Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Atomowka napisał(a):

P.S jedna prośba, jakby Dorotko ktoś dzwonił jeszcze o szczylki to proszę pamiętaj o szczylach które są u Pauliny, a nóż jakieś fajne domki jeszcze będą dzwoniły

Agata, pewnie, że pamiętam!
Jutro zrobię im nowe fotki. Niestety mam problemy pocztą, usiłuję rozwiązać je od 2 tygodni.

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Abrakadabra']Z ulgą i radością możemy obwieścić dzisiaj całemu światu, że 2,5 miesięczna akcja ratowania 9-cio osobowej rodzinki zakończyła się olbrzymim sukcesem!!!

Dzisiaj ostatni szczeniaczek (Tofelek) trafił do DS.
Jak większość rodzeństwa może poszczycić się warszawskim obywatelstwem. Będzie szalał na Pradze :)

Dziękujemy Kudelkowej Skarbonce, Obraczus, Dorci44, Gagacie, Zwierzus, Vasco, Atomówce, Aleksandrze95, Dorocie 3005_1976, Malvaaa, Sheltii, Fenek, Pozerce, Mshume, DIF i wszystkim, którzy nam kibicowali, wspierali, podnosili wątek!!!
Żywimy głęboką nadzieję, że maluchy przeżyją w swoich domkach do sędziwego wieku w zdrowiu i miłości.

A mi tu brakuje możliwości kliknięcia LUBIĘ TO! bo pięknie napisałaś, a do podziękowań przyłączam się całym sercem.

Postaramy się jak najszybciej rozliczyć wątek i uaktualnić post na pierwszej.
Wczoraj przekazałam DIF brakujące 50 zł za hotelik.

Posted

To ja przypomnę jeszcze tylko ,że czekaja u mnie fanty z bazarku na odbiór osobisty. Jestem w Warszawie do 25 sierpnia a potem do 15 wrzesnia jezdze po kraju i swiecie wiec zapraszam. Wszyscy chyba maja mo telefon zeby sie umówic.

Posted

Wspólnie z Teapot ustaliłyśmy, że nadwyżkę budżetową (powstała takowa dzieki fantowemu bazarkowi Doroty3005_1976, wpłacie Vasco, bazarkowi imionkowemu i datkom od 3 DS) przelejemy na konto Kundelkowej Skarbonki.
Obraczus, dziękujemy za ten piękny gest i wpłatę na szczepienia!
A teraz ... podaj nr konta i dane do przelewu. Link do wątku też :)
Wpłacamy 263zł.

Posted

Bardzo Wam dziękuję w imieniu swoim i w imieniu Kundelków, które dzięki Wam otrzymają pomoc w przyszłości :loveu: Jednocześnie zapraszam do pomocy, do szukania funduszy, do reklamowania oraz do udzielania się na wątku Kundelkowej :) Staramy się pomóc w miarę możliwości finansowych...

http://www.dogomania.pl/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-mo%C5%BCemy-wi%C4%99cej!-POM%C3%93%C5%BB!

Posted

Z każdym DS jesteśmy w kontakcie.
Mam kilka zdjęć, byłyśmy na wizytach po/a u czarnej suni i czarnego psiaka (na Bemowie).
Pani Divy chce ją zapisać do Psiego Przedszkola. Właścicielka Barrego mieszka nieopodal i najprawdopodobniej spotkamy się w weekend.
Rodzinka Pchełki informuje mnie na bieżąco o stanie suni.

• 4 months later...
Posted

[quote name='mshume']Matko, dziecko w klatce trzymają, skandal ;)[/QUOTE]

Gdzie się to zgłasza takie przypadki???!!! :evil_lol:

DIF!!!
Takie foty ukrywałaś przez pół roku ??? Hhhhaaaaahhaaa!!! Super!

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Gdzie się to zgłasza takie przypadki???!!!

DIF!!!
Takie foty ukrywałaś przez pół roku ??? Hhhhaaaaahhaaa!!! Super!

Ojej.... Nie zgłaszajcie tego nigdzie! :modla: On tam wlazł przez przypadek, przysięgam! :evil_lol:

A za ukrywanie przepraszam, jakoś mi umknęły w setkach psich zdjęć!:oops: