giselle4 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 ..dzisiaj dopadlo mnie moje szczescie ide do domku ale nie do przecietnego tylko do najlepszego z dzieckliem i miloscia wczoraj zapytanie dzisiaj domek:) Quote
giselle4 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 moi panowie i wolontariusze SDC19844 Poleć na Poprzedni Następny kocham takie chwile Poprzedni Następny mama zalatwia formalnosci Poprzedni Następny usmiech na buzi młodego pana ...bezcenne Quote
giselle4 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 kocham pesia Poprzedni Następny i dam jemu jesc Poprzedni Następny Ada zachwycona ze jej pupilka zmyka do domku Poprzedni Następny Quote
giselle4 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 zyczymy szczescia Adko a Tobie abys miala da;ej tak dobrą reke do adopcji Quote
Asia & Ginger Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Afrodytko szczescia w nowym domku malenka! :loveu: :loveu: :loveu: Ale fajny domek sie trafi suczynce. :multi: Quote
giselle4 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 monika083 napisał(a):fajnie:) a ona zostala ciachnieta? zostala ciachnieta:) Quote
giselle4 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 pani dzisiaj telefonowala i jest bardzo zadowolona...bardzo i beda fotki:) Quote
Asia & Ginger Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 giselle4 napisał(a):pani dzisiaj telefonowala i jest bardzo zadowolona...bardzo i beda fotki:) :multi: :multi: :multi: Czekam z niecierpliwoscia. :cool3: :loveu: Quote
monika083 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 napewno beda miec z niej wielka pocieche i radosc:) Quote
giselle4 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 zapraszam do innej bidy http://www.dogomania.pl/threads/211047-Mała-w-schronie-dla-kogos-była-zbyt-duza-więc-ulica-i-kałuza-( Quote
iwonaiafro Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Witam,z Afro mamy wielką pociechę.Jest bardzo czuła.ale musimy uważać,ponieważ potrafi się zdenerwować na córeczkę.Nie jest źle,tylko straszy.Afro nie zna jeszcze zbyt dużo komend,ale powolutku się uczy.Zawsze jest obok chętna do zabawy i czułości.Jest zazdrosna,i potrafi podgryźć swojego pana:evil_lol:.Jak tylko będzie trochę wolnego czasu,to wrzucimy parę fotek.Dziękujemy za tak wspaniałego towarzysza zabaw dla naszej dwójki rozrabiaków.Ktoś,kto się jej pozbył utracił wspaniałego towarzysza. Quote
giselle4 Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 iwonaiafro napisał(a):Witam,z Afro mamy wielką pociechę.Jest bardzo czuła.ale musimy uważać,ponieważ potrafi się zdenerwować na córeczkę.Nie jest źle,tylko straszy.Afro nie zna jeszcze zbyt dużo komend,ale powolutku się uczy.Zawsze jest obok chętna do zabawy i czułości.Jest zazdrosna,i potrafi podgryźć swojego pana:evil_lol:.Jak tylko będzie trochę wolnego czasu,to wrzucimy parę fotek.Dziękujemy za tak wspaniałego towarzysza zabaw dla naszej dwójki rozrabiaków.Ktoś,kto się jej pozbył utracił wspaniałego towarzysza. dziękuje znam problemy i mam nadzieje ze bedzie grzeczniejsza:) dziekuejmy bardzo:) Quote
iwonaiafro Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Witam,niestety musimy Arodytkę oddać z powodu wyjazdu.Nie mogę zabrac jej ze sobą,a nie mam komu jej oddać.Bardzo prosze o pomoc,gdyż nie chce,aby sunia trafiła z powrotem do schroniska. Quote
Asia & Ginger Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 iwonaiafro napisał(a):Witam,niestety musimy Arodytkę oddać z powodu wyjazdu.Nie mogę zabrac jej ze sobą,a nie mam komu jej oddać.Bardzo prosze o pomoc,gdyż nie chce,aby sunia trafiła z powrotem do schroniska. :crazyeye: A gdzie ten wyjazd? Na długo? Cała rodzina wyjeżdża? No po prostu mnie zatkało... :shake: Quote
iwonaiafro Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 No niestety wyjazd na stałe do Anglii,dzisiaj się dowiedziałam.A nie mogę jej ze sobą zabrać,bo będziemy mieszkać u kuzyna,który ma dziecko uczulone na sierść.:-( Quote
Asia & Ginger Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 iwonaiafro napisał(a):No niestety wyjazd na stałe do Anglii,dzisiaj się dowiedziałam.A nie mogę jej ze sobą zabrać,bo będziemy mieszkać u kuzyna,który ma dziecko uczulone na sierść.:-( I ten wyjazd to tak z dnia na dzień? Takich decyzji się przecież ot tak bez przemyślenia nie podejmuje. I na stałe będziecie mieszkać u tego kuzyna? To nie jest odpowiedzialne zachowanie, brać psa, przyzwyczaić do sobie, dać mu nadzieję, a potem oddawać, tak się po prostu nie robi. Dobrze chociaż, że ją do schronu albo do lasu nie wywaliliście... :shake: Quote
iwonaiafro Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 To nie jest tak,że z dnia na dzień wyskoczył wyjazd.Po prostu mąż dostał umowę na stałe.Na stałe będziemy mieszkać u kuzyna,więc zabranie suni nie wchodzi w rachubę.Nie pisz mi,że zachowałam się nieodpowiedzialnie,to chyba dobrze,że szukam dla afro nowego domu.Uwierz mi,że gdybym nie musiała,to bym jej w życiu nie oddała.Jest mi bardzo przykro,że tak wyszło.Gdybym wiedziała,to nie przygarnęłabym jej.Na pewno ktoś by ją adoptował.Ale dla mnie rodzina jest ważniejsza,mam 2 małych dzieci,które potrzebują taty.Nie da rady zrobić tak,że my w Polsce a mąż w Anglii.Uwierz mi,że nigdy nie wywaliłabym psa,a tym bardziej do lasu.Nikt nia to nie zasługuje. Quote
giselle4 Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 szukam juz jej domku oglaszam w gazetach i na forach..... jestem wdzieczna ze nie oddajesz jej do schronu tylko chcesz oddac w dobre rece....pomozemy Quote
giselle4 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Asia & Ginger napisał(a):I co się stało z Afrodytką? ma domek w mojej miejscowosci jest szczesliwa panną i radosna ludzeui je kochaja .... a pni wyjechala do męza do Anglii szczescia obu paniom zyczymy:) a nowej rodzinie bardzo dziękujemy moze będa i fotki:) Quote
Recommended Posts