Jump to content
Dogomania

Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych w Sopocie - 13-14.08.11

Recommended Posts

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
No właśnie też jestem ciekawa stawki. ;) mychaaaaa - ja do Ciebie podchodzę i Ty cierpliwie znosisz moje towarzystwo na wystawie! Jesteś cierpliwa? :diabloti:

Ja tam jestem cierpliwa i cieszę się z takiego towarzystwa 8) zobaczymy jak cierpliwa okaże się Laila względem Erisa :eviltong: bo za nią nie ręczę, a jedzie z nami :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Kurczę, tyle wolnych miejsc w busach...

Pzdr.

że bus musi byc z warszawy .... :(

my mamy transport niepotwierdzony i wrazie czego szukam jeszcze cos ;)
jedzie ktos z kołobrzegu lub okolic lub moze przez kołobrzeg ??? dokładam sie do kosztów..piesek niekłopotkiwy mały 5 kg

Posted

Hawanka napisał(a):
że bus musi byc z warszawy .... :(

my mamy transport niepotwierdzony i wrazie czego szukam jeszcze cos ;)
jedzie ktos z kołobrzegu lub okolic lub moze przez kołobrzeg ??? dokładam sie do kosztów..piesek niekłopotkiwy mały 5 kg

Hahaha, no tak. Nie dogodzisz;)

pzdr.

Posted

Paatrycja napisał(a):
Gdyby ktoś potrzebował pomocy w wystawieniu pieska na ringu w niedzielę, służę nieodpłatnie pomocą. ;)
W niedzielę mam zdecydowanie za dużo wolnego czasu. :)

A ja będę w sobotę.

Posted

Paatrycja napisał(a):
Gdyby ktoś potrzebował pomocy w wystawieniu pieska na ringu w niedzielę, służę nieodpłatnie pomocą. ;)
W niedzielę mam zdecydowanie za dużo wolnego czasu. :)

To może ja bym poprosiła o porade ;)

Posted

Hawanka napisał(a):
tylko nie wiem czy Pedro bedzie chciał pójść beze mnie .....

Hehe :)
Pierwsza się zgłosiła Paatrycja, więc zapewne chcesz żeby ona wystawiła Pedra?
Jeśli nie masz pewności, czy pójdzie to można spróbować jeszcze prędzej na wystawie ;)

Posted

Casablanca napisał(a):
Hehe :)
Pierwsza się zgłosiła Paatrycja, więc zapewne chcesz żeby ona wystawiła Pedra?
Jeśli nie masz pewności, czy pójdzie to można spróbować jeszcze prędzej na wystawie ;)

Dla mnie nie ma róznicy byle chciał iśc ;)

Posted

Paatrycja albo Casablnca
ja chętnie dam do wystawienia swoją sunię
terierka tybetańska, pierwszy raz w pośredniej klasie
czy któraś z was miałby ochotę?
niedziela 13.35

Posted

Hawanka napisał(a):
Dla mnie nie ma róznicy byle chciał iśc ;)

Niestety w tym czasie co będzie Pedro wystawiać też będę Blankę, więc może Paatrycja go wystawi? :)
mychaaaaa napisał(a):
no i jest już stawka i plan sędziowania :)

Jeeeest! Nareszcie! :D
minumam napisał(a):
Paatrycja albo Casablnca
ja chętnie dam do wystawienia swoją sunię
terierka tybetańska, pierwszy raz w pośredniej klasie
czy któraś z was miałby ochotę?
niedziela 13.35

Ja z wielką chęcią ją wystawię, mam nadzieję, że jeśli dostanę się na finały MP to nie wyjdzie to o tej godzinie ;) Ale chyba muszą poczekać, nie?
Widzę, że jest sama w klasie, to chyba dobrze?

Posted

Casablanca napisał(a):

Ja z wielką chęcią ją wystawię, mam nadzieję, że jeśli dostanę się na finały MP to nie wyjdzie to o tej godzinie ;) Ale chyba muszą poczekać, nie?
Widzę, że jest sama w klasie, to chyba dobrze?

Finały MP zawsze "otwierają" finały więc sędziowanie na ringach powinno być już zakończone o tej porze. ;)

Posted

Kaya napisał(a):
Finały MP zawsze "otwierają" finały więc sędziowanie na ringach powinno być już zakończone o tej porze. ;)

Tak też myślę, że będzie ;) ale np. w Gdańsku na karnawałowej wystawie, mp zaczeło się jak sędzina skończyła oceniać swoje psy i musiałam lecieć jak na skrzydłach, bo bym nie zdążyła po wystawianiu Blanki...

Posted

Casablanca napisał(a):
Tak też myślę, że będzie ;) ale np. w Gdańsku na karnawałowej wystawie, mp zaczeło się jak sędzina skończyła oceniać swoje psy i musiałam lecieć jak na skrzydłach, bo bym nie zdążyła po wystawianiu Blanki...

Jeśli chodzi o elimincje w Sopocie można podejść samemu pomiędzy konkretnymi godzinami, co jest bardzo wygodne, bo można sobie wszystko sprawnie zorganizować ;)

Posted

Poszukuję psiaka na sobotę lub niedziele do udzialu w konkursie Młody Prezenter:)) Gdyby ktos móglby powierzyc mi psiaka w moje rece bylabym bardzo wdzieczna:))

Posted

Hawanka, chętnie pomogę, jeżeli Twój piesek będzie oczywiście chciał ze mną współpracować. Możemy umówić się rano w niedzielę na "próbę" przed otwarciem sędziowania. Napisz jeszcze do mnie na PW, jeżeli byłabyś wciąż zainteresowana. ;)

minumam, odpisałam Ci na PW. Oczywiście bardzo chętnie podjęłabym się zadania. :)