paulinken Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Po wypłacie i ja coś dla Dziadziusia wyślę... Quote
Kerian Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Czy link do aukcji został podany na Facebooku? Sprzedały się pierwsze 4 cegiełki :) Aktualizacja: już 9! :multi: Dziadziu, będzie dobrze! :) Quote
BUDRYSEK Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Dziadzius juz w lecznicy, w punkcie jak go zobaczylam lezacego nieruchomo w budzie to mialam zawal ale na szczescie tylko spal:) u weta musialam go ochrzcic bo juz mam na koncie jednego Dziadziusia i tak został Dziadzius Tadeuszkiem :) pobralismy krew, sa szmery w serduchu ale to ze wzgledu na wiek, zacma jest znaczna, wazy 5,30 kg reszta diagnostyki jutro, dostanie antybiotyk na stan zapalny dziasel i leki na serduszko Kerian mozesz podac na allegro konto lecznicy Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Kerian Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Oki, to poproszę o namiary lecznicy oraz numer jej konta. Tadeusz - jak mój tata ;-) Czy Tadzio dostał Stomorgyl czy inny lek? Quote
BUDRYSEK Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 [quote name='Kerian']Oki, to poproszę o namiary lecznicy oraz numer jej konta. Tadeusz - jak mój tata ;-) Czy Tadzio dostał Stomorgyl czy inny lek? nie wiem co dostal bo musialam uciekac, jutro sie dowiem Kerian a mozesz zostac skarbnikiem? ;) :) Gab.Weter. Chiron Bielso Biala, Wapienna z dopiskiem : A.Ciuruś - Tadziu 76 1050 1070 1000 0090 7123 0776 Quote
Kerian Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='BUDRYSEK']nie wiem co dostal bo musialam uciekac, jutro sie dowiem Kerian a mozesz zostac skarbnikiem? ;) :) Gab.Weter. Chiron Bielso Biala, Wapienna z dopiskiem : A.Ciuruś - Tadziu 76 1050 1070 1000 0090 7123 0776 Mogę, ale będę wiedzieć tylko ile wpłynęło poprzez Płacę z Allegro. To mogę pisać na bieżąco. Na razie jedna osoba wpłaciła 25 zł. Pierwsza osoba, która zakupiła cegiełki, wykona przelew na konto Nadira. A informacje na ten temat to już trzeba będzie od nich wyciągnąć... Więc tak: Pani Iwona Z., Kowary - 25 zł ("Płacę z Allegro") Pani Marlena M., Nowogard - 20 zł (przelew na konto Stowarzyszenia Nadir) Quote
Kerian Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 bakusiowa napisał(a):Wysłałam dziadziusiowi 50 zł na lekarza. :loveu: :multi: Quote
BUDRYSEK Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 wpłaty na moje konto: 50 zl- bakusiowa bardzo dziękuję :) Quote
bakusiowa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='BUDRYSEK']wpłaty na moje konto: 50 zl- bakusiowa bardzo dziękuję :) Nie ma za co. To dla mnie przyjemność pomóc dziadulkowi Tadeuszkowi:lol: Quote
Kerian Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Wpłynęło 10 zł z "płacę z Allegro" (razem z poprzednią wpłatą jest 35 zł) Pani Sylwia K., Zgierz - 10 zł Dziękujemy :) Budrysku, już przekażę te 35 zł na konto kliniki. Szczerze mówiąc, myślałam, że lepiej pójdzie z cegiełkami :( Kilka razy robiłam aukcje i zawsze ładnie się sprzedawały. Może trzeba przypomnieć na Facebooku? Aha, żeby mieć dostęp do wydarzeń, założyłam konto ;-) Quote
BUDRYSEK Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='Kerian']Wpłynęło 10 zł z "płacę z Allegro" (razem z poprzednią wpłatą jest 35 zł) Pani Sylwia K., Zgierz - 10 zł Dziękujemy :) Budrysku, już przekażę te 35 zł na konto kliniki. Szczerze mówiąc, myślałam, że lepiej pójdzie z cegiełkami :( Kilka razy robiłam aukcje i zawsze ładnie się sprzedawały. Może trzeba przypomnieć na Facebooku? Aha, żeby mieć dostęp do wydarzeń, założyłam konto ;-) ok, to juz bedzie 85 na klinike, z tego juz 55 jest na krew a gdzie reszta? dzisiaj tyle sie dzialo, ze nie zdazylam zadzwonic do lecznicy, jutro rano zadzwonie Quote
