paulinken Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ciocia, może napisz do tych ciotek z planu B? Quote
mala_czarna Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Napisałam już do Abry. Jak nie odpisze to walę do Ludwy i Atomówki :) Quote
Awit Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Weszłam tylko na sekundę!!! mam koleżankę co mieszka na tej ulicy<właśnie sobie przypomniałam że właśnie tam> niech zadzwoni ktoś do mnie i poda mi adres, to ją spytam, może ich zna. I może ja bym z Tobą poszła. Quote
kakadu Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 o, to by bylo fajnie jakbys z mala mogla pojechac :) Quote
mala_czarna Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Słuchajcie, nie wiem czy Wam to pasuje czy nie, ale mogę tam pojechać z Awit w sobotę, w ciągu dnia. Jutro mnie nie będzie, a doszłyśmy do wniosku, że nie będziemy się tam pałętać o tej godzinie, zwłaszcza, że liczę się z tym, że nie spędzimy tam kwadransa. Czy może tak być? Quote
BUDRYSEK Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Tadziu ciagle spi, zjadl rano 0,5 tabl w kielbasce, pospacerowal troche i spi w lazience...nie wiem dlaczego akurat tam Mu sie spodobalo? :) w nocy obudzila mnie awantura...wszedl do pokoju kocicy z dziecmi...gruby Garfield musial otworzyc drzwi... i zaczela sie wojna, bo mama bronila dzieciakow....a biedny Tadziu nie wiedzial o co jej chodzi? Quote
nausicaa Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 witam, widzę, że chyba o mnie mowa:P w takim razie oczekuję na wizytę adopcyjną (na pradze nie gryzą, chyba, że króliki):) net mam chwilowo tylko w pracy (zmieniamy umowę), a nie zawsze mogę cały czas korzystać, więc ja tylko na chwilę i jakby coś, to kontakt telefoniczny, bo dziś już nic nie odbiorę. Quote
BUDRYSEK Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 no i wszystko ustalone ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mala_czarna Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 nausicaa napisał(a):witam, widzę, że chyba o mnie mowa:P w takim razie oczekuję na wizytę adopcyjną (na pradze nie gryzą, chyba, że króliki):) Oj tam, ja mieszkam w takim rejonie Woli, że też nie każdy chce przyjeżdżać :) Czyli sobota pasuje? Quote
mala_czarna Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Jaki fajny z niego staruszeczek :) Robiłam przedadopcyjną w Wawce dla staruszka z Konina, który był u Renatki5. Troszkę się bałam, bo rezydentem był kociak, ale do dnia dzisiejszego żadnych problemów nie ma. Mam nadzieję, że i w tym przypadku wszystko będzie ok! Quote
bakusiowa Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 To super, że Tadzio będzie miał domek:multi::multi::multi: Quote
kakadu Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 och, a jak ja sie ciesze :lol: los tadzia bardzo mi lezal na sercu; jakby mial bardziej szpiczaste uszki to bylby wykapany moj frodzik mielcowy :) Quote
BUDRYSEK Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Tadziu caly dzien nie je :( zjadl tylko rano kawalek kielbaski...ciagle spi...ale moze to tylko stres w nowym miejscu? :( Quote
mala_czarna Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 BUDRYSEK napisał(a):Tadziu caly dzien nie je :( zjadl tylko rano kawalek kielbaski...ciagle spi...ale moze to tylko stres w nowym miejscu? :( To staruszek jest, nie będzie już brykał. Stres pewnie też zrobił swoje. Wodę pije normalnie? Siusia? Kupę robi? Quote
BUDRYSEK Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 mala_czarna napisał(a):To staruszek jest, nie będzie już brykał. Stres pewnie też zrobił swoje. Wodę pije normalnie? Siusia? Kupę robi? nie widzialam zeby pil, sika normalnie, kreciorka nie bylo Quote
mala_czarna Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 może nie jeść ze stresu; nowe miejsce, nowi ludzie, otoczenie, psy, ale pić musi. Zwłaszcza, że on z nerkami ma problemy. Quote
BUDRYSEK Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 wczoraj i dzisiaj rano kielbaska Mu smakowala a teraz nawet nie powachal :( caly czas spi Quote
mala_czarna Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 BUDRYSEK napisał(a):wczoraj i dzisiaj rano kielbaska Mu smakowala a teraz nawet nie powachal :( caly czas spi Nie zadręczaj się póki co, odpuść. Wiek robi swoje, on jest wreszcie w normalnych warunkach, w cieple, z pewnością dojdzie do siebie. A pomacaj go troszkę, nie ma żadnych odruchów bólowych? Po brzuszku może sprawdź? Nie załatwia się w tym miejscu gdzie leży? Quote
BUDRYSEK Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='mala_czarna']Nie zadręczaj się póki co, odpuść. Wiek robi swoje, on jest wreszcie w normalnych warunkach, w cieple, z pewnością dojdzie do siebie. A pomacaj go troszkę, nie ma żadnych odruchów bólowych? Po brzuszku może sprawdź? Nie załatwia się w tym miejscu gdzie leży? przed chwilka wstal, pochodzil troszke, zaszczekal...szybko podlozylam Mu pod nosek kielbaske ale odwrocil sie i poszedl spac :( ****** SPRAWA ZYCIA LUB ŚMIERCI!!! :( dziewczyny te psiaki maja kilka dni na znalezienie czegokolwiek...jezeli nic nie znajdziemy jadk do myslowic a tam to juz wiadomo co Je czeka moze bedziecie mialy jakies pomysly? blagam o pomoc ONka Lara http://www.dogomania.pl/threads/2113...ana...-ZERKNIJ! Lucas http://www.dogomania.pl/threads/2100...-swojej-szansy Ami http://www.dogomania.pl/threads/2118...ach-człowieka. ONek Max http://www.dogomania.pl/threads/2105...�-rodzinny-dom ONek Donald http://www.dogomania.pl/threads/2115...-i-szukaniu-dt! ONek Ramon http://www.dogomania.pl/threads/2116...erknij-proszę!! Quote
Awit Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 To Tadzio dotąd był w punkcie? Oj, to na pewno stres na niego podziałał. Mała_czarna co do tej drugiej wizyty nic nie wiem, bo ta ciotka się nie odezwała na razie do mnie. Może kogo innego znalazła. Edit: Rany ile onków, i Ami taki biedny.... Quote
BUDRYSEK Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Tadziu jest z punktu, przez ostatnie dni byl w lecznicy, od wczoraj jest u mnie wlasnie napil sie wody :) Quote
RenW Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Tadzik trzymaj się, nie poddawaj:mad:, właśnie nowy rozdział w twym życiu się zaczął, teraz czerp z życia pełnymi garściami. :) Quote
mala_czarna Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Awit napisał(a): Mała_czarna co do tej drugiej wizyty nic nie wiem, bo ta ciotka się nie odezwała na razie do mnie. Na tą pierwszą umówione jesteśmy na 11 rano :) Jeszcze jestem przy kompie, zaraz sprawdzę jak tam dojedziemy ;) Quote
Recommended Posts