Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Witam,z Afro mamy wielką pociechę.Jest bardzo czuła.ale musimy uważać,ponieważ potrafi się zdenerwować na córeczkę.Nie jest źle,tylko straszy.Afro nie zna jeszcze zbyt dużo komend,ale powolutku się uczy.Zawsze jest obok chętna do zabawy i czułości.Jest zazdrosna,i potrafi podgryźć swojego pana:evil_lol:.Jak tylko będzie trochę wolnego czasu,to wrzucimy parę fotek.Dziękujemy za tak wspaniałego towarzysza zabaw dla naszej dwójki rozrabiaków.Ktoś,kto się jej pozbył utracił wspaniałego towarzysza.

Posted

iwonaiafro napisał(a):
Witam,z Afro mamy wielką pociechę.Jest bardzo czuła.ale musimy uważać,ponieważ potrafi się zdenerwować na córeczkę.Nie jest źle,tylko straszy.Afro nie zna jeszcze zbyt dużo komend,ale powolutku się uczy.Zawsze jest obok chętna do zabawy i czułości.Jest zazdrosna,i potrafi podgryźć swojego pana:evil_lol:.Jak tylko będzie trochę wolnego czasu,to wrzucimy parę fotek.Dziękujemy za tak wspaniałego towarzysza zabaw dla naszej dwójki rozrabiaków.Ktoś,kto się jej pozbył utracił wspaniałego towarzysza.

dziękuje
znam problemy i mam nadzieje ze bedzie grzeczniejsza:)
dziekuejmy bardzo:)

• 1 month later...
Posted

Witam,niestety musimy Arodytkę oddać z powodu wyjazdu.Nie mogę zabrac jej ze sobą,a nie mam komu jej oddać.Bardzo prosze o pomoc,gdyż nie chce,aby sunia trafiła z powrotem do schroniska.

Posted

iwonaiafro napisał(a):
Witam,niestety musimy Arodytkę oddać z powodu wyjazdu.Nie mogę zabrac jej ze sobą,a nie mam komu jej oddać.Bardzo prosze o pomoc,gdyż nie chce,aby sunia trafiła z powrotem do schroniska.

:crazyeye:

A gdzie ten wyjazd? Na długo? Cała rodzina wyjeżdża?

No po prostu mnie zatkało... :shake:

Posted

iwonaiafro napisał(a):
No niestety wyjazd na stałe do Anglii,dzisiaj się dowiedziałam.A nie mogę jej ze sobą zabrać,bo będziemy mieszkać u kuzyna,który ma dziecko uczulone na sierść.:-(

I ten wyjazd to tak z dnia na dzień? Takich decyzji się przecież ot tak bez przemyślenia nie podejmuje. I na stałe będziecie mieszkać u tego kuzyna?

To nie jest odpowiedzialne zachowanie, brać psa, przyzwyczaić do sobie, dać mu nadzieję, a potem oddawać, tak się po prostu nie robi. Dobrze chociaż, że ją do schronu albo do lasu nie wywaliliście... :shake:

Posted

To nie jest tak,że z dnia na dzień wyskoczył wyjazd.Po prostu mąż dostał umowę na stałe.Na stałe będziemy mieszkać u kuzyna,więc zabranie suni nie wchodzi w rachubę.Nie pisz mi,że zachowałam się nieodpowiedzialnie,to chyba dobrze,że szukam dla afro nowego domu.Uwierz mi,że gdybym nie musiała,to bym jej w życiu nie oddała.Jest mi bardzo przykro,że tak wyszło.Gdybym wiedziała,to nie przygarnęłabym jej.Na pewno ktoś by ją adoptował.Ale dla mnie rodzina jest ważniejsza,mam 2 małych dzieci,które potrzebują taty.Nie da rady zrobić tak,że my w Polsce a mąż w Anglii.Uwierz mi,że nigdy nie wywaliłabym psa,a tym bardziej do lasu.Nikt nia to nie zasługuje.

• 2 months later...
Posted

Asia & Ginger napisał(a):
I co się stało z Afrodytką?

ma domek w mojej miejscowosci
jest szczesliwa panną i radosna
ludzeui je kochaja ....
a pni wyjechala do męza do Anglii
szczescia obu paniom zyczymy:)
a nowej rodzinie bardzo dziękujemy
moze będa i fotki:)