mamaandzi Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Witam, Przed chwilą zakupiłam cegiełki i przelałam za nie 40 zł na konto lecznicy z dopiskiem, że dla Tadzia :-) i oczywiście jeszcze A.Ciuruś :-) Quote
Kerian Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='mamaandzi']Witam, Przed chwilą zakupiłam cegiełki i przelałam za nie 40 zł na konto lecznicy z dopiskiem, że dla Tadzia :-) i oczywiście jeszcze A.Ciuruś :-)[/QUOTE] Ach, Pani Natalia? A ja właśnie wysłałam Pani maila z danymi do przelewu ;-) Proszę wybaczyć, że dopiero teraz - o godzinie, kiedy zakupiła Pani cegiełki, chyba już byłam w łóżku... Bardzo dobrze, że na konto lecznicy. Nie wiedziałam, że jest Pani na Dogo i podałam właśnie link do tego wątku, żeby uwiarygodnić ;-) Quote
Kerian Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='BUDRYSEK']ok, to juz bedzie 85 na klinike, z tego juz 55 jest na krew a gdzie reszta? dzisiaj tyle sie dzialo, ze nie zdazylam zadzwonic do lecznicy, jutro rano zadzwonie Budrysku, cegiełki zakupiły 4 osoby, z których: - 2 wpłaciły poprzez płacę z Allegro (podałam już w poprzednich postach) - zaraz robię przelew tej kwoty na konto lecznicy (35 zł) - pierwsza osoba otrzymała do wpłaty dane Stowarzyszenia Nadir - trzeba zapytać, czy wpłynęło do nich - i ostatni zakup - Pani Natalia z Warszawy - 8 cegiełek = 40 zł (hurra!) - na konto lecznicy Edit: Poszedł przelew na konto Chirona :) Quote
martyna87 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Melduję ,że zakupiłam 2 cegiełki na staruszka :) Quote
BUDRYSEK Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='martyna87']Melduję ,że zakupiłam 2 cegiełki na staruszka :)[/QUOTE] bardzo dziękuję :) **** prosze pamietac ze musi byc dopisek "Tadeuszek" z bad krwi wyszlo ze niestety mamy problem z nerkami :( norma mocznika jest 50 a Tadziu ma 213 :( dostalam od dziewczyny zwrocka karme nerkowa, mam nadzieje ze chociaz mu puszki zasmakuja? o ile wroci apetyt? niestety nadal jest na kroplowkach, nie ma apetytu :( wczoraj dorwal karme sucha dla kociat to troche podjadl, ale nie moze jej jesc ze wzgledu na nerki, zawera za duzo bialka Quote
Kerian Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='martyna87']Melduję ,że zakupiłam 2 cegiełki na staruszka :)[/QUOTE] Melduję, że płatność - 10 zł - wpłynęła przez "Płacę z Allegro" :) Ja z kolei zrobię przelew na konto lecznicy. Quote
martyna87 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 A jak inne wyniki kreatynina , fosfor i potas ?? Quote
BUDRYSEK Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='martyna87']A jak inne wyniki kreatynina , fosfor i potas ??[/QUOTE] reszta podobno ok, morfologia tez jutro bede lecznicy to odbiore wyniki i wkleje Quote
Kerian Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Pani Mariola P. z Warszawy zakupiła 5 cegiełek dla Tadzia - dziękujemy :loveu: Budrysku, jak stan Tadzia będzie trochę lepszy, poproszę o specjalne zdjęcie do rozesłania ;-) Quote
BUDRYSEK Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 bylam dzisiaj w lecznicy ale nie bylo czasu na foty Tadziu troszkę lepszy, cos tam probuje jesc, zawiozlam mu karme sucha i mokra na nerki wetka go chwili ze grzeczny :) Quote
Recommended Posts