Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Apeluję o groszaki dla dziadzia. Przebywa w lecznicy, każda doba kosztuje i leczenie też. Allegro poszło trochę cienko. Za mała reklama. Budrysek nie może robić nowych długów.:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Kerian']Wznowimy allegro, ale potrzeba promocji :( Może wydarzenie na Facebooku? To co Tadzio ma Facebooku, to chyba tylko zdjęcie, a nie wydarzenie?[/QUOTE]

tylko allegro musi byc wyroznione bo bedzie bez echa :(

Posted

[quote name='BUDRYSEK']tylko allegro musi byc wyroznione bo bedzie bez echa :([/QUOTE]

Wyróżnione kosztuje chyba 40 zł :( Do tej pory robiłam bez wyróżnienia i dużo się sprzedawało, dlatego nie mam pojęcia, dlaczego z Tadziem poszło tak kiepsko :( :( Ale inna dziewczyna z Dogo też pisze, że allegro ostatnio cienko idzie.

Posted

no co ty! wystarczy wyroznic za 14.50 - tak selenga - specjalistka od allegro orzekla kiedys; zrobila mi wyliczenie korzysci i wyszlo, ze to jest optymalne

napisala cos takiego:
Pierwsze allegro kosztowało 18,30, w drugim zrezygnowałam z podświetlenia na żółto, więc kosztowało 15,30
i cały czas mowa o ogloszeniu wyroznionym, wiec mozna dorzucic jeszcze podswietlenie na zloto, zeby bylo bardziej widoczne, a i tak bedzie to ciagle przystepna cena (w porownaniu do 40 zlotych)

Posted

ja uwazam, ze roznica jest na tyle znaczaca, ze warto wyroznic; mialam kiedys dwa allegro jednego psa, jedno wyroznione, drugie nie; na pierwsze bylo ok 200 wejsc, na drugie ok 17, a liczba wejsc przeklada sie bezposrednio na szanse zauwazenia psa;

inna rzecz, ze jak selenga robila to wyroznione (zwykłe mialam z bazarku ogloszeniowego) to na nie wchodzili ludzie ktorzy u niej cos kupowali i zagladali na jej inne aukcje (w tym na te moja), ale gdyby nawet stosunek byl 17:50 to juz chyba jednak warto wyroznic

Posted

[quote name='kakadu']no co ty! wystarczy wyroznic za 14.50 - tak selenga - specjalistka od allegro orzekla kiedys; zrobila mi wyliczenie korzysci i wyszlo, ze to jest optymalne

napisala cos takiego:
Pierwsze allegro kosztowało 18,30, w drugim zrezygnowałam z podświetlenia na żółto, więc kosztowało 15,30
i cały czas mowa o ogloszeniu wyroznionym, wiec mozna dorzucic jeszcze podswietlenie na zloto, zeby bylo bardziej widoczne, a i tak bedzie to ciagle przystepna cena (w porownaniu do 40 zlotych)

o takim wyroznieniu myslalam :)

Posted

Budrysku, kontaktowałaś się z Nadirem? Na ich konto powinno było wpłynąć chyba 20 zł z allegro.
Jeszcze nie zdążyłam zrobić nowej aukcji, przepraszam :( Robiłam teraz bazarek dla Tolka. Jeśli będzie zainteresowanie (na razie jednak nie :(), to możemy zrobić też taki dla Tadzia.

Posted

[quote name='BUDRYSEK']Tadziu coraz lepszy :)
mocznik spadl z 200 do 100...zeby jeszcze 50 spadlo!
wcina puszki na nerki...sa drogie :( bardzo prosze o pomoc, suchego nie chce jesc :([/QUOTE]
jak tu suche jesc jak zabkow nie ma...
wyjezdzam w sobote na tydzien i bede calkowicie off line, ale gdyby ktos robil bazarek to moge podeslac zdjecia jakichs fantow; dajcie znac to najwyzej jutro jeszcze wysle; nie moge sie podjac bazarkowania bo nad tym nie zapanuje :shake:

Posted

[B][COLOR=indigo]Nowe allegro:
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1706763663[/url][/COLOR][/B]

[COLOR=indigo][B]Wyróżnione i pogrubione :)[/B][/COLOR] [B][COLOR=indigo]Można podać link w pierwszym poście?[/COLOR][/B]

Posted

a, czyli to takie allegro cegielkowe? myslalam, ze adopcyjne; czy mozna w tym ogloszeniu tez zaznaczyc, ze piesek szuka domku? niby to oczywiste, ale moze jednak warto to dodac?

paulinken - wyslalam zdjecia

Posted

[quote name='Tofikowa']Kolejne cegiełki na allegro sprzedane!!![/QUOTE]

Tak, Pani Iwona też kupiła - również niezawodna :) Dziękujemy! Napisałam wieczorem maila w sprawie Tadzia, żeby go trochę ogłosić, i Panie od razu zjawiły się na aukcji :)

PS Dodam pod spodem aukcji, że Tadzio czeka również na domek.

Posted

[B]Wpłynęło 80 zł z cegiełek - już przekazałam na konto Gabinetu Weterynaryjnego Chiron, w którym jest Tadziu.

Pani Mariola P. - 50 zł
Pani Iwona B. - 30 zł

DZIĘKUJEMY[/B] :loveu: