Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jutro wieczorkiem zajme sie ogloszeniami, tylko powiedzcie czy w koncu oglaszamy tylko mamuske czy szczeniaki tez? swietne sa zdjecia :) pamietajcie ze zawsze najwazniejszy jest cyc :)

Posted

Malvaa! :)
Ogłaszamy wszystkich, z tym tylko zastrzeżeniem, że dzieciaki będą do odbioru w połowie lipca.
Postaram się jeszcze dziś przygotować tekst, który może Ci trochę ułatwi pracę. I ustalimy kwestie kontaktu (niestety mamy z tym problem, bo ze względu na pracę jesteśmy często niedostępne), ale jakoś to załatwimy...
Dzięki wielkie!

Posted

Laski ja jestem dupa i nic nie zrobiłam,żadnego bazarku imiennego nic zero, nul. Zaganiana jestem jak nie wiem
Obiecuję poprawę :)
Zrobię ten bazar imienny ale proszę o osobne zdjęcie każdej mordki z podpisem czy to suczydło czy facet.
A stopki szczyla boskie:loveu:

Posted

Atomowka napisał(a):
Laski ja jestem dupa i nic nie zrobiłam,żadnego bazarku imiennego nic zero, nul. Zaganiana jestem jak nie wiem
Obiecuję poprawę :)
Zrobię ten bazar imienny ale proszę o osobne zdjęcie każdej mordki z podpisem czy to suczydło czy facet.
A stopki szczyla boskie:loveu:

zdjęcia takie masz na 1 stronie. ;)

Posted

wiec jaki kontakt do ogloszen? i jak to jest z tym pakietem ogloszen bo ja sie na tym nie znam :)
jesli juz jest ten pakiet to mozna zrobic im ogloszenia tak bez pakietu czy to bez sensu?

ps. oj tam zaraz jak facet :)

Posted

Poza pakietem, można je na innych portalach ogłaszać. Do pakietu potrzeba zdjęć i 2 wersji tekstu - długa i krótka. Miesjcowość, gdzie są psiaki, no i tel. kontaktowy. Możecie słać do mnie agnkow3@wp.pl a ja dalej poślę.

Miałam dziś też telefon z ogłoszeń Soni. Duża sunia do towarzystwa dla kaukaza potrzebna. Mieszkałaby w stajni. Pani ze stadniny w promieniu 30 km od Wawy.

Posted

[quote name='Atomowka']Proszę bazar. Zerknijcie czy wszystko ok bo robiłam na szybko
Jak jest ok to rozsyłac proszę :)
http://www.dogomania.pl/threads/210274-Ochrzcij-szczeniaka-%C5%9Bwietna-zabawa-gwarantowana.-Do-3.07-do-22?p=17151091#post17151091

Atomówka - dzięki serdeczne :)

Na konto wpłynęło mi 240zł, które przelała Obraczus z Kundelkowej Skarbonki. Obraczuś - dziękujemy :loveu:
Teapotku, mozesz odnotować w poście z rozliczeniami?

Malvaaa - daj nam jeszcze chwilę - ustalamy nr telefonu, który będzie można podać w ogłoszeniach.

Posted

[quote name='Vasco']Poza pakietem, można je na innych portalach ogłaszać. Do pakietu potrzeba zdjęć i 2 wersji tekstu - długa i krótka. Miesjcowość, gdzie są psiaki, no i tel. kontaktowy. Możecie słać do mnie agnkow3@wp.pl a ja dalej poślę.

Miałam dziś też telefon z ogłoszeń Soni. Duża sunia do towarzystwa dla kaukaza potrzebna. Mieszkałaby w stajni. Pani ze stadniny w promieniu 30 km od Wawy.

Vasco - jak tylko ułożymy tekst i ustalimy nr telefonu do kontaktu - na pewno usmiechniemy się do Ciebie w prawie ogłoszeń!
A ta Pani ze stadniny (gdyby spodobała jej się nasza mamusia) mogłaby na nią poczekać jeszcze troszkę?

Posted

Do Pani obiecałam się odezwać, ale może już Wam przekażę po prostu numer do niej. Myślę, że zrozumie, że mama ma maluchy do odkarmienia;) a sunia wydaje mi się troszkę do mojej Soni podobna, więc warto spróbować.

Posted

[quote name='Abrakadabra']Vasco - jak tylko ułożymy tekst i ustalimy nr telefonu do kontaktu - na pewno usmiechniemy się do Ciebie w prawie ogłoszeń!
A ta Pani ze stadniny (gdyby spodobała jej się nasza mamusia) mogłaby na nią poczekać jeszcze troszkę?[/QUOTE]

Niestety, po obejrzeniu zdjęć suni, Pani stwierdziła, że szuka większej, by kaukaz nie zrobił jej krzywdy.
Jeżeli będą jeszcze jakieś telefony o Sonię, będę podsyłać mamuśkę.

Posted

Przepraszam, tym razem to ja nawaliłam. :oops:

Dużo się dzieje i trochę mi organizacja szwankuje. Mam nadzieję, że żadna z Was nie odniosła wrażenia, że je lekceważymy lub ignorujemy pomoc, bo w żadnym wypadku tak nie jest!

Ponieważ mamy kłopot z telefonem (ja praktycznie nie mogę odbierać w pracy a Abra nie może podać służbowego) musimy kupić kardę prepaida. Niestety, żeby to zrobić trzeba "nie mieć sklerozy", którą niestety najwyraźniej posiadam. Ale obiecuję jutro wziąć jakiegoś miłorzębu czy innego wspomagacza i nie zapomnieć.
Jak tylko będzie numer - podam cały zestaw ogłoszeniowy i od razu zrobię gnojkom allegro.

Wybaczycie??? :oops::oops::oops:

Posted

A ja nie wybaczę a co:eviltong:
Coś bazarek imienny nie ma chętnych
Może wrzuci sobie kilka osób do podpisu link czy coś, więcej osób zobaczy ale ktoś może porozsyłać wątek?

Posted

[quote name='Abrakadabra']Ja Ci prawie wszystko wybaczę :) ciotki pewnie też :)

PS.Vasco, czyli nie dzwonić do tej Pani?[/QUOTE]

Niestety, nie ma po co w sprawie naszej mamuśki. Chyba, że masz jakąś inną dużą suczkę do posunięcia im.