IVV Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 a tu sie Jovitka lansowala w Radiu Krakow http://chwiladlapupila.pl/informacje/8-pazdziernik-klinika-zdrowego-chomika/ Quote
ŚWIAT Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Plakacik Zosi, nr telefonu wzięłam z FB Plakat usunięty bo nieaktualny Quote
IVV Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Swit ,Zosienka przebywa obecnie w hoteliku ...czy to mozna jakos poprawic ??? Quote
ŚWIAT Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Ależ oczywiscie, zaraz prześlę poprawioną wersję:) Quote
ŚWIAT Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Popatrzcie teraz, trochę zmodyfikowałam treść, może być? Uploaded with ImageShack.us Quote
Becia Lublin Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='ŚWIAT']Popatrzcie teraz, trochę zmodyfikowałam treść, może być? Uploaded with ImageShack.us teraz jest super :) dziękujemy bardzo !!!! Quote
funia Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 miałam foto historię dla was na wieczór ,ale zmarnowałam dwie godziny i padłam śpiąca ....Program do zdjęć ImageShack cały czas odrzuca mi zdjęcia .Nie wiem jak to przeskoczyć ....Moze ktoś wie? Quote
jogolcia@pdx Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='funia']miałam foto historię dla was na wieczór ,ale zmarnowałam dwie godziny i padłam śpiąca ....Program do zdjęć ImageShack cały czas odrzuca mi zdjęcia .Nie wiem jak to przeskoczyć ....Moze ktoś wie?[/QUOTE] Może przekroczyłaś limit zdjęć Funiu... Quote
rita60 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='funia']miałam foto historię dla was na wieczór ,ale zmarnowałam dwie godziny i padłam śpiąca ....Program do zdjęć ImageShack cały czas odrzuca mi zdjęcia .Nie wiem jak to przeskoczyć ....Moze ktoś wie?[/QUOTE] Moze sprobuj przez TinyPic... Quote
funia Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Rito wielkie dzięki !!!!!!Poszło . Wieczorem wstawię . powiedz mi tylko czy za kazdym razem kiedy wstawiamy zdjęcie trzeba wpisywac kod z obrazka ? Nie mozna tego obejśc ? Quote
rita60 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='funia']Rito wielkie dzięki !!!!!!Poszło . Wieczorem wstawię . powiedz mi tylko czy za kazdym razem kiedy wstawiamy zdjęcie trzeba wpisywac kod z obrazka ? Nie mozna tego obejśc ?[/QUOTE] No właśnie nie...od jakiegoś czasu wstawili tą głupotę:shake: Quote
funia Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Będą ,dzisiaj .Zośka uiekla do kochanka bo boksu bo się gradu wystraszyła ..Normalnie śnieg wiuelkosci ryżu sypał .... Quote
Becia Lublin Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Cioteczki mam dla Was dwie wiadomości. Jedną dobrą drugą trochę mniej dobrą. Kupiłam "nową furę", oddałam ją do zagazowania i będę mogła zawieść Zosieńkę do nowego domku. Tylko gdzie on jest ??!!?? a mniej dobra wiadomość: doigrałam się zapalenia płuc, dostałam antybiotyk i skierowanie na prześwietlenie płuc Quote
Recommended Posts