Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem ,ale nie jestem w stanie zając się dwiema suniami po sterylce .Gdybym miąła tylko je to oczywiscie .
Jestem w stanie zrobić zabieg u Zosi najwcześniej po tyg .od zabiegu u Lusi czyli w przyszły Piatek .CZyli 21 lipca .plus 10 dni do zdjecia szwów .wyjdzie na 31 lipca .Chociaż szwy moze zdjąc u siebie DS .Myślę ,ze tyle można by było od nich oczekiwać .
..

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
Wiem ,ale nie jestem w stanie zając się dwiema suniami po sterylce .Gdybym miąła tylko je to oczywiscie .
Jestem w stanie zrobić zabieg u Zosi najwcześniej po tyg .od zabiegu u Lusi czyli w przyszły Piatek .CZyli 21 lipca .plus 10 dni do zdjecia szwów .wyjdzie na 31 lipca .Chociaż szwy moze zdjąc u siebie DS .Myślę ,ze tyle można by było od nich oczekiwać .
..

myślę, że to jest dobry plan :fadein:

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
A co nowego u Zosieńki? Jak się dogaduje z innymi psiakami?

Jest wspaniała i przyjacielsko nastawiona do wszystkich psówi,.Biedna musiała nie dojadać ogromnie rzuca sie na jedzenie ....
Uwielbia zabawy i chce mieć cały czas kontakt z człowiekiem .

Posted

funia napisał(a):
Jest wspaniała i przyjacielsko nastawiona do wszystkich psówi,.Biedna musiała nie dojadać ogromnie rzuca sie na jedzenie ....
Uwielbia zabawy i chce mieć cały czas kontakt z człowiekiem .

Kochane, biedne maleństwo...ale najgorsze już za nią... a wkrótce niespodzianka ;-)

Posted

funia napisał(a):
Na środę jest umówiony zabieg ,ale coś ją psy wąchają .....Nie wiem czy cieczka sie nie zaczyna .Zobaczymy .

Oj, to byłby klops! :mdleje:

Posted

Jest transport! Jutro rano Pati-C będzie jechać z pewnym pieskiem z Warszawy do Brodnicy, może zabrać Zosię, jednak trzeba by jej sunię dowieźć i zapłacić za odcinek z Brodnicy do Inowrocławia (to dodatkowe 220km, czyli ok.130zł. Być może te koszty trochę się pomniejszą, bo do transportu przymierza się jeszcze jeden zwierzak) Jeżeli Beatka jest nadal w pogotowiu, to musiałaby sunię już dzisiaj, albo jutro wcześnie rano zawieźć do Pati-C. Pati mieszka przed Warszawą, na trasie z Zamościa więc Beata nawet nie musiałaby wjeżdżać do stolicy. Pati_c pyta, czy macie może transporter, bo wolałaby sunię w nim przewozić. To co teraz robimy? Sunia jutro miała mieć sterylkę, a tu taka okazja...

Posted

Cioteczka IVV wygłąskała Zosię na wszytkie strony .A nasza Zosia nie jest taka wystraszona ...Rzucała się na moją Funie :-oTaka jest ..
Nie wiem dziewczyny jak z tym transportem decydujcie ,Czy jestescie pewne ,ze dom upilnuje Zośkę ? Tam są chyba pieski ?
Ja nie decyduje ,ale proszę skontaktujcie się z tym domem aby zapytać o ten stan rzeczy gdyż bedzie niezły galimatias suka z cieczka .....

Posted

elinka napisał(a):
Jest transport! Jutro rano Pati-C będzie jechać z pewnym pieskiem z Warszawy do Brodnicy, może zabrać Zosię, jednak trzeba by jej sunię dowieźć i zapłacić za odcinek z Brodnicy do Inowrocławia (to dodatkowe 220km, czyli ok.130zł. Być może te koszty trochę się pomniejszą, bo do transportu przymierza się jeszcze jeden zwierzak) Jeżeli Beatka jest nadal w pogotowiu, to musiałaby sunię już dzisiaj, albo jutro wcześnie rano zawieźć do Pati-C. Pati mieszka przed Warszawą, na trasie z Zamościa więc Beata nawet nie musiałaby wjeżdżać do stolicy. Pati_c pyta, czy macie może transporter, bo wolałaby sunię w nim przewozić. To co teraz robimy? Sunia jutro miała mieć sterylkę, a tu taka okazja...

Elinko - napisałam do Klaudii (przyszły dom) z pytaniem o ich psa (mają psa i suczkę)... Poprosiłam również Magdę żeby zadzwoniła do tych ludzi, bo nie wiem kiedy dostanę pisemną odpowiedź... Beatka też pewnie zaraz się tu zjawi...

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Elinko - napisałam do Klaudii (przyszły dom) z pytaniem o ich psa (mają psa i suczkę)... Poprosiłam również Magdę żeby zadzwoniła do tych ludzi, bo nie wiem kiedy dostanę pisemną odpowiedź... Beatka też pewnie zaraz się tu zjawi...

jestem ... zadecydujcie .... nie chcę się wypowiadać w tej sprawie ....

Posted

Właśnie rozmawiałam z Iwonką, a w między czasie dostałam wiadomość, że pies w przyszłym domu NIE JEST wykastrowany... Dlatego nie ma mowy o przewozie Zosieńki dopóki ma cieczkę... Niestety to również oznacza, że nie możemy skorzystać z oferty darmowego przewozu przez Anię, bo do tej pory Zosia jeszcze nie skończy cieczki...

Funiu, poprosiłam o numer do przyszłej opiekunki Zosi - wysyłam Ci na PW... Będzie czekała na Twój telefon...

Posted

Skoro później nie będzie transportu to jest jeszcze jedna opcja. Jutro przewieźć Zośkę do Inowrocławia i poprosić natalie1988, aby przetrzymała sunię u siebie przez okres 3tygodnii do końca cieczki na tymczasowym DT?

Posted

elinka napisał(a):
Skoro później nie będzie transportu to jest jeszcze jedna opcja. Jutro przewieźć Zośkę do Inowrocławia i poprosić natalie1988, aby przetrzymała sunię u siebie przez okres 3tygodnii do końca cieczki na tymczasowym DT?

Elinko - dzięki za Twoje wielkie zaangażowanie w sytuację Zosi... Napiszę do Ciebie na PW ;-)