Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na co konkretnie potrzebna kaska? Leki, badania? Jak będzie wiadomo na co zbieramy i ile wstępnie potrzeba to łatwiej będzie prosić ludzi? Można te informacje dopisać na fb?

Posted

Tofikowa napisał(a):
Na co konkretnie potrzebna kaska? Leki, badania? Jak będzie wiadomo na co zbieramy i ile wstępnie potrzeba to łatwiej będzie prosić ludzi? Można te informacje dopisać na fb?

na wszystko,jest w bardzo zlym stanie

Posted

paulinken napisał(a):
Może ktoś zrobi bazarek cegiełkowy? Ja nie ogarnę, bo w środę wyjeżdżam.

Kerian zgodziła się zrobić allegro cegiełkowe. Dzięki Kerian.

Posted

boguda napisał(a):
na wydarzeniu jedna dziewczyna pyta sie o numer konta , oczywiscie nie trzeba , co nie ? czy przydalyby sie wplaty na niego ?

boguda bardzo by się przydały, Budrysek pisała że potrzebna kaska na weta, na leki, pewnie jakieś badania by się przydały. Trzeba coś zrobic z tymi ząbkami, ale kaska potrzebna.

Posted

bylam dzisiaj w punkcie, Dziadzius podobno cos tam je...ale bardzo w to watpie, miska byla pelna, dalam mu jeszcze rozgniecione mieso z puszki i zobaczymy jutro-bede tam rano, czy zjadl? jezeli nie to bede starala sie go zabrac do lecznicy, problem w tym ze jest na kwarantannie jeszcze ale moze sie uda?

kasa potrzebna bedzie na bank, bo to tylko kwestia dni kiedy trafi do lecznicy a ja musze tam potwierdzic ze ma jakies zabezpieczenie finansowe, bo z pustym kontem nie przyjma mnie :(

na pewno trzeba cos zrobic z zabkami bo nawet nie wiem jak on nimi je? jutro ugotuje mu rosolek, zobaczymy czy zje?

Uploaded with ImageShack.us

Posted

[quote name='Kerian']Czy jakaś fundacja lub stowarzyszenie udzieliłoby konta? Mam zrobić allegro dla Dziadulka.

czesto konta uzyczal nam Nadir, mysle ze teraz tez nie odmowia pomocy?

Stowarzyszenie Nadir
UL. Józefa Płochy 2/21
40-756 Katowice
ING Bank Śląski S.A.
50 1050 1214 1000 0090 7210 9672

z dopiskiem: DZIADZIUS

Kerian masz zapchana skrzynke :)

Posted

[quote name='BUDRYSEK']czesto konta uzyczal nam Nadir, mysle ze teraz tez nie odmowia pomocy?

Stowarzyszenie Nadir
UL. Józefa Płochy 2/21
40-756 Katowice
ING Bank Śląski S.A.
50 1050 1214 1000 0090 7210 9672

z dopiskiem: DZIADZIUS

Kerian masz zapchana skrzynke :)

Już odetkałam... ;-)