Atomowka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 No i gdzie ten drugi filmik? Ale słodzizna z niej :) Quote
Vasco Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ale super, że odbiłyście chłopaka :):):):):) Której mam na hotelik przelać - przyznać się ;) Quote
Hotel KADIF Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Atomowka napisał(a):No i gdzie ten drugi filmik? Oj tam, oj tam!!! Dźwięk coś nie chce mi się podmienić. Cały czas mam komunikat, że "trwa podmienianie dźwięku"! Macie wobec tego oryginał: [video=youtube;wHr2AZzWTRg]http://www.youtube.com/watch?v=wHr2AZzWTRg&feature=player_embedded[/video] :loveu::loveu::loveu: ps. Puchatek jest mokry bo wlazł do stawu ;) Quote
Atomowka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Diva morderca!! Jak walczy zaciekle DIF chyba szkolisz ją do pisch walk Quote
Abrakadabra Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Atomowka napisał(a):Diva morderca!! Jak walczy zaciekle DIF chyba szkolisz ją do pisch walk Atomówka, z ust mi to wyjęłaś ! Puchatek cały czas pod spodem, charakterna z niej dziewuszka :) Zadziora jakich mało! DIF, one długo tak mogą? Alf był zdziwiony, czy wkurzony? Jak z biegunką? I jak z awanturowaniem się w klatce? Quote
Hotel KADIF Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='Atomowka']Diva morderca!! Jak walczy zaciekle DIF chyba szkolisz ją do pisch walk :megagrin::megagrin::megagrin: [quote name='Abrakadabra'] DIF, one długo tak mogą? Alf był zdziwiony, czy wkurzony? Jak z biegunką? I jak z awanturowaniem się w klatce? Mogą długo! Bardzo długo....:evil_lol: Alfik był zdziwiony, co te gnojce wyprawiają. On się rzadko wkurza. Biegunki nie ma, kupa super. Śmiesznie ją Tofik robi, bo idzie i zostawia "wężyk". Nie awanturuje się już, a poza tym przenoszę go dzisiaj na dół, bo mamy kolejnego hotelowicza, który zajął jego kenelówkę. Jestem zapsiona na maxa!:roll: Diva nadal śpi z Łukaszkiem i jest super, bo w ogóle nie brudzi w nocy. I wbrew pozorom jest o wiele spokojniejsza niż brat. Uwielbia spać na kenelówkach. Potrafi wejść na fotel, potem na stół, potem na małą kenelówkę Norci i włazi na największą kenelówkę Fanty i śpi na "dachu".:evil_lol:Śmiesznie to wygląda. Może pstryknę jej fotkę w takiej pozycji. Quote
teapot Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Właśnie chciałam napisać, że ta gnojówa to urodzony morderca!!! Zdjęcia ogarnięte częściowo - wrzuciłam na FB: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2311937002533.136602.1372632009&type=1 i powoli przerzucam do imageshacka. Niestety ładują się jakby chciały a nie do końca mogły, ale coś tam już jest. ;) Quote
teapot Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 A oto i mój ulubiony szczeniak łańcuchowy: i jego siostrzyczka - vel torpeda! Quote
Abrakadabra Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Teapot, w albumie nie widzę zdjęć, które były robione u DIF... Quote
teapot Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Są - od DSC_2591. Spróbuję wgrać na imageshacka, ale wrzuca mi po 5 zdjęć góra i się zacina. Quote
Abrakadabra Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='teapot']Są - od DSC_2591. Spróbuję wgrać na imageshacka, ale wrzuca mi po 5 zdjęć góra i się zacina.[/QUOTE] Qrde, nie widzę, ale nic to... To, co Ci wysłałam nie chciało zamienic się w linka. Quote
teapot Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Już znalazłam - zamówiłam. Czekam na nr konta i odrobinę weny, żeby tekst wymóżdżyć. Na 100% nie będzie z tego beletrystyka, ale może i tak ktoś się da namówić na adopcję malucha. Przelałam 40 zł DIF za szczepienie i 46 Zwierzuś za szczepienia/odrobaczenie/odpchlenie. Quote
Hotel KADIF Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='teapot'] Przelałam 40 zł DIF za szczepienie [/QUOTE] Wpłynęło! Dziękuję!:lol: Quote
Hotel KADIF Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Pozwolę sobie zaspamować. Trafił do mnie Newton, którego ktoś podwiesił na drzewie na zaciskowej obroży. Nikt nie wie ile ten biedny pies tak wisiał! :( Bardzo Was proszę zajrzyjcie na wątek, bo od momentu jak Paulina78 założyła mu wątek tylko wiatr tam hula:shake: http://www.dogomania.pl/threads/212673-Powieszony-na-drzewie-z-poder%C5%BCni%C4%99tym-gard%C5%82em-Newton-pom%C3%B3%C5%BC!-%28 Quote
Sheltii Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Bardzo się cieszę, że psiaki wylądowały u Dif. Napiszę na fb, a nuż ktoś chciałby adoptować szczylka. Dziewczyny, podziwiam determinację. Świetna robota!! Quote
Atomowka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Laseczki kochane wczoraj przelałam 135 zł do DIF za hotelikowanie maluchów Kasa którą psiaki zebrały na bazarku imiennym Czy może już kaska dotarła? Jeżeli tak proszę o potwierdzenie na tym wątku http://www.dogomania.pl/threads/210274-Ochrzcij-szczeniaka-zako%C5%84czony-rozliczamy Quote
Abrakadabra Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Atomówka, super!!! Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
beka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Wysłałm zdjecia chłopaka, ale pani na wyjeżdzie, wraca w niedzielę. Quote
teapot Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Tak a propos zdjęć to dawno tu żadnych nie wstawiałam: Zaskakujące, że Divka - ta turborakieta z napędem atomowym na tych zdjęciach wygląda na całkiem spokojnego psiak... Quote
teapot Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 A tudaj Tofelek: Słabo mi się robi na myśl, że mógł spędzić całe życie na półmetrowym łańcuchu. Quote
Recommended Posts