papug Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Witam.. dziś 21/06 w godzinach wieczornych, w Krakowie w okolicy starego Kurdwanowa tuż za kładką nad autostradą znalazłam psa/sukę golden retriver - lub w typie goldena, bardzo jasny, prawie biały. Pies miał na sobie obrożę beżową przeciwpchelną/przeciw kleszczową i obrożę czarną w pieski i kostki. Adresatki brak.. Pies ewidentnie kogoś szukał..rozglądał się za przechodniami i samochodami, spacerował ze mną ze dwie godziny. Najgorsze w sumie jest to, że na plecach miała dużą ranę biegnącą przez kręgosłup i schodzącą na łopatkę.. rana już zabliźniona ze strupami dość nieładnymi..swędząca.. Pies pojechał do schroniska :( Może ktoś go/jej szuka? Quote
papug Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Dzwoniłam do schronu.. Sunia nie ma chipa, aktualnie przebywa w szpitaliku.. w związku z tą raną na plecach. Zrobiłam ogłoszenia papierowe i rozkleję w punktach strategicznych Kurdwanowa. Quote
Rumi. Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 dobrze że trafiła do schronu, jeśli jest młoda a właściciel się nie odnajdzie myślę iż szybko znajdzie dom Quote
papug Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 na pewno.. zwłaszcza, że bardzo sympatyczna z niej psica :) Quote
papug Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Dostałam informacje ze schroniska, że sunię odebrał właściciel :multi: Quote
Ank@ Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Dzisiaj pani z dwójką dzieci odebrała psa. Z samego rana, po otwarciu schr. Quote
papug Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 ooo Ank@.. dobrze wiedzieć, dziękuję za informację :) A nie wiesz może co z tą raną na plecach? Bardzo nieładnie to wyglądało :roll: Quote
Recommended Posts