Abrakadabra Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Atomowka']Kurde ale są cudne Mam dwóch faworytów ten w łatki i ten z nienaganną fryzurą:) Już ogłaszamy je czy za wcześnie ?[/QUOTE] Atomówka, wstrzymajmy się jeszcze z tydzień, co? Cały czas staram się myśleć pozytywnie, ale mam o awy, że trudno ędzie im znaleźć domki.. Ps.Sorry wysiadła mi klawiatura z literką "" jak *anan :) Quote
teapot Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Maluchy podpisane. Mam nadzieję, że nie pomyliłam... Dziewczyny - posprawdzajcie, czy Wasze, czy podrzutki! ;) Quote
Atomowka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Abra ja tylko pytałam o ogłoszenia ale nie dam rady ich zrobić bo mam urwanie głowy w pracy a i pracę lic jeszcze piszę Może akurat w nast tyg mi się trochę rozluźni I nie bądź pesymistką, spójrz na te mordeczki przecież one domy znajdą szybciuteńko Quote
Vasco Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 A ja poproszę o nr konta. Mam nadzieję, że na moim Soniowym wątku nie będzie sprzeciwów i jutro będę mogła maleńkie pozostałości przesłać na konto rodzinki. Quote
teapot Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Zaraz pogonię Abrę, żeby przesłała! DZIĘKI!!! Quote
teapot Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Może jeszcze ktoś do nas zajrzy? Cudaki prawdziwe tu mamy! Quote
Abrakadabra Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Atomowka']Abra ja tylko pytałam o ogłoszenia ale nie dam rady ich zrobić bo mam urwanie głowy w pracy a i pracę lic jeszcze piszę Może akurat w nast tyg mi się trochę rozluźni I nie bądź pesymistką, spójrz na te mordeczki przecież one domy znajdą szybciuteńko[/QUOTE] Pisz pracę lic :) , trzymamy za Cie8ie Kciuki! *asco, wyślę za chwilę nr konta. Ps.Sorry - mam uszkodzoną klawiaturę. *rakuje mi dwóch liter. Quote
Abrakadabra Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='malvaaa']Saba ma juz ogloszenia :D[/QUOTE] Kocham Cię :) Quote
bric-a-brac Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Abra, skopiuj sobie to b, zaznacz i skopiuj :lol: b ;) Quote
Vasco Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Soni zostało 26,90 pln. Przelew zrobiony w kwocie 30 pln. Jak dojdzie, proszę o wpis na wątku: http://www.dogomania.pl/threads/205386-Sonia-znowu-w-Zielonce.-Ma-wspaniały-dom!!!-Dziękujemy-)/page14 Quote
dorota3005_1976 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Faktycznie są coraz fajniejsze i prawdziwe z nich słodziaki Quote
Abrakadabra Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Vasco']Soni zostało 26,90 pln. Przelew zrobiony w kwocie 30 pln. Jak dojdzie, proszę o wpis na wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/205386-Sonia-znowu-w-Zielonce.-Ma-wspaniały-dom!!!-Dziękujemy-)/page14[/URL][/QUOTE] Wasco, jeszcze raz serdecznie dziękujemy :) w imieniu dzieciaków :) Zaraz sprawdzę konta i zamelduję na wątku Soni. Quote
Pragnienie-Milosci Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Namówiłam koleżankę na ochrzczenie szczeniaka, więc zasili trochę konto ;) Słodziaki. Krówek jest moim faworytem! Quote
Abrakadabra Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Pragnienie-Milosci']Namówiłam koleżankę na ochrzczenie szczeniaka, więc zasili trochę konto ;) Słodziaki. Krówek jest moim faworytem![/QUOTE] Kamila, widziałam na bazarku imionkowym - podziękuj cioci Kasi z całego serca:) Imię jest powalające :) I bardzo do kluska pasuje :) Dziękujemy, w imieniu rodzinki! :loveu: Wasco - dostałam przelew na 30zł, za co też bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Aleksa. Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 dzisiaj się kończy bazarek na Waszą rodzinkę ! ;) http://www.dogomania.pl/threads/210146-Ksi%C4%85%C5%BCki-kosmetyki-kalkulator-budka-suflera-%21-do-08.07-godz-22.00-zapraszam-%21 Quote
Abrakadabra Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Quick23, Ciociu Kasiu (od Pragnienia Miłości), Pozerko - bardzo, bardzo Wam dziękujemy w imieniu maluszków!!!!:Rose::Rose::Rose: Quote
Abrakadabra Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Czy ktoś dysponuje w miarę zrozumiałą i prostą instrukcją wstawiania zdjęć? Quote
Aleksa. Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Abrakadabra napisał(a):Czy ktoś dysponuje w miarę zrozumiałą i prostą instrukcją wstawiania zdjęć? ja mogę wytłumaczyć .:) Quote
Abrakadabra Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Aleksandra95 napisał(a):ja mogę wytłumaczyć .:) Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć :) Przez jaki program najlepiej wstawiać zdjęcia? Mniej więcej kojarzę oco chodzi, tyle, że zamiast zdjęć pojawiają mi się linki... :( Quote
Aleksa. Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Abrakadabra napisał(a):Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć :) Przez jaki program najlepiej wstawiać zdjęcia? Mniej więcej kojarzę oco chodzi, tyle, że zamiast zdjęć pojawiają mi się linki... :( Pamiętam jak za Ciebie kiedyś wstawiałam. :) wysłałam PW Quote
Aleksa. Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Skończył się bazarek,który prowadziłam..udało się zebrać - 173 zł :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/210146-Książki-kosmetyki-budka-suflera-!-do-08.07-godz-22.00-zapraszam-!na-psią-rodzinkę Quote
teapot Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 ALeksandra96 - padłam! :loveu::loveu::loveu: Dziewczyny, naprawdę bardzo ale to bardzo dziękujemy! My przed chwilą wróciłyśmy od rodzinki. Wieczorem wstawię zdjęcia. Dzieciaki są cudowne - rosną jak na drożdżach, przepięknie się bawią. Są wesołe, zdrowe, pełne uroku. A Saba jest naprawdę wspaniała!!! Spokojna, spragniona kontaktu z człowiekiem. Uwielbia głaskanie! Umie już podawać łapkę, co świadczy o tym, że niesamowicie pojętna z niej panienka. Do tego podobno coraz lepiej chodzi na smyczy... Kto wie, może stanie się psem całkiem miejskim? Quote
Abrakadabra Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Aleksandra95 i Dorota 3005_1976 - jesteście wspaniałe :) Dorotko :loveu: - dziękujemy za wszystie fanty, które przeznaczyłaś na bazarek :loveu: Ola - po raz kolejny stanęłaś na wysokości zadania, administrując całym bazarkiem :loveu: Ps. Dziękuję za instrukcję :) Quote
Recommended Posts