Becia Lublin Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 elinka napisał(a):Beciu, podaj mi, proszę, swój numer telefonu :smile: wysłałam, Ci na PW Quote
elinka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Becia Lublin napisał(a):wysłałam, Ci na PW już przyszedł, dziękuję Quote
jogolcia@pdx Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Zosia w czasie wizyty cioteczek Iwonki i Beatki: Quote
jogolcia@pdx Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Funiu, będę znała dokładną datę odbioru Zosieńki dopiero we Wtorek, i wygląda na to że przesunie się trochę w kierunku Sierpnia... co dla nas chyba będzie na rękę z racji tej cieczki... Quote
sonia71 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 fotki super ! gapię się i gapię i....tu wam wlazla nie Zosia tylko Patyśka :) Quote
Becia Lublin Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='sonia71']fotki super ! gapię się i gapię i....tu wam wlazla nie Zosia tylko Patyśka :) upsss Soniu masz rację. Patysia była bardzo zazdrosna i cały czas domagała się pieszczot :) które jak widać na załączonym zdjęciu otrzymywała, hehe Quote
jogolcia@pdx Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ale numer - one są takie podobne :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
sonia71 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 one są podobne jak są oddzielnie ale jak są fotki obu i można prównać to pyszczki mają różne :0 Quote
elinka Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Dziewczyny z Zamościa! mam do Was prośbę. Otóż szukam kogoś do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej w Waszym mieście. Denisek, pies z mojego podpisu, od 5lat zamknięty w schronie w Jamrozowiźnie pod Częstochową, ma teraz swoją wielką szansę pojechać do DS w Zamościu. Czy któraś z Was zgodziłaby się dla niego przeprowadzić tę wizytę? Pilsssssss... :modla::modla::modla: Quote
funia Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 elinka napisał(a):Dziewczyny z Zamościa! mam do Was prośbę. Otóż szukam kogoś do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej w Waszym mieście. Denisek, pies z mojego podpisu, od 5lat zamknięty w schronie w Jamrozowiźnie pod Częstochową, ma teraz swoją wielką szansę pojechać do DS w Zamościu. Czy któraś z Was zgodziłaby się dla niego przeprowadzić tę wizytę? Pilsssssss... :modla::modla::modla: Elinko podaj gdzie to ma byc ta wizyta ? TZn .rejon Zamoscia Quote
elinka Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Funiu, zaraz zadzwonię do dziewczyny, która zna Tych Państwa i Ci odpowiem. EDIT: już mam odpowiedź, to podzamojska miejscowość Łabunie ulica Lipska. Quote
funia Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 elinka napisał(a):Funiu, zaraz zadzwonię do dziewczyny, która zna Tych Państwa i Ci odpowiem. EDIT: już mam odpowiedź, to podzamojska miejscowość Łabunie ulica Lipska. Nie chce krakać ,ale juz dwa razy byłam tam z psem z ogłoszenia i nie było mowy o pozostawieniu psa .....Mam nadzieję ,ze to nowe domy i ludzie są w porzadku . Podaj dokładne dane na pw i napisz coś w skrócie o psie .Zapytam kogoś z dogo czy ze mną podjedzie .Sama wolę nie jeżdzić . Ps .BYł jeden super dom w Łabuniach( przypomniałam sobie przed chwilą ) zawiozłam tam Jaśka z mojego hoteliku .Ludzie super !!! Mam nadzieję ,ze tu też tak bedzie . Quote
elinka Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 funia napisał(a):Nie chce krakać ,ale juz dwa razy byłam tam z psem z ogłoszenia i nie było mowy o pozostawieniu psa .....Mam nadzieję ,ze to nowe domy i ludzie są w porzadku . Podaj dokładne dane na pw i napisz coś w skrócie o psie .Zapytam kogoś z dogo czy ze mną podjedzie .Sama wolę nie jeżdzić . Ps .BYł jeden super dom w Łabuniach( przypomniałam sobie przed chwilą ) zawiozłam tam Jaśka z mojego hoteliku .Ludzie super !!! Mam nadzieję ,ze tu też tak bedzie . OK. Już wysyłam Tobie dane. Quote
funia Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Nie wiem jak to z ta cieczka .Bo ona nie ma juz wogole krwi i srom jest nie napuchniety....Moze to cieczka utajona ...Moja takie miala .Najpierw psy wachaly krew minimalna troszke opuchniete bylo i koniec ..Aczkolwiek jest odizolowana bo nie znamy dnia ani godzinył.... Quote
jogolcia@pdx Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 funia napisał(a):Nie wiem jak to z ta cieczka .Bo ona nie ma juz wogole krwi i srom jest nie napuchniety....Moze to cieczka utajona ...Moja takie miala .Najpierw psy wachaly krew minimalna troszke opuchniete bylo i koniec ..Aczkolwiek jest odizolowana bo nie znamy dnia ani godzinył.... Funiu - a jak można się przekonać o tym czy to cieczka czy nie? Boję się żeby nie było problemów w nowym domu.... Quote
funia Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Jogolciu cieczka jest na pewno .U pewnej grupy suczek wystepuja cieczki utajone .TZW.CICHE .. - niektóre suki przejawiają prawidłowa cykliczną aktywność płciową ze wzrostem i owulacją pęcherzyków jajnikowych, ale bez zewnętrznych objawów proestrus i oestrus, - u suk niektórych ras, na przykład u greyhaundów, w czasie rui pojawia się niewielka ilość surowiczej wydzieliny z pochwy i nieznaczny obrzęk sromu,\ - moment owulacji jest wyznaczany na podstawie pomiarów stężenia progesteronu we krwi. - zbliżająca się ruje może być wykryta dzięki cotygodniowemu badaniu cytologicznemu wymazów pochwowych. " SKOPIOWAŁAM Z NETA Quote
funia Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Swoja droga jutro porozmawiam z wetem bo jade .;) Quote
jogolcia@pdx Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 funia napisał(a):Swoja droga jutro porozmawiam z wetem bo jade .;) Dzięki Funiu ;-) Quote
funia Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):I co powiedział wet? że muszę pokazać ja .Obejrzy i zobaczy ..... Dzisiaj nie mam jak jechać .Moze jutro ? Zobaczę .W kazdym razie dla mnie srom jest jakby nie było wogóle cieczki .Ale wet mówi ,ze ruja cicha włąsnie tak moze wygladać .... Quote
Recommended Posts