Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem po kilku dniach walki o dostep do konta n a dogo,Musiałam prosić o zresetowanie konta bo nie mogłam się zalogować .piszę na pożyczonym kompie .Moje dwa padły.dopiero za tydz będe miała dostęp normalnie .
Zosia już po prawie po cieczce .Trzeci tydz ,minie koło poniedziałku .
Myslę ze długo nie posiedzi u mnie bo kazdy z odwiedzających zwraca na nią uwagę .Jest mała ,wesoła i przyjacielska .
Zrobimy sterylkę i niech leci do domku ta kruszyna .

Posted

:crazyeye:Jesteśmy jesteśmy:) bardziej promujemy Zosieńkę na FB,cieszę się z postów Funi,że Zosik nasz kochany cieszy się takim zainteresowaniem,oby jak najprędzej ta cudna sodka kruszyna zmykała do cudnego domku:-)) Buziaczki w piękne oczęta:)):lol:

Posted

magdamiecka napisał(a):
:crazyeye:Jesteśmy jesteśmy:) bardziej promujemy Zosieńkę na FB,cieszę się z postów Funi,że Zosik nasz kochany cieszy się takim zainteresowaniem,oby jak najprędzej ta cudna sodka kruszyna zmykała do cudnego domku:-)) Buziaczki w piękne oczęta:)):lol:

Madziu Zosia będzie miała najwspanialszy domek po słońcem .... oby jak najszybciej

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
A ja na samym końcu życzeniowym, ale też bardzo serdecznie - NAJLEPSZEGO KASIU ;-)

Dziekuję Jolu .I od wczoraj sie odchudzam......Załamałam się jak stanęłam na wagę ......Zaprzepaściłam swoje 26 kg ,które schudłam w tamtym roku .....Męka przede mną ........

Posted

Nie znam okazji, ale wszystkiego najlepszego Funiu! I wspanialych domow dla Twoich podopiecznych :)

W sprawie transportu Zosi przez Wawe jestem do dyspozycji. Podroz pociagiem naprawde nie boli, psiaki znosza to super.

Posted

:cool3:Funiu i ja i ja nie wiem co to za okazja,ale z całego serduszka kochana życzę Ci wszystkiego co najlepsze,dziękuję za to że jesteś i jesteś tak cudnie zwierzolubnie zakręcona:))) Buziaczki:lol:

Posted

ufff... ale się naczytałam, bo ciągle przychodziły do mnie powiadomienia a nie miałam kiedy zajrzeć. Jak widzę szukamy domku do nowa. Ja myślę, że dobrze się stało, bo tamci ludzi znajdą sobie sunie na miejscu i bez tych całych ceregieli a szczerze mówiąc też mi się nie podobało, że chcą psa "na gotowo" bez zaangażowania się. No i jak myślę Zośką już nie bardzo się ytrzeba martwić skoro budzi taki powszechny zachwyt :)