funia Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Jestem po kilku dniach walki o dostep do konta n a dogo,Musiałam prosić o zresetowanie konta bo nie mogłam się zalogować .piszę na pożyczonym kompie .Moje dwa padły.dopiero za tydz będe miała dostęp normalnie . Zosia już po prawie po cieczce .Trzeci tydz ,minie koło poniedziałku . Myslę ze długo nie posiedzi u mnie bo kazdy z odwiedzających zwraca na nią uwagę .Jest mała ,wesoła i przyjacielska . Zrobimy sterylkę i niech leci do domku ta kruszyna . Quote
IVV Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Funiu brakuje cie tu ;) zalatwiaj szybko z tym kompem ;) Quote
funia Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Jak juz wszystko wróci u mnie do normy ( myslę ,że po 5 września ) porobie nowe foty i będe więcej pisac . Pozdr.wszystkich serdecznie . Quote
IVV Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Zosiulek straszna tu u ciebie cisza :(.... juz dziewczyny pozapominaly o tobie ??? Quote
Becia Lublin Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Pamiętamy o Zosieńce, czekamy z niecierpliwością na nowe fotki :) Quote
IVV Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Zosiulek juz prawie pocieczkowy ;) ,zacznie teraz miec wiecej wolnosci w sadzie u Funi :) Quote
magdamiecka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 :crazyeye:Jesteśmy jesteśmy:) bardziej promujemy Zosieńkę na FB,cieszę się z postów Funi,że Zosik nasz kochany cieszy się takim zainteresowaniem,oby jak najprędzej ta cudna sodka kruszyna zmykała do cudnego domku:-)) Buziaczki w piękne oczęta:)):lol: Quote
Becia Lublin Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 magdamiecka napisał(a)::crazyeye:Jesteśmy jesteśmy:) bardziej promujemy Zosieńkę na FB,cieszę się z postów Funi,że Zosik nasz kochany cieszy się takim zainteresowaniem,oby jak najprędzej ta cudna sodka kruszyna zmykała do cudnego domku:-)) Buziaczki w piękne oczęta:)):lol: Madziu Zosia będzie miała najwspanialszy domek po słońcem .... oby jak najszybciej Quote
IVV Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Funiu spelnienia marzen i wszystkiego co sobie zyczysz Quote
Becia Lublin Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Kasiu dołączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!! Quote
jogolcia@pdx Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 A ja na samym końcu życzeniowym, ale też bardzo serdecznie - NAJLEPSZEGO KASIU ;-) Quote
funia Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):A ja na samym końcu życzeniowym, ale też bardzo serdecznie - NAJLEPSZEGO KASIU ;-) Dziekuję Jolu .I od wczoraj sie odchudzam......Załamałam się jak stanęłam na wagę ......Zaprzepaściłam swoje 26 kg ,które schudłam w tamtym roku .....Męka przede mną ........ Quote
ludka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Nie znam okazji, ale wszystkiego najlepszego Funiu! I wspanialych domow dla Twoich podopiecznych :) W sprawie transportu Zosi przez Wawe jestem do dyspozycji. Podroz pociagiem naprawde nie boli, psiaki znosza to super. Quote
magdamiecka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 :cool3:Funiu i ja i ja nie wiem co to za okazja,ale z całego serduszka kochana życzę Ci wszystkiego co najlepsze,dziękuję za to że jesteś i jesteś tak cudnie zwierzolubnie zakręcona:))) Buziaczki:lol: Quote
funia Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Dzieki ludko i magdamiecka:loveu:To były moje 37 urodziny ;) Quote
IVV Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 no to od tego poniedzialku czekamy 8 tygodni do sterylki Quote
annavera Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 ufff... ale się naczytałam, bo ciągle przychodziły do mnie powiadomienia a nie miałam kiedy zajrzeć. Jak widzę szukamy domku do nowa. Ja myślę, że dobrze się stało, bo tamci ludzi znajdą sobie sunie na miejscu i bez tych całych ceregieli a szczerze mówiąc też mi się nie podobało, że chcą psa "na gotowo" bez zaangażowania się. No i jak myślę Zośką już nie bardzo się ytrzeba martwić skoro budzi taki powszechny zachwyt :) Quote
IVV Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 trzeba sie martwic ;) ona ciagle nie ma swojego czlowieka Quote
Recommended Posts