Mo. Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Witam. w zeszłym tygodniu zapisałam się do Związku, nie rejestrując psa. Jednak mam zastrzeżenia co do Oddziału i chciałabym się przenieść, ponieważ osoby, które tam siedzą nie potrafiły udzielić mi konkretnych informacji, a poza tym za późno usłyszałam opinie o tym Oddziale. Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na pytanie czy mogę to zrobić, gdy jeszcze nie zostałam przyjęta w poczet członków, nie mam jeszcze legitymacji? :roll: i jak to zrobić jeśli się da.. ? :roll: Quote
rottaska Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Na pewno można się przenieść jeśli jest się już członkiem oddziału,trzeba napisać pismo w którym się rezygnuje z członkostwa w danym oddziale.Jeśli jeszcze nie przyjęto Cie w poczet członków,to może podejdź do oddziału i poproś o oddanie deklaracji (nie wiem czy jest taka możliwość,tu chyba wszystko zależy od pani w biurze ) Quote
doggar Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Odświeżę wątek, bo aktualnie mocno mnie interesuje. Czy chcąc zmienić oddział muszę płacić jeszcze raz składkę za 2017? I czy muszę określić, do jakiego oddziału przechodzę? Może jest ktoś zorientowany w temacie :) Quote
FRODKA Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Nie nie płaci się jeszcze raz składki ,wszystko się załatwia w oddziale do którego chce się przejść . Quote
Recommended Posts