inga.mm Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Przeczytałam. Skąd te 7 tysiaków? Za wszystkie psy i koty? Quote
Kerian Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='ataK']We Wrocławiu? Tadzio jest teraz w Bielsko-Białej. Nowe Allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1730129072 Będzie troszkę wpłat, jeszcze z poprzedniego - pomogło osobne wydarzenie na facebooku. Quote
BUDRYSEK Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 jak cos znajdziemy dla Niego to dowieziemy wszedzie :) Quote
wawer Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Kerian']Tadzio jest teraz w Bielsko-Białej. Nowe Allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1730129072 Będzie troszkę wpłat, jeszcze z poprzedniego - pomogło osobne wydarzenie na facebooku. Nowe Allegro jest na prywatne konto. Czy Nadir jeszcze udostępnia konto? Ludzie wolą wpłacać na fundacje. Quote
Kerian Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Poprzednie też było na konto lecznicy. Tak ustaliliśmy, ponieważ Budrysek ma długi w tej lecznicy. W opisie aukcji jest uzasadnienie. Quote
wawer Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ale, czy Nadir nadal udostępnia konto do wpłat na Tadzia? Quote
RenW Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Budrysku, puszeczki dotarły do lecznicy, wszystko w porządku? Tadzik już puszeczki kosztował?:) Quote
bakusiowa Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 inga.mm napisał(a):Przeczytałam. Skąd te 7 tysiaków? Za wszystkie psy i koty? Kerian. Ten dług jest za leczenie psów wyciąganych z punktu w Pszczynie albo zgarniętych z ulicy. Jest wyszczególnione za którego psa albo kota ile kasy jeszcze wisi. Wszystkie mają wątki na dogomanii. Były składki, czasem bazarki ale to nie pokryło kosztów związanych z leczeniem i pobytem w klinikach. Zwierzaki te w klinikach figurują na Budrysek dlatego to ona jest ścigana za długi. Quote
bakusiowa Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 bakusiowa napisał(a):Kerian. Ten dług jest za leczenie psów wyciąganych z punktu w Pszczynie albo zgarniętych z ulicy. Jest wyszczególnione za którego psa albo kota ile kasy jeszcze wisi. Wszystkie mają wątki na dogomanii. Były składki, czasem bazarki ale to nie pokryło kosztów związanych z leczeniem i pobytem w klinikach. Zwierzaki te w klinikach figurują na Budrysek dlatego to ona jest ścigana za długi. Przepraszam. Zwracam się do Inga.mm a nie do Kerian:evil_lol: Quote
inga.mm Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 bakusiowa napisał(a): Ten dług jest za leczenie psów wyciąganych z punktu w Pszczynie albo zgarniętych z ulicy. Jest wyszczególnione za którego psa albo kota ile kasy jeszcze wisi. Wszystkie mają wątki na dogomanii. Były składki, czasem bazarki ale to nie pokryło kosztów związanych z leczeniem i pobytem w klinikach. Zwierzaki te w klinikach figurują na Budrysek dlatego to ona jest ścigana za długi. Ok. Teraz jasne. Widziałam też na miau, że tam też Budrysek działa. Teraz wyjeżdżam na urlop, ale po urlopie będę znowu bazarkowała, to coś na któryś dług, mam nadzieję zarobię. Tyle, że będę musiała zarobić na swoje koty (mam 5 przygarniętych, nieadopcyjnych, ciężko chorych, w tym dwa z pseudohodowli), na dług po zamordowanym Kubusiu, na dług po Opieńsku, można powiedzieć, że też zamordowanym przez ds, na Kajtka, który do mnie przyjedzie z nadzieją na odzyskanie wzroku. Trochę tego jest, więc dużo nie pomogę, ale coś się wykombinuje. Quote
bakusiowa Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Po jakim zamordowanym Kubusiu i Opieńku? Czy mają wątki? Quote
inga.mm Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='bakusiowa']Po jakim zamordowanym Kubusiu i Opieńku? Czy mają wątki? Oczywiście, że mają. Skopał mnie, złamał przednią łapę. Tylnie porażone.. Mały KUBA za TM. Opieniek wrócił z ds bardzo chory, nie udało się go uratować:( a to do Kajtka, który ma do mnie przyjechać Kajtek-widzę nie oczami a sercem-Inga.mm ma miejsce na DT-prosimy o deklaracje! Quote
tajga6 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 podajcie prosze bezposredni kontakt do osoby w sprawie Tadzia, taki, który można umieścic na ogłoszeniach. Quote
BUDRYSEK Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='tajga6']podajcie prosze bezposredni kontakt do osoby w sprawie Tadzia, taki, który można umieścic na ogłoszeniach. budrysek78@wp.pl 607 488 598 Quote
tajga6 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 zamieściłam go na gumtree warszawa. jesli macie jakieś gumtree bliżej was, też wrzućcie. Quote
Qeeriefire Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Witam ;) Biedny maluch, porozsyłam wątek :( Quote
paulinken Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Ciocie, joaaa proponuje u siebie hotelik. 250 zł z jej karmą lub 200 zł bez karmy - jeśli Tadzio potrzebowałby specjalistycznej. Wet wiejski, więc gdyby był potrzebny jakiś lepszy, to mógłby być to kłopot. Ale jest to moim zdaniem szansa dla Tadzia. Tylko joaaa musiałaby wiedzieć, jaki on ma stosunek do innych psów, to byłby w stadzie domowym. Quote
joaaa Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Tylko, że ja myślę, że Tadzio powinien jeść karmę specjalną, niskobiałkową, bo na zwykłej karmie jego stan będzie się pogarszał. Quote
paulinken Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Czekam na wieści, napisałam PW do Budrysek. Jeśli tak, to trzeba będzie obliczyć, ile taka karma kosztuje. Wtedy 200 zł plus nasza karma, tak? Quote
BUDRYSEK Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 karma musi byc nerkowa + leki a to juz nie mala kwota plus 200 za hotel to wyjdzie ze 4 stowy...nie uzbieramy tyle Quote
paulinken Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Nie dam rady już rozsyłać wątku, mam jeszcze pudelkę i albinoskę do rozesłania. Pomoże ktoś? Quote
Qeeriefire Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 paulinken napisał(a):Nie dam rady już rozsyłać wątku, mam jeszcze pudelkę i albinoskę do rozesłania. Pomoże ktoś? Pomożemy, również myślę,że ta kwota jest mozliwa do ubierania. Może jakiś bazarek ? Quote
Recommended Posts