Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rozumiem, ze ty nie wezmiesz na swoje barki utrzymania tadzia, nawet mi to nie przyszlo do glowy; raczej chodzi mi o to czy wspolnymi silami nam sie to uda zrobic?

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kolezanka zrobila rachunek sumienia i wyszlo jej, ze uczciwie mowiac, nie zapewni tadziowi dobrych warunkow, ze wzgledu na swoje dwa psy i swoich dwoch maloletnich synow...

Posted

kakadu napisał(a):
kolezanka zrobila rachunek sumienia i wyszlo jej, ze uczciwie mowiac, nie zapewni tadziowi dobrych warunkow, ze wzgledu na swoje dwa psy i swoich dwoch maloletnich synow...

szukamy dalej...musi gdzies byc TEN DOM!

Posted

budrysku - przysiegam, ze bym go wziela bez mrugniecia okiem, bo jest takich wymiarow, ze by sobie poradzil z wychodzeniem przez dziure w scianie wiec moglby sie zalatwiac kiedy by chcial kiedy my jestesmy w pracy, ale mam trzy psy i na czwartego moj tz sie nie zgodzi za zadne skarby, pomijajac, ze faktycznie nie mam juz fizycznie miejsca w mojej malej chatce...
wiec szukam czegos po znajomych...

Posted

[quote name='anula42']a w jakim schronisku on jest?

jest w lecznicy

Kerian Twoje puszeczki juz doszly :)

mamy problem, Tadziu chyba z nudow zaczal szczekac w lecznicy (?)
na gorze mieszkaja ludzie, wiec trzeba cos innego Mu zorganizowac....tylko co i gdzie? :(

Tadziu do koca zycia musi brac leki na serduszko i bec na diecie najlepiej nerkowej
mocznik raczej juz nie spadnie ponizej 100

obecny dlug Tadzia na dzien dzisiejszy...w tym momencie juz jestem po zawale....758,73 zl

bardzo prosze o wsparcie, bazarki...musze chociaz czesc wplacic :(

Posted

Cieszę się, że puszeczki dotarły :)

Gdyby Tadzio trafił do bdt za karmę, to dorzuciłabym się do karmy.

Dług paskudny, trzeba napisać na wątku Malinki na Facebooku (zajmę się tym).

Posted

vena&vivi napisał(a):
Od długiego czasu skacze po staruszkach - ehh jaki on biedny. Coś wiecej wiadomo o tym jego szczekaniu? Znaczy czy on tak od czasu do czasu czy potrafi "godzinami"?

od czasu do czasu...chyba z nudow?

Posted

yhm yhm to nie tak źle - gorzej jakby godzinami nadawał. Czy w grę wchodzi pdt?? Niestety o innym nawet nie mam co rozmawiać z Tz po tym jak przy większości psów sami ponosiliśmy wszystkie koszta.

Posted

[quote name='vena&vivi']yhm yhm to nie tak źle - gorzej jakby godzinami nadawał. Czy w grę wchodzi pdt?? Niestety o innym nawet nie mam co rozmawiać z Tz po tym jak przy większości psów sami ponosiliśmy wszystkie koszta.

Tadziu musi brac leki :(
[FONT=Arial]Koszt leczenia Tadzia to ok 100 zł/m-c + dieta Renal, przy max zaciskaniu pasa - tańsze odpowiedniki - 50 zł + dieta. [/FONT]
[FONT=Arial]Nie ryzykowałabym zabiegu z zabkami z takim sercem chyba, że niezbędny bylby dla życia.[/FONT]

[FONT=Arial]niestety nie stac mnie nawet na leki...wszystko na kreche a dlugi i tak masakryczne :([/FONT]

[FONT=Arial]przy 30 Gadziorach na bdt niestety nie jestem w stanie odlozyc ani grosza :([/FONT]

[FONT=Arial]nie wiem co bedzie dalej?:placz:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]to dlug tylko 1 z lecznic:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]1. Ali 500,36
2. Szila i dzieci 425,15
3. Pyza 653,56
4. Tusia 590,97
5. Piotruś 798,07
6. Pawełek 584,53
7. Oczko 222,55
8. Poziomka 159,22
9
. Tadziu 738,73
do dnia 15.07 razem 4673,14
[/FONT]

Posted

Rozumiem Cię doskonale :( Porozmawiam z Tztem - zawsze wszystkie psy mieliśmy na bdt lub za zwrotem karmy czy leczenia ale częściej my ponosiliśmy koszta i tz zaczął oponować. mam słabość do staruszków. Nie chcę nic obiecywać.

Posted

[quote name='vena&vivi']Rozumiem Cię doskonale :( Porozmawiam z Tztem - zawsze wszystkie psy mieliśmy na bdt lub za zwrotem karmy czy leczenia ale częściej my ponosiliśmy koszta i tz zaczął oponować. mam słabość do staruszków. Nie chcę nic obiecywać.

wiem, dziekuje :)

Majeczka...porzucona na parkingu z myslą : "moze ją zabije...?"

http://www.dogomania.pl/threads/2113...cie-ogłaszać!