Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

inga.mm napisał(a):
Przeczytałam.
Skąd te 7 tysiaków?
Za wszystkie psy i koty?

Kerian. Ten dług jest za leczenie psów wyciąganych z punktu w Pszczynie albo zgarniętych z ulicy. Jest wyszczególnione za którego psa albo kota ile kasy jeszcze wisi. Wszystkie mają wątki na dogomanii. Były składki, czasem bazarki ale to nie pokryło kosztów związanych z leczeniem i pobytem w klinikach. Zwierzaki te w klinikach figurują na Budrysek dlatego to ona jest ścigana za długi.

Posted

bakusiowa napisał(a):
Kerian. Ten dług jest za leczenie psów wyciąganych z punktu w Pszczynie albo zgarniętych z ulicy. Jest wyszczególnione za którego psa albo kota ile kasy jeszcze wisi. Wszystkie mają wątki na dogomanii. Były składki, czasem bazarki ale to nie pokryło kosztów związanych z leczeniem i pobytem w klinikach. Zwierzaki te w klinikach figurują na Budrysek dlatego to ona jest ścigana za długi.

Przepraszam. Zwracam się do Inga.mm a nie do Kerian:evil_lol:

Posted

bakusiowa napisał(a):
Ten dług jest za leczenie psów wyciąganych z punktu w Pszczynie albo zgarniętych z ulicy. Jest wyszczególnione za którego psa albo kota ile kasy jeszcze wisi. Wszystkie mają wątki na dogomanii. Były składki, czasem bazarki ale to nie pokryło kosztów związanych z leczeniem i pobytem w klinikach. Zwierzaki te w klinikach figurują na Budrysek dlatego to ona jest ścigana za długi.

Ok. Teraz jasne.
Widziałam też na miau, że tam też Budrysek działa.
Teraz wyjeżdżam na urlop, ale po urlopie będę znowu bazarkowała, to coś na któryś dług, mam nadzieję zarobię.
Tyle, że będę musiała zarobić na swoje koty (mam 5 przygarniętych, nieadopcyjnych, ciężko chorych, w tym dwa z pseudohodowli), na dług po zamordowanym Kubusiu, na dług po Opieńsku, można powiedzieć, że też zamordowanym przez ds, na Kajtka, który do mnie przyjedzie z nadzieją na odzyskanie wzroku.
Trochę tego jest, więc dużo nie pomogę, ale coś się wykombinuje.

Posted

Ciocie, joaaa proponuje u siebie hotelik. 250 zł z jej karmą lub 200 zł bez karmy - jeśli Tadzio potrzebowałby specjalistycznej.
Wet wiejski, więc gdyby był potrzebny jakiś lepszy, to mógłby być to kłopot.
Ale jest to moim zdaniem szansa dla Tadzia. Tylko joaaa musiałaby wiedzieć, jaki on ma stosunek do innych psów, to byłby w stadzie domowym.

Posted

paulinken napisał(a):
Nie dam rady już rozsyłać wątku, mam jeszcze pudelkę i albinoskę do rozesłania. Pomoże ktoś?

Pomożemy, również myślę,że ta kwota jest mozliwa do ubierania.
Może jakiś bazarek ?