Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

miałam foto historię dla was na wieczór ,ale zmarnowałam dwie godziny i padłam śpiąca ....Program do zdjęć ImageShack cały czas odrzuca mi zdjęcia .Nie wiem jak to przeskoczyć ....Moze ktoś wie?

Posted

[quote name='funia']miałam foto historię dla was na wieczór ,ale zmarnowałam dwie godziny i padłam śpiąca ....Program do zdjęć ImageShack cały czas odrzuca mi zdjęcia .Nie wiem jak to przeskoczyć ....Moze ktoś wie?[/QUOTE]

Może przekroczyłaś limit zdjęć Funiu...

Posted

[quote name='funia']miałam foto historię dla was na wieczór ,ale zmarnowałam dwie godziny i padłam śpiąca ....Program do zdjęć ImageShack cały czas odrzuca mi zdjęcia .Nie wiem jak to przeskoczyć ....Moze ktoś wie?[/QUOTE]
Moze sprobuj przez TinyPic...

Posted

Rito wielkie dzięki !!!!!!Poszło .
Wieczorem wstawię .
powiedz mi tylko czy za kazdym razem kiedy wstawiamy zdjęcie trzeba wpisywac kod z obrazka ? Nie mozna tego obejśc ?

Posted

[quote name='funia']Rito wielkie dzięki !!!!!!Poszło .
Wieczorem wstawię .
powiedz mi tylko czy za kazdym razem kiedy wstawiamy zdjęcie trzeba wpisywac kod z obrazka ? Nie mozna tego obejśc ?[/QUOTE]
No właśnie nie...od jakiegoś czasu wstawili tą głupotę:shake:

Posted

Cioteczki mam dla Was dwie wiadomości. Jedną dobrą drugą trochę mniej dobrą. Kupiłam "nową furę", oddałam ją do zagazowania i będę mogła zawieść Zosieńkę do nowego domku. Tylko gdzie on jest ??!!?? a mniej dobra wiadomość: doigrałam się zapalenia płuc, dostałam antybiotyk i skierowanie na prześwietlenie płuc