Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On mi jakoś Zygmusia przypomina - nie wygląd ale jego sytuacja. Pamiętam jak z Fur go zabierałyśmy, jak zobaczyłyśmy byłam przekonana, że już za późno, później jak Tz go zanosił do samochodu jak właśnie z ryjka ropa mu leciała. Ehhh
Jutro będe rozmawiać - przypomnę mu Zygmusia...

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulinken napisał(a):
Byłoby fantastycznie! A może któraś ciocia zrobiłaby bazarek cegiełkowy?

Kerian robila allegro..nie wiem czy jeszcze jest?
ale na pewno przydalo by sie zrobic kolejne

Posted

vena&vivi napisał(a):
Od długiego czasu skacze po staruszkach - ehh jaki on biedny. Coś wiecej wiadomo o tym jego szczekaniu? Znaczy czy on tak od czasu do czasu czy potrafi "godzinami"?

pardą mła, ale szczeka z nudow chyba basen vel buster, a nie tadzio...? :cool3:

Posted

Budrysku, dostałam info z Krakvetu, że puchy dla Tadzia dzisiaj wysłano kurierem DPD, powinny być jutro. :)
Uprzedź personel w lecznicy, że paka przybędzie - 15 szt Royal Canin Renal 430g :)

Posted

Julia84 napisał(a):
Jejku, ale skąd sie wziął taki dług Tadzia na ponad 700 zł?
Tzn miał jakiś zabieg ?

Pewnie pobyt, diagnostyka i leki..:roll:

Posted

[quote name='Julia84']Jejku, ale skąd sie wziął taki dług Tadzia na ponad 700 zł?
Tzn miał jakiś zabieg ?

Dzień pobytu w lecznicy = 25 zł... Tadzio jest tam już 3 tygodnie...

Uwaga, wydarzenie dla Tadzia:
http://www.facebook.com/event.php?eid=184903521573920

Proszę o rozsyłanie zaproszeń i udostępnianie :)
Dopiero od niedawna jestem na Facebooku i nie mam "siatki" kontaktów, dlatego proszę o pomoc w rozsyłaniu.

Posted

Facebook pomógł - dzisiaj sprzedało się trochę cegiełek, ktoś nawet kupił za 100 zł :)
Aukcja już się skończyła, więc zrobię jeszcze raz.

Posted

jak sie ma maly tadzio? czy on caly czas w tej lecznicy?
cholera, najgorsze, ze ten zegarek platniczy caly czas cyka 25 zl za kazdy dzien, wiec dlug rosnie w straszliwym tempie...

Posted

A ile dni Dziadeczek tam jeszcze musi byc w tej lecznicy?
Bo aż strach pomyśleć jak niedługo dług do 2000 zł urośnie a tego na pewno nie uda się spłacic...

Posted

Julia84 napisał(a):
A ile dni Dziadeczek tam jeszcze musi byc w tej lecznicy?
Bo aż strach pomyśleć jak niedługo dług do 2000 zł urośnie a tego na pewno nie uda się spłacic...

To co, atakujemy-spamujemy śląskie wątki, że potrzebujemy dt na już? :( Nic mi nie przychodzi do głowy. Nie ma sensu, żeby był cały czas w lecznicy, jeśli jest już ustabilizowany.

Posted

Kerian napisał(a):
To co, atakujemy-spamujemy śląskie wątki, że potrzebujemy dt na już? :( Nic mi nie przychodzi do głowy. Nie ma sensu, żeby był cały czas w lecznicy, jeśli jest już ustabilizowany.

Dług się będzie nawarstwiać, jak coś się podgoni, to zaś się nazbiera..:shake:

Posted

Dokładnie, nie możemy sobie pozwolić na "hotelikowanie" pieska w lecznicy! No chyba ze względu na stan zdrowia musi tam jeszcze być.
Takiego długu praktycznie NIE DA się spłacić.

Posted

jak to nie da się spłacić?
Spłacamy powolutku długi po zamordowanym Kubusiu, będziemy spłacać po otrutym (?) Opieńku, Kessi poszła do ds, ale dług spłacamy.
Dziewczyny, spokojnie.
Ważne tylko, żeby wet zgodził sie na odroczoną spłatę. Jeśli wet spolegliwy to uda się.
Nie czytałam całego watku, ale postaram się dziś/jutro zapoznac sie z całoscią.

Posted

Cioteczko Ingo - tylko w obliczu tego, ze w 2 lecznicach mamy do spłacenia ponad 7 tyś (a dług utrzymuje się na takim poziomie od dłuższego czasu... co spłacimy to zaraz coś innego dochodzi :( ) prawie 2 tyś długu w hoteliku za Rambusia i Romusia - może być kiepsko z kolejnym "tysiącem" ... :(

Posted

o Mamusiu, to chyba jednak ciężki przypadek zadłużenia.
Na razie lecę czytać moje starsze wątki, a potem wrócę do Dziadziunia.
Coś może wymyślę, żeby Wam pomóc, ale najpierw czytanie