Abrakadabra Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Atomowka napisał(a): P.S jedna prośba, jakby Dorotko ktoś dzwonił jeszcze o szczylki to proszę pamiętaj o szczylach które są u Pauliny, a nóż jakieś fajne domki jeszcze będą dzwoniły Agata, pewnie, że pamiętam! Jutro zrobię im nowe fotki. Niestety mam problemy pocztą, usiłuję rozwiązać je od 2 tygodni. Quote
beka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 u nas w przytulisku tez 10 sztuk :( Super że wszystkie w domach Quote
Abrakadabra Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 beka napisał(a):u nas w przytulisku tez 10 sztuk :( Super że wszystkie w domach Jesooo, Beka - w Andzie? Szczeniaki śnią mi się po nocach... Quote
Sheltii Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Na to wszyscy czekaliśmy :) Brawa dla was :) :) Quote
obraczus87 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 BRAWO dla Was dziewczyny ! ! ! :klacz::klacz::klacz::bigcool::bigcool: Quote
teapot Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Abra - jak z pocztą? Mam dwa allegra do podmienienia (na minimum tydzień więc warto). Quote
teapot Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 [quote name='Abrakadabra']Z ulgą i radością możemy obwieścić dzisiaj całemu światu, że 2,5 miesięczna akcja ratowania 9-cio osobowej rodzinki zakończyła się olbrzymim sukcesem!!! Dzisiaj ostatni szczeniaczek (Tofelek) trafił do DS. Jak większość rodzeństwa może poszczycić się warszawskim obywatelstwem. Będzie szalał na Pradze :) Dziękujemy Kudelkowej Skarbonce, Obraczus, Dorci44, Gagacie, Zwierzus, Vasco, Atomówce, Aleksandrze95, Dorocie 3005_1976, Malvaaa, Sheltii, Fenek, Pozerce, Mshume, DIF i wszystkim, którzy nam kibicowali, wspierali, podnosili wątek!!! Żywimy głęboką nadzieję, że maluchy przeżyją w swoich domkach do sędziwego wieku w zdrowiu i miłości. A mi tu brakuje możliwości kliknięcia LUBIĘ TO! bo pięknie napisałaś, a do podziękowań przyłączam się całym sercem. Postaramy się jak najszybciej rozliczyć wątek i uaktualnić post na pierwszej. Wczoraj przekazałam DIF brakujące 50 zł za hotelik. Quote
Abrakadabra Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Dostałam na konto wpłatę Doroty 3005_1976 w wysokości 173zł. Dorotko! Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
dorota3005_1976 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 To ja przypomnę jeszcze tylko ,że czekaja u mnie fanty z bazarku na odbiór osobisty. Jestem w Warszawie do 25 sierpnia a potem do 15 wrzesnia jezdze po kraju i swiecie wiec zapraszam. Wszyscy chyba maja mo telefon zeby sie umówic. Quote
Abrakadabra Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Wspólnie z Teapot ustaliłyśmy, że nadwyżkę budżetową (powstała takowa dzieki fantowemu bazarkowi Doroty3005_1976, wpłacie Vasco, bazarkowi imionkowemu i datkom od 3 DS) przelejemy na konto Kundelkowej Skarbonki. Obraczus, dziękujemy za ten piękny gest i wpłatę na szczepienia! A teraz ... podaj nr konta i dane do przelewu. Link do wątku też :) Wpłacamy 263zł. Quote
obraczus87 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Bardzo Wam dziękuję w imieniu swoim i w imieniu Kundelków, które dzięki Wam otrzymają pomoc w przyszłości :loveu: Jednocześnie zapraszam do pomocy, do szukania funduszy, do reklamowania oraz do udzielania się na wątku Kundelkowej :) Staramy się pomóc w miarę możliwości finansowych... http://www.dogomania.pl/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-mo%C5%BCemy-wi%C4%99cej!-POM%C3%93%C5%BB! Quote
Abrakadabra Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Od dzisiaj staję się Stałym Deklarowiczem. Boshheeeee! Obraczuś : JAK TY TO OGARNIASZ? Quote
obraczus87 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Abrakadabra napisał(a):Od dzisiaj staję się Stałym Deklarowiczem. Boshheeeee! Obraczuś : JAK TY TO OGARNIASZ? Wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu: aj tam ;) jakoś samo się ogarnia :) Quote
malvaaa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 gratuluje :) trzeba to uczcić :D i czekamy co z tych szczylków wyrosnie, jestem strasznie ciekawa :) a Saba jak tam? Quote
Sheltii Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Są może jakieś fotki maluchów i mamy z nowych domów? Quote
Vasco Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Dopiero się dowiedziałam, że mamy happy end :):):) Świetnie :):) Quote
obraczus87 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Kundelkowa Skarbonka potwierdza wpływ na konto w wysokości 263zł :) serdecznie dziękuję za pamięć o Kundelkach :) !!!! Quote
Abrakadabra Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Z każdym DS jesteśmy w kontakcie. Mam kilka zdjęć, byłyśmy na wizytach po/a u czarnej suni i czarnego psiaka (na Bemowie). Pani Divy chce ją zapisać do Psiego Przedszkola. Właścicielka Barrego mieszka nieopodal i najprawdopodobniej spotkamy się w weekend. Rodzinka Pchełki informuje mnie na bieżąco o stanie suni. Quote
Hotel KADIF Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Znalazłam stare foty Divki i Tofelka. Nie pamiętam czy je wstawiałam, jeśli tak to przepraszam: Aż se wkleiłam na wątek hotelowy, takie są fajne ;) Quote
mshume Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Matko, dziecko w klatce trzymają, skandal ;) Quote
Abrakadabra Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='mshume']Matko, dziecko w klatce trzymają, skandal ;)[/QUOTE] Gdzie się to zgłasza takie przypadki???!!! :evil_lol: DIF!!! Takie foty ukrywałaś przez pół roku ??? Hhhhaaaaahhaaa!!! Super! Quote
Hotel KADIF Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Abrakadabra napisał(a):Gdzie się to zgłasza takie przypadki???!!! DIF!!! Takie foty ukrywałaś przez pół roku ??? Hhhhaaaaahhaaa!!! Super! Ojej.... Nie zgłaszajcie tego nigdzie! :modla: On tam wlazł przez przypadek, przysięgam! :evil_lol: A za ukrywanie przepraszam, jakoś mi umknęły w setkach psich zdjęć!:oops: Quote
mshume Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ta, przez przypadek, wygląd,że się tam chłopiec zadomowił ;) Quote
Recommended Posts