funia Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 nA DNIACH Będą foty Zosi z Mają do ogłoszenia .Irenaka prosiła bo zajmie sie ogłoszeniami . Quote
IVV Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Becia Lublin']Cioteczki mam dla Was dwie wiadomości. Jedną dobrą drugą trochę mniej dobrą. Kupiłam "nową furę", oddałam ją do zagazowania i będę mogła zawieść Zosieńkę do nowego domku. Tylko gdzie on jest ??!!?? a mniej dobra wiadomość: doigrałam się zapalenia płuc, dostałam antybiotyk i skierowanie na prześwietlenie płuc Beatko wracaj szybko do zdrowia !!!! Quote
funia Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Beatka ty sie nie wygłupiaj tylko do zdrowia wraacaj .Trzymaj sie ciepło . Quote
Becia Lublin Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='funia']Beatka ty sie nie wygłupiaj tylko do zdrowia wraacaj .Trzymaj sie ciepło .[/QUOTE] Dziękuję, ale ja nie mogę uleżeć w łóżku :) Quote
funia Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Irenko napisz smsa w razie jakby trzeba było więcej fot .I tak Maja dzisiaj juz miała dośc bo bo na 50 zdjęć tylko te wyszły jako tako .... Quote
jogolcia@pdx Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='funia']Irenko napisz smsa w razie jakby trzeba było więcej fot .I tak Maja dzisiaj juz miała dośc bo bo na 50 zdjęć tylko te wyszły jako tako ....[/QUOTE] Funiu - zdjęcia rewelka... a na ostatnim widać ciężar pracy Majusi... powinna dostać nagrodę specjalną psiej modelki w Zamościu :D Quote
funia Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Tak .Masz rację Jolu trzeba dac jej nagrodę bo robota ciężka .Maja mówi ,ze Zośia gruba i ona jej nie utrzyma:evil_lol: TYlko z nią to ciężko interesy robić bo Maja prowadzi mnie do zabawkowwego i kaze sobie lalkę barbie kupić ,,,,,:evil_lol: Quote
Becia Lublin Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='funia']Tak .Masz rację Jolu trzeba dac jej nagrodę bo robota ciężka .Maja mówi ,ze Zośia gruba i ona jej nie utrzyma:evil_lol: TYlko z nią to ciężko interesy robić bo Maja prowadzi mnie do zabawkowwego i kaze sobie lalkę barbie kupić ,,,,,:evil_lol:[/QUOTE] Kasiu za taką ciężką pracę należy się nagroda :evil_lol: Quote
rita60 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Rewelacyjna fota..... http://i55.tinypic.com/2psn71c.jpg Quote
jogolcia@pdx Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Becia Lublin']Kasiu za taką ciężką pracę należy się nagroda :evil_lol:[/QUOTE] ...Ojojoj, nie dość, że modelkowa, to jeszcze mądrala z tej Majusi... chyba nie zazdraszcam Funiu :D Quote
Becia Lublin Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Majeczka jest przekochanym dzieckiem i w dodatku bardzo cierpliwym, gratuluję Funiu :) Quote
arabiansaneta Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 No to test na dzieci Zosia ma zdany na celująco! A jak z kotami? Quote
funia Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='Becia Lublin']Majeczka jest przekochanym dzieckiem i w dodatku bardzo cierpliwym, gratuluję Funiu :)[/QUOTE] Dziękuję Beatko .Chociaż ona bo starsza ....Lepiej nie mówić .... ps.Lepiej się czujesz? Quote
funia Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Dzisiaj założyliśmy kurtyny z pleksy w budce na zewnątrz....Jaja były bo Zośka i inne psy wąchały i podchodziły jak do niebezpiecznego obiektu :evil_lol: Budka jest na dworze w razie gdyby ktoś miał chęć się schować lub przespać w ciągu dnia .Bo nikt z niej nie korzysta .Ale dzisiaj po zapoznaniu było sporo chętnych .Przezroczysta powierzchnia daje możliwość obserwacji wszystkiego wkoło i po chwili był pełny skład .Taya ,Pestka ,Zośka ,:evil_lol: Quote
Becia Lublin Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='funia']Dziękuję Beatko .Chociaż ona bo starsza ....Lepiej nie mówić .... ps.Lepiej się czujesz?[/QUOTE] Kasiu, wiem, pamiętam starszą, ona jest teraz w "trudnym wieku", trzeba ją zrozumieć :) ważne że Majeczka służy Wam olbrzymią pomocą :) p.s. czuję się już lepiej ... nosi mnie ... już mam dość :) Quote
IVV Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 a tu taka cisza ???? Zosia moze juz wyadoptowana ???? Quote
Becia Lublin Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 IVV napisał(a):a tu taka cisza ???? Zosia moze juz wyadoptowana ???? Iwonko wszyscy by tego chcieli, ale chyba jeszcze nie :( Quote
Recommended Posts