elinka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Elinko i Teresz - dziewczyna z FB, która chciała pomóc, może to zrobić tylko finansowo, więc szukamy transportu dla Zosieńki... Czy ktoś tutaj mógłby wrzucić na wątek transportowy tę wiadomość (potrzebny transport z Zamościa do Inowrocławia)? wrzuciłam ;) http://www.dogomania.pl/threads/24359-W%C4%85tek-Transportowy-KASUJCIE-NIEAKTUALNIE-POSTY!?p=17219325&viewfull=1#post17219325 Quote
jogolcia@pdx Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 elinka napisał(a):wrzuciłam ;) http://www.dogomania.pl/threads/24359-W%C4%85tek-Transportowy-KASUJCIE-NIEAKTUALNIE-POSTY!?p=17219325&viewfull=1#post17219325 Dzięki Elinko ;-) Ja też powrzucałam na kilkanaście grup zwierzolubnych na FB i na Transport tu i tam... Ania zaoferowała darmowy przewóz z okolic Włodawy za darmo, ale to dopiero pod koniec miesiąca... Może kogoś znajdziemy wkrótce ;-) Edycja: Funiu, czy możesz mi podesłać dane do Twojego konta... Dziewczyna z FB chce wysłać 20 zł na transport Zosieńki... Quote
elinka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Jogolcia, napisz do Bonsai. Wiem, że za dwa tygodnie planuje wyjazd do Torunia. Być może będzie mogła zabrać Zosię z W-wy? Musiałybyście tylko coś pokombinować z odcinkiem Zamość - Wwa. Jeżeli do tej pory nie znajdę nic dla mojej kici to mam ją podrzucić Bonsai do Torunia. Mogłabym wtedy odebrać od Bonsai Zośkę i przywieźć sunię do Inowrocławia. A stąd Zośkę odebrałaby już sobie jej rodzina. No chyba, że Państwo pojechaliby osobiście po sunię do Torunia. EDIT: właśnie otrzymałam odpowiedź na moje ogłoszenie na transportowym. Już piszę do Ciebie PW. Quote
jogolcia@pdx Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Elinko, niestety nie będę w stanie koordynować takich przekazów Zosieńki z rąk do rąk z prostej przyczyny...Jestem 10000 km (i 9 godzin czasowo) od Polski. Dlatego potrzebny będzie ktoś na miejscu, kto to wszystko będzie w stanie nagrać i monitorować na bieżąco... Czekam na chętnych do pomocy na miejscu w Polsce ;-) Quote
Becia Lublin Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Witaj! Przyszłam tu z FB i zaproponowałam moją pomoc w transporcie Zosi do Warszawy. Czekam na inf. Pozdrawiam Beata Quote
dusje Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Becia Lublin napisał(a):Witaj! Przyszłam tu z FB i zaproponowałam moją pomoc w transporcie Zosi do Warszawy. Czekam na inf. Pozdrawiam Beata Sobotni poranek przynosi super wiesci dla Zosienki :lol: Az chce sie zyc :multi: Quote
elinka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Becia Lublin napisał(a):Witaj! Przyszłam tu z FB i zaproponowałam moją pomoc w transporcie Zosi do Warszawy. Czekam na inf. Pozdrawiam Beata Beciu, a czy ten transport byłby płatny i w jakim terminie mogłabyś Zosię przewieźć? Quote
malagos Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 elinka napisał(a):Beciu, a czy ten transport byłby płatny i w jakim terminie mogłabyś Zosię przewieźć? Aż nie do wiary, ze tak mozna :) Quote
Becia Lublin Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 serce mi płacze gdy widzę takie biedne psiaczki, chociaż tyle mogę pomóc ... sama przygarnęłam 2 porzucone pieski, więcej nie dam rady (mieszkam w bloku) Quote
jogolcia@pdx Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Becia Lublin napisał(a):Transport bezpłatny .. a kiedy potrzeba? Beatko - jeszcze raz dzięki za tak hojną ofertę transportową. Napisałam do adoptującej rodziny z pytaniem, czy by nie odebrali Zosieńki z Warszawy...Czekam na odpowiedź... Edycja: Na gumtree warszawskim znalazłam również takie ogłoszenie: Zabiorę wygodnym vanem wyjazd z Warszawy po 14 lub do ustalenia. 604-435-324 Warszawa - Bydgoszcz - Koszalin - Słupsk ZABIORĘ 11.07. Tylko znowu jest kwestia koordynacji, zdzwonienia ludzi na miejscu i monitorowania całego transportu... Dlatego ponawiam pytanie - CZY JEST KTOŚ CHĘTNY DO KONKRETNEJ POMOCY ? Quote
