Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziadzius juz w lecznicy, w punkcie jak go zobaczylam lezacego nieruchomo w budzie to mialam zawal ale na szczescie tylko spal:)
u weta musialam go ochrzcic bo juz mam na koncie jednego Dziadziusia i tak został Dziadzius Tadeuszkiem :)
pobralismy krew, sa szmery w serduchu ale to ze wzgledu na wiek, zacma jest znaczna, wazy 5,30 kg
reszta diagnostyki jutro, dostanie antybiotyk na stan zapalny dziasel i leki na serduszko

Kerian mozesz podac na allegro konto lecznicy

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Posted

[quote name='Kerian']Oki, to poproszę o namiary lecznicy oraz numer jej konta.
Tadeusz - jak mój tata ;-)

Czy Tadzio dostał Stomorgyl czy inny lek?

nie wiem co dostal bo musialam uciekac, jutro sie dowiem

Kerian a mozesz zostac skarbnikiem? ;) :)

Gab.Weter. Chiron
Bielso Biala, Wapienna
z dopiskiem : A.Ciuruś - Tadziu
76 1050 1070 1000 0090 7123 0776

Posted

[quote name='BUDRYSEK']nie wiem co dostal bo musialam uciekac, jutro sie dowiem

Kerian a mozesz zostac skarbnikiem? ;) :)

Gab.Weter. Chiron
Bielso Biala, Wapienna
z dopiskiem : A.Ciuruś - Tadziu
76 1050 1070 1000 0090 7123 0776

Mogę, ale będę wiedzieć tylko ile wpłynęło poprzez Płacę z Allegro. To mogę pisać na bieżąco. Na razie jedna osoba wpłaciła 25 zł. Pierwsza osoba, która zakupiła cegiełki, wykona przelew na konto Nadira. A informacje na ten temat to już trzeba będzie od nich wyciągnąć...

Więc tak:
Pani Iwona Z., Kowary - 25 zł ("Płacę z Allegro")
Pani Marlena M., Nowogard - 20 zł (przelew na konto Stowarzyszenia Nadir)

Posted

Wpłynęło 10 zł z "płacę z Allegro" (razem z poprzednią wpłatą jest 35 zł)

Pani Sylwia K., Zgierz
- 10 zł

Dziękujemy :)

Budrysku, już przekażę te 35 zł na konto kliniki. Szczerze mówiąc, myślałam, że lepiej pójdzie z cegiełkami :( Kilka razy robiłam aukcje i zawsze ładnie się sprzedawały. Może trzeba przypomnieć na Facebooku? Aha, żeby mieć dostęp do wydarzeń, założyłam konto ;-)

Posted

[quote name='Kerian']Wpłynęło 10 zł z "płacę z Allegro" (razem z poprzednią wpłatą jest 35 zł)

Pani Sylwia K., Zgierz
- 10 zł

Dziękujemy :)

Budrysku, już przekażę te 35 zł na konto kliniki. Szczerze mówiąc, myślałam, że lepiej pójdzie z cegiełkami :( Kilka razy robiłam aukcje i zawsze ładnie się sprzedawały. Może trzeba przypomnieć na Facebooku? Aha, żeby mieć dostęp do wydarzeń, założyłam konto ;-)

ok, to juz bedzie 85 na klinike, z tego juz 55 jest na krew a gdzie reszta?
dzisiaj tyle sie dzialo, ze nie zdazylam zadzwonic do lecznicy, jutro rano zadzwonie

Posted

[quote name='mamaandzi']Witam,

Przed chwilą zakupiłam cegiełki i przelałam za nie 40 zł na konto lecznicy z dopiskiem, że dla Tadzia :-) i oczywiście jeszcze A.Ciuruś :-)[/QUOTE]

Ach, Pani Natalia? A ja właśnie wysłałam Pani maila z danymi do przelewu ;-) Proszę wybaczyć, że dopiero teraz - o godzinie, kiedy zakupiła Pani cegiełki, chyba już byłam w łóżku... Bardzo dobrze, że na konto lecznicy. Nie wiedziałam, że jest Pani na Dogo i podałam właśnie link do tego wątku, żeby uwiarygodnić ;-)

Posted

[quote name='BUDRYSEK']ok, to juz bedzie 85 na klinike, z tego juz 55 jest na krew a gdzie reszta?
dzisiaj tyle sie dzialo, ze nie zdazylam zadzwonic do lecznicy, jutro rano zadzwonie

Budrysku, cegiełki zakupiły 4 osoby, z których:
- 2 wpłaciły poprzez płacę z Allegro (podałam już w poprzednich postach) - zaraz robię przelew tej kwoty na konto lecznicy (35 zł)
- pierwsza osoba otrzymała do wpłaty dane Stowarzyszenia Nadir - trzeba zapytać, czy wpłynęło do nich
- i ostatni zakup - Pani Natalia z Warszawy - 8 cegiełek = 40 zł (hurra!) - na konto lecznicy

Edit:
Poszedł przelew na konto Chirona :)

Posted

[quote name='martyna87']Melduję ,że zakupiłam 2 cegiełki na staruszka :)[/QUOTE]

bardzo dziękuję :)

prosze pamietac ze musi byc dopisek "Tadeuszek"

z bad krwi wyszlo ze niestety mamy problem z nerkami :(
norma mocznika jest 50 a Tadziu ma 213 :(
dostalam od dziewczyny zwrocka karme nerkowa, mam nadzieje ze chociaz mu puszki zasmakuja? o ile wroci apetyt?

niestety nadal jest na kroplowkach, nie ma apetytu :(
wczoraj dorwal karme sucha dla kociat to troche podjadl, ale nie moze jej jesc ze wzgledu na nerki, zawera za duzo bialka

Posted

[quote name='martyna87']Melduję ,że zakupiłam 2 cegiełki na staruszka :)[/QUOTE]

Melduję, że płatność - 10 zł - wpłynęła przez "Płacę z Allegro" :) Ja z kolei zrobię przelew na konto lecznicy.

Posted

Pani Mariola P. z Warszawy zakupiła 5 cegiełek dla Tadzia - dziękujemy :loveu:

Budrysku, jak stan Tadzia będzie trochę lepszy, poproszę o specjalne zdjęcie do rozesłania ;-)

Posted

bylam dzisiaj w lecznicy ale nie bylo czasu na foty
Tadziu troszkę lepszy, cos tam probuje jesc, zawiozlam mu karme sucha i mokra na nerki
wetka go chwili ze grzeczny :)