bakusiowa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Prosimy o grosiki dla staruszka Tadzia. Budrysek nie może teraz robić nowych długów w lecznicy:shake::shake::shake: Quote
bakusiowa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Apeluję o groszaki dla dziadzia. Przebywa w lecznicy, każda doba kosztuje i leczenie też. Allegro poszło trochę cienko. Za mała reklama. Budrysek nie może robić nowych długów.:shake::shake::shake: Quote
BUDRYSEK Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Sabcia z mega guzem nie ma ani zlotowki w srode operacja, prosze o pomoc http://www.dogomania.pl/threads/2099...sens-dalej-zyc Quote
Kerian Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Wznowimy allegro, ale potrzeba promocji :( Może wydarzenie na Facebooku? To co Tadzio ma Facebooku, to chyba tylko zdjęcie, a nie wydarzenie? Quote
BUDRYSEK Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Kerian']Wznowimy allegro, ale potrzeba promocji :( Może wydarzenie na Facebooku? To co Tadzio ma Facebooku, to chyba tylko zdjęcie, a nie wydarzenie?[/QUOTE] tylko allegro musi byc wyroznione bo bedzie bez echa :( Quote
kakadu Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 dla takiego 5-kilogramowego okruszka zaraz sie znajdzie przynajmniej dt - jestem pewna; Quote
Kerian Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='BUDRYSEK']tylko allegro musi byc wyroznione bo bedzie bez echa :([/QUOTE] Wyróżnione kosztuje chyba 40 zł :( Do tej pory robiłam bez wyróżnienia i dużo się sprzedawało, dlatego nie mam pojęcia, dlaczego z Tadziem poszło tak kiepsko :( :( Ale inna dziewczyna z Dogo też pisze, że allegro ostatnio cienko idzie. Quote
kakadu Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 no co ty! wystarczy wyroznic za 14.50 - tak selenga - specjalistka od allegro orzekla kiedys; zrobila mi wyliczenie korzysci i wyszlo, ze to jest optymalne napisala cos takiego: Pierwsze allegro kosztowało 18,30, w drugim zrezygnowałam z podświetlenia na żółto, więc kosztowało 15,30 i cały czas mowa o ogloszeniu wyroznionym, wiec mozna dorzucic jeszcze podswietlenie na zloto, zeby bylo bardziej widoczne, a i tak bedzie to ciagle przystepna cena (w porownaniu do 40 zlotych) Quote
paulinken Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Mogę przelać na wyróżnienie allegro, jeśli uważacie, że to coś da. Quote
kakadu Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 ja uwazam, ze roznica jest na tyle znaczaca, ze warto wyroznic; mialam kiedys dwa allegro jednego psa, jedno wyroznione, drugie nie; na pierwsze bylo ok 200 wejsc, na drugie ok 17, a liczba wejsc przeklada sie bezposrednio na szanse zauwazenia psa; inna rzecz, ze jak selenga robila to wyroznione (zwykłe mialam z bazarku ogloszeniowego) to na nie wchodzili ludzie ktorzy u niej cos kupowali i zagladali na jej inne aukcje (w tym na te moja), ale gdyby nawet stosunek byl 17:50 to juz chyba jednak warto wyroznic Quote
BUDRYSEK Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='kakadu']no co ty! wystarczy wyroznic za 14.50 - tak selenga - specjalistka od allegro orzekla kiedys; zrobila mi wyliczenie korzysci i wyszlo, ze to jest optymalne napisala cos takiego: Pierwsze allegro kosztowało 18,30, w drugim zrezygnowałam z podświetlenia na żółto, więc kosztowało 15,30 i cały czas mowa o ogloszeniu wyroznionym, wiec mozna dorzucic jeszcze podswietlenie na zloto, zeby bylo bardziej widoczne, a i tak bedzie to ciagle przystepna cena (w porownaniu do 40 zlotych) o takim wyroznieniu myslalam :) Quote
BUDRYSEK Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Tadziu coraz lepszy :) mocznik spadl z 200 do 100...zeby jeszcze 50 spadlo! wcina puszki na nerki...sa drogie :( bardzo prosze o pomoc, suchego nie chce jesc :( Quote
Kerian Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Budrysku, kontaktowałaś się z Nadirem? Na ich konto powinno było wpłynąć chyba 20 zł z allegro. Jeszcze nie zdążyłam zrobić nowej aukcji, przepraszam :( Robiłam teraz bazarek dla Tolka. Jeśli będzie zainteresowanie (na razie jednak nie :(), to możemy zrobić też taki dla Tadzia. Quote
kakadu Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='BUDRYSEK']Tadziu coraz lepszy :) mocznik spadl z 200 do 100...zeby jeszcze 50 spadlo! wcina puszki na nerki...sa drogie :( bardzo prosze o pomoc, suchego nie chce jesc :([/QUOTE] jak tu suche jesc jak zabkow nie ma... wyjezdzam w sobote na tydzien i bede calkowicie off line, ale gdyby ktos robil bazarek to moge podeslac zdjecia jakichs fantow; dajcie znac to najwyzej jutro jeszcze wysle; nie moge sie podjac bazarkowania bo nad tym nie zapanuje :shake: Quote
Kerian Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [B][COLOR=indigo]Nowe allegro: [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1706763663[/url][/COLOR][/B] [COLOR=indigo][B]Wyróżnione i pogrubione :)[/B][/COLOR] [B][COLOR=indigo]Można podać link w pierwszym poście?[/COLOR][/B] Quote
Kerian Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Hurra! :multi: Niezawodna Pani Mariola P. kupiła cegiełki za 50 zł :) Quote
Tofikowa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Kerian']Hurra! :multi: Niezawodna Pani Mariola P. kupiła cegiełki za 50 zł :)[/QUOTE] dziękujemy Pani Marioli! Quote
kakadu Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 a, czyli to takie allegro cegielkowe? myslalam, ze adopcyjne; czy mozna w tym ogloszeniu tez zaznaczyc, ze piesek szuka domku? niby to oczywiste, ale moze jednak warto to dodac? paulinken - wyslalam zdjecia Quote
Kerian Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Tofikowa']Kolejne cegiełki na allegro sprzedane!!![/QUOTE] Tak, Pani Iwona też kupiła - również niezawodna :) Dziękujemy! Napisałam wieczorem maila w sprawie Tadzia, żeby go trochę ogłosić, i Panie od razu zjawiły się na aukcji :) PS Dodam pod spodem aukcji, że Tadzio czeka również na domek. Quote
Kerian Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [B]Wpłynęło 80 zł z cegiełek - już przekazałam na konto Gabinetu Weterynaryjnego Chiron, w którym jest Tadziu. Pani Mariola P. - 50 zł Pani Iwona B. - 30 zł DZIĘKUJEMY[/B] :loveu: Quote
Recommended Posts