elinka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Becia Lublin napisał(a):Transport bezpłatny .. a kiedy potrzeba? Super! dziękujemy, Becia malagos napisał(a):Aż nie do wiary, ze tak mozna :) nie za bardzo rozumiem?:roll: jogolcia@pdx napisał(a):Beatko - jeszcze raz dzięki za tak hojną ofertę transportową. Napisałam do adoptującej rodziny z pytaniem, czy by nie odebrali Zosieńki z Warszawy...Czekam na odpowiedź... Edycja: Na gumtree warszawskim znalazłam również takie ogłoszenie: Zabiorę wygodnym vanem wyjazd z Warszawy po 14 lub do ustalenia. 604-435-324 Warszawa - Bydgoszcz - Koszalin - Słupsk ZABIORĘ 11.07. Tylko znowu jest kwestia koordynacji, zdzwonienia ludzi na miejscu i monitorowania całego transportu... Dlatego ponawiam pytanie - CZY JEST KTOŚ CHĘTNY DO KONKRETNEJ POMOCY ? niedługo wyjeżdżam, ale dopóki jestem mogę pomagać w zgrywaniu transportu Quote
andegawenka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Elinko, kiedy sunia wyrusza. Juz coś wiadomo? Quote
elinka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 andegawenka napisał(a):Elinko, kiedy sunia wyrusza. Juz coś wiadomo? najpierw trzeba by znaleźć transport na dalszy odcinek, tj. z Warszawy do Inowrocławia/Torunia Quote
andegawenka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 elinka napisał(a):najpierw trzeba by znaleźć transport na dalszy odcinek, tj. z Warszawy do Inowrocławia/Torunia najgorsze są te etapy...:roll: pewnie byłyście w "mapa pomocy" http://mapapomocy.dogomania.pl/region.php?id=7 Quote
elinka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 andegawenka napisał(a):najgorsze są te etapy...:roll: pewnie byłyście w "mapa pomocy" http://mapapomocy.dogomania.pl/region.php?id=7 Obawiam się, że na Mapie Pomocy nikt na tak daleką trasę się nie oferuje. Za dwa tygodnie być może byłby jakiś transport, ale Zośce trzeba szukać czegoś wcześniej Quote
jogolcia@pdx Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 elinka napisał(a):Super! dziękujemy, Becia niedługo wyjeżdżam, ale dopóki jestem mogę pomagać w zgrywaniu transportu Elinko - dziękuję po raz któryś ;-) A kiedy dokladnie wyjeżdżasz? Ogłosiłam na FB potrzebę transportu z Wawy do Inowrocławia... Jeszcze nie mam żadnej odpowiedzi od rodziny adopcyjnej... Jako plan B (wersja alternatywna) ciągle mamy aktualną ofertę Ani z FB transportu Zosi na całej trasie pod koniec miesiąca... Quote
Becia Lublin Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Elinko - dziękuję po raz któryś ;-) A kiedy dokladnie wyjeżdżasz? Ogłosiłam na FB potrzebę transportu z Wawy do Inowrocławia... Jeszcze nie mam żadnej odpowiedzi od rodziny adopcyjnej... Jako plan B (wersja alternatywna) ciągle mamy aktualną ofertę Ani z FB transportu Zosi na całej trasie pod koniec miesiąca... cały czas czytam ... jeśli uda się załatwić dalszą część transportu służę pomocą, a teraz zmykam do moich psiaków ... Słodkich snów ! !!!! buziaczki Zosiu !!!!!!!!!! Quote
jogolcia@pdx Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Becia Lublin napisał(a):cały czas czytam ... jeśli uda się załatwić dalszą część transportu służę pomocą, a teraz zmykam do moich psiaków ... Słodkich snów ! !!!! buziaczki Zosiu !!!!!!!!!! Dzięki Beatko... śpij dobrze i wymiziaj psiaczki ode mnie... Quote
jogolcia@pdx Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Ciagle nie ma chętnych na transport z Wawy do Inowrocławia... czekamy wobec tego...Jeżeli nie znajdziemy wkrótce innego transportu, to pod koniec miesiąca Ania z FB przewiezie małą za darmo na całej trasie z Zamościa do Inowrocławia (Ania jest gotowa nawet zboczyć z trasy o 100 km żeby nam pomóc)... Funiu - jak Zosieńka? Wykąpałaś śmierdziuszkę? ;-) Quote
elinka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 http://img43.imageshack.us/img43/976/img0002ug.jpg - jejku, pieski mają tam błogi spokój. :loveu: A może chcieliby jeszcze czwartego? Mam taką jedną obok na tymczasie.:placz:;) Quote
funia Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Nie Jolu nie kąpałam ....Brak czasu zupełnie .Wykapię ją prrzed samym wyjazdem . U nas dzisiaj był huragan prawie .Mamy sporo zniszczeń ,zalało budynki ...Powyrywało drzewa z korzeniami ....Jutro mam od rana zachrzan .... Quote
jogolcia@pdx Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 funia napisał(a):Nie Jolu nie kąpałam ....Brak czasu zupełnie .Wykapię ją prrzed samym wyjazdem . U nas dzisiaj był huragan prawie .Mamy sporo zniszczeń ,zalało budynki ...Powyrywało drzewa z korzeniami ....Jutro mam od rana zachrzan .... Łomatko Funiu - to współczuję... A jak to przeżyły pieski? Nie bały się? Quote
Recommended Posts