną dobrą drugą trochę mniej dobrą. Kupiłam "nową furę", oddałam ją do zagazowania i będę mogła zawieść Zosieńkę do nowego domku. Tylko gdzie on jest ??!!?? a mniej dobra wiadomość: doigrałam się zapalenia płuc, dostałam antybiotyk i skierowanie na prześwietlenie płuc
Beatko wracaj szybko do zdrowia !!!!

Posted

[quote name='funia']Irenko napisz smsa w razie jakby trzeba było więcej fot .I tak Maja dzisiaj juz miała dośc bo bo na 50 zdjęć tylko te wyszły jako tako ....[/QUOTE]

Funiu - zdjęcia rewelka... a na ostatnim widać ciężar pracy Majusi... powinna dostać nagrodę specjalną psiej modelki w Zamościu :D

Posted

Tak .Masz rację Jolu trzeba dac jej nagrodę bo robota ciężka .Maja mówi ,ze Zośia gruba i ona jej nie utrzyma:evil_lol:
TYlko z nią to ciężko interesy robić bo Maja prowadzi mnie do zabawkowwego i kaze sobie lalkę barbie kupić ,,,,,:evil_lol:

Posted

[quote name='funia']Tak .Masz rację Jolu trzeba dac jej nagrodę bo robota ciężka .Maja mówi ,ze Zośia gruba i ona jej nie utrzyma:evil_lol:
TYlko z nią to ciężko interesy robić bo Maja prowadzi mnie do zabawkowwego i kaze sobie lalkę barbie kupić ,,,,,:evil_lol:[/QUOTE]

Kasiu za taką ciężką pracę należy się nagroda :evil_lol:

Posted

[quote name='Becia Lublin']Majeczka jest przekochanym dzieckiem i w dodatku bardzo cierpliwym, gratuluję Funiu :)[/QUOTE]
Dziękuję Beatko .Chociaż ona bo starsza ....Lepiej nie mówić ....
ps.Lepiej się czujesz?

Posted

Dzisiaj założyliśmy kurtyny z pleksy w budce na zewnątrz....Jaja były bo Zośka i inne psy wąchały i podchodziły jak do niebezpiecznego obiektu :evil_lol:
Budka jest na dworze w razie gdyby ktoś miał chęć się schować lub przespać w ciągu dnia .Bo nikt z niej nie korzysta .Ale dzisiaj po zapoznaniu było sporo chętnych .Przezroczysta powierzchnia daje możliwość obserwacji wszystkiego wkoło i po chwili był pełny skład .Taya ,Pestka ,Zośka ,:evil_lol:

Posted

[quote name='funia']Dziękuję Beatko .Chociaż ona bo starsza ....Lepiej nie mówić ....
ps.Lepiej się czujesz?[/QUOTE]

Kasiu, wiem, pamiętam starszą, ona jest teraz w "trudnym wieku", trzeba ją zrozumieć :) ważne że Majeczka służy Wam olbrzymią pomocą :) p.s. czuję się już lepiej ... nosi mnie ... już mam dość